Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η μεγάλη μάχη της Λενιώς

Στα επόμενα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά Άγριες Μέλισσες, οι εξελίξεις προβλέπονται συγκλονιστικές. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την κεντρική πρωταγωνίστρια να περνάει τη δική της “οδύσσεια” και να δίνει τη δική της μεγάλη μάχη μέχρι να καταφέρει να κερδίσει την ελευθέρια της. Οι ανατροπές θα είναι πολλές, ενώ οι τηλεθεατές θα καθηλωθούν στους δέκτες τους για μία ακόμη φορά.

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όσα θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια 45-48

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 45: Η απόδραση της Λενιώς φτάνει ως νέο στο Διαφάνι

Στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης. Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα.

Άγριες Μέλισσες: Η απόδραση της Λενιώς στα επόμενα επεισόδια

Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της τη σύγκρουση με τον πατέρα του; Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 46: Ο θάνατος της Φωτεινής

Η Ελένη, συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του.

 

Η Μυρσίνη, όμως, έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με τον Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 47: Η συνάντηση με Δρόσω – Κωνσταντή

Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο. Η συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, στο καμπαρέ της Τρούμπας, θα αναστατώσει και τους δυο ενώ ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω. Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της.

Η Δανάη Μιχαλάκη σε γνωστή σειρά Άγριες Μέλισσες

Ακόμα μια περίεργη συμπεριφορά του Μιλτιάδη θα ταράξει τους κατοίκους του χωριού ενώ ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματά του στην Πηνελόπη. Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 48: Η υπουργική απόφαση – ο Βόσκαρης εκτός ελέγχου

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλυτώσει την Ελένη από τα χέρια του Βόσκαρη και θα ζητήσει τη βοήθεια του Υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της. Ο Κωνσταντής, προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης.

Η Δρόσω, με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί. Το χωριό είναι αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη και όλοι φοβισμένοι αποφασίζουν να μιλήσουν στον Λάμπρο για να λάβουν μέτρα. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχεται για να τον βοηθήσει. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Έχει πει όμως την τελευταία του κουβέντα;

Άγριες Μέλισσες: Όλες οι μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Οι ανατροπές συνεχίζονται στα επόμενα επεισόδια, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι με ολοένα και δυσκολότερες καταστάσεις. Η Λενιώ, στην προσπάθειά της να διαφύγει, σταματάει ένα διερχόμενο αμάξι.

Στο αυτοκίνητο, η οδηγός είναι μια ανυποψίαστη κοπέλα, η οποία θα τραυματιστεί σοβαρά. Η Ελένη, νιώθοντας υπεύθυνη για το συμβάν, την τελευταία στιγμή θα σώσει την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας η ίδια την ζωή και την ελευθερία της. Θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και θα οδηγηθεί ως κρατούμενη ξανά στο νοσοκομείο. Η επιστροφή στη φυλακή μόλις γίνει καλά θα είναι πλέον κοντά, αλλά μια ανατροπή θα αλλάξει το μέλλον της πρωταγωνίστριας.

Η Μαρία Κίτσου στις 'Αγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Ελεύθερη με υπουργική απόφαση η Λενιώ

Η κοπέλα που οδηγεί είναι κόρη Υπουργού. Ενώ η Λενιώ θα μπορούσε να την είχε εγκαταλείψει για να σωθεί από την αστυνομία, έμεινε πίσω για να την βοηθήσει να βγει από το αμάξι. Η οδηγός, καθώς χρωστάει ευγνωμοσύνη στην Λενιώ πείθει τον πατέρα της ότι είναι αθώα. Αυτό το γεγονός καθιστά ελεύθερη την πρωταγωνίστρια, η οποία με υπουργική απόφαση επιστρέφει στο Διαφάνι, ύστερα από 5 χρόνια.

Πριν την επιστροφή της όμως, η Λενιώ (Μαρία Κίτσου), με τη βοήθεια και τις μαρτυρίες των συγκρατουμένων της θα αποκαλύψει τα όσα πέρασε στις φυλακές και την κατάχρηση εξουσίας του διευθυντή, που έφτασε στο σημείο να τη βιάσει και να την αφήσει έγκυο.

Άγριες Μέλισσες τα επόμενα επεισόδια

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι αρχές να αποφασίσουν την άμεση απομάκρυνσή του από τις φυλακές. Ο Μάνος Βόσκαρης θα απολυθεί, ενώ τη θέση του νέου διευθυντή θα πάρει ο δεσμοφύλακας Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης), ο οποίος στάθηκε σημαντικός σύμμαχος στις κρατούμενες. Ο Γκούμας θα δείξει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, χωρίς τις εντολές και τη βαριά σκιά του σκληρού προϊσταμένου του.

Άγριες Μέλισσες: Η επιστροφή του Βόσκαρη στο Διαφάνι, στα επόμενα επεισόδια

Δεν περνάει πολύς καιρός, μέχρι ο Μάνος Βόσκαρης να επιστρέψει στο προσκήνιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Η απόλυσή του δε τον πτοεί από το να εκπληρώσει τις πιο σκοτεινές του επιθυμίες.

Ο ίδιος βρίσκεται στο Διαφάνι, με σκοπό να συναντήσει ξανά τη Λενιώ και να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση. Η άφιξη του Βόσκαρη θα προκαλέσει τρόμο στη Λενιώ, που δε θέλει να μάθει ο Λάμπρος για το βιασμό της στη φυλακή και την άτυχη εγκυμοσύνη της.

Π Βασίλης Μπισμπίκης στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Η σχέση του ζευγαριού θα δοκιμαστεί για ακόμη μία φορά και ο Βόσκαρης φαίνεται αποφασισμένος να μην την έχει κανένας αν δεν μπορεί να την έχει αυτός. Ωστόσο, με τη βοήθεια της Μυρσίνης, αποκτά μια ισχυρή θέση στο Διαφάνι. Προκειμένου να σταθεροποιήσει τις ρίζες του στο χωριό, για να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στη Λενιώ, αρραβωνιάζεται τη Σοφούλα.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.


Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link