Breaking News
Άγριες Μέλισσες: Δύο νέα ερωτικά τρίγωνα έρχονται στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Δύο νέα ερωτικά τρίγωνα έρχονται στη σειρά

Άκρως ερωτική η ατμόσφαιρα στις «Άγριες Μέλισσες», αφού δύο νέα ερωτικά τρίγωνα έρχονται στη σειρά.

Δύο από τους βασικούς ήρωες της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 μπλέκονται στα δίχτυα του έρωτα. Η ιστορία περιπλέκεται και τα δύο νέα ερωτικά τρίγωνα δεν αργούν να προκύψουν στις Άγριες Μέλισσες!

Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αργύρης Πανταζάρας, Δανάη Μιχαλάκη, Νίκος Λεκάκης, Ιωάννης Ασκάρογλου και Βίκυ Διαμαντοπούλου θα έχουν τον πρώτο λόγο στις νέες αυτές ιστορίες που έρχονται στο Διαφάνι και στην Τρούμπα.

Ο Λάμπρος πολιορκείται ερωτικά στις Άγριες Μέλισσες

Τα σημάδια του έρωτα εμφανίζονται και πάλι στη ζωή του Λάμπρου που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο δάσκαλος του χωριού πρέπει να παλέψει με τα συναισθήματά του απέναντι στην Ελένη, που βρίσκεται στη φυλακή. Γνωρίζει ότι η σχέση που είχαν δύσκολα θα ζωντανέψει.

Παράλληλα, ανοιχτή πληγή για τον Λάμπρο είναι και η περίπτωση του πατέρα του, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Την ίδια στιγμή στο συνεταιρισμό πρέπει να λύσει προβλήματα που ανακύπτουν με την συμμετοχή του Νικηφόρου.

Έξι χρόνια μετά όμως, όπως θα δούμε στα επεισόδια των “Μελισσών” από τις 19 Οκτωβρίου και μετά το σενάριο των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη επιφυλάσσει μία ερωτική-έκπληξη στο δάσκαλο. Θέλουν το Λάμπρο να πολιορκείται στενά από ένα πρόσωπο νέο στη σειρά. Ο λόγος για τη Σοφούλα Τόλλια. Η κόρη του κοινοτάρχη και της Παγώνας που έχει πια μεγαλώσει μαθαίνει την τέχνη της μαιευτικής δίπλα στη Ρίζω.

Παράλληλα, η ηρωίδα σε προσωπικό επίπεδο έλκεται από το Λάμπρο και δεν αργεί να του εκφράσει τα αισθήματά της. Την ίδια στιγμή γοητευμένος από τη Σοφούλα είναι και ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, ο οποίος εργάζεται στο πλευρό του Προύσαλη ως αστυνόμος. Όταν εκφράσει στον παππού του τον έρωτά του για τη Σοφούλα, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση διεκδικώντας με κάθε τρόπο την καρδιά της Σοφούλας. Η κοπέλα πληγωμένη απ’ την απόρριψη του Λάμπρου, δεν το βάζει κάτω. Την ίδια στιγμή τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

Πρωταγωνιστές του ερωτικού αυτού τριγώνου είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ως Λάμπρος και δύο νέα πρόσωπα στη σειρά. Πρόκειται για τη Βίκυ Διαμαντοπούλου και τον Νίκο Λεκάκη, τη Σοφούλα και τον Άγγελο αντίστοιχα.

Ποια θα υποδυθεί τη Σοφούλα που διεκδικεί τον Λάμπρο – Ποιος είναι ο Νίκος Λεκάκης

Το τηλεοπτικό βάπτισμα θα λάβουν πολύ σύντομα μέσα από τις “Άγριες μέλισσες” ο Νίκος Λεκάκης και η Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Λεκάκης, έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και έχει παίξει μεταξύ άλλων στις παραστάσεις «Οπερέττα» (2017), «Hotel Éternité» (2020), «Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ΄» (2019), «MayaBuff. Ένα ντελίριο του Μαγιακόφσκι» (2018), «Απλή μετάβαση» (2019), «Βέρθερος» (2016).

ΝΙΚΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ - Άγριες Μέλισσες: Δύο νέα ερωτικά τρίγωνα έρχονται στη σειρά

Η Διαμαντοπούλου σπούδασε στο Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου, ενώ έχει τελειώσει το Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Είναι η πρώτη φορά και για τους δύο που συμμετέχουν σε τηλεοπτική σειρά.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - Άγριες Μέλισσες: Δύο νέα ερωτικά τρίγωνα έρχονται στη σειρά

Ερωτική ατμόσφαιρα και στην Τρούμπα

Για τη Δρόσω τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Φεύγοντας από το Διαφάνι αποφασίζει να βρει την τύχη της στην Αθήνα. Αρχικά φιλοξενείται σ’ ένα σπίτι φίλου του πατέρα της. Κυνηγώντας όμως το όνειρό της που είναι να γίνει τραγουδίστρια γνωρίζεται σ’ ένα καμπαρέ, όπου εργάζεται, με τον Τάξη Δοξαρά. Το ρόλο αυτό κρατά ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος επανακάμπτει τηλεοπτικά μετά την εξαιρετική ερμηνεία του στο “Κόκκινο ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη.

Στις “Άγριες μέλισσες”, αφήνει πίσω τον εκρηκτικό Πόντιο Θέμη Παυλίδη για να υποδυθεί τον Τάκη Δοξαρά. Είναι ένας ήρωας ιδιαίτερος, ένας λαϊκός μπουζουξής, αρκετά τυχοδιωκτικός τύπος, που θα στηρίζει τη Δρόσω, ωστόσο πολύ σύντομα θα την εκμεταλλευτεί. Στη ζωή της ηρωίδας που υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη θα εμφανιστεί και ένα νέο πρόσωπο.

Ένας άνδρας, τον οποίο γνωρίζει στον καμπαρέ. Πρόκειται για τον Φίλιππο, το ρόλο του οποίου θα ερμηνεύσει ο Ιωάννης Ασκάρογλου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, γόνος ισχυρής οικονομικά οικογένειας, γοητεύεται από τη Δρόσω και της προτείνει να φύγουν και ν’ αφήσει τη δουλειά της στην Τρούμπα. Η πολιορκία της Δρόσως από το Φίλιππο πυροδοτεί κλίμα έντασης στο καμπαρέ, όπου εργάζεται. Η Δρόσω πρωταγωνιστεί στο ερωτικό τρίγωνο, αφού οι δύο άνδρες την διεκδικούν με κάθε τόπο.

Ο έρωτας της για το Φίλιππο είναι αρκετός για να αφήσει το όνειρό της, το τραγούδι; Ο Τάκης Δοξαράς δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Διεκδικεί με κάθε τρόπο τη Δρόσω από την αγκαλιά του Φίλιππου. Μάλιστα ο Τάκης θέλοντας να της αποδείξει πόσο νοιάζεται γι’ αυτή της κλείνει ραντεβού με εκπροσώπους δισκογραφικής εταιρείας.

Ο Ιωάννης Ασκάρογλου μπαίνει στις “Άγριες Μέλισσες” – To who is who του

Ο Ιωάννης Ασκάρογλου τελείωσε το θέατρο Τέχνης και έχει σπουδάσει και προγραμματιστής. Ο Γιάννης Ασκάρογλου είναι ηθοποιός. Συμμετείχε στις παραστάσεις «Σούμαν» (2018), «Colossus» (2017), «Οιδίπους Τύραννος» (2015), «Περιπέτεια στη Σκουπιδανία» (2016), «Η νοσταλγία ενός ρεμπέτη» (2017) και «Η μωβ ομπρέλα» (2019).

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΚΑΡΟΓΛΟΥ - Άγριες Μέλισσες: Δύο νέα ερωτικά τρίγωνα έρχονται στη σειρά

Επίσης, στα δίχτυα του έρωτα μπλέκονται τα δύο όμορφα παλικάρια από τις «Άγριες μέλισσες», Κωνσταντής και Μελέτης, επτά χρόνια μετά το δικαστήριο της Λενιώς και ζουν το δικό τους λαβ στόρι με… φόντο το Διαφάνι.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

About Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου

Δείτε Επίσης

Σπίτι με το MEGA: Άληστις Πρωτοψάλτη

Σπίτι με το MEGA: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη την Παρασκευή 16/10

H εκπομπή Σπίτι με το MEGA, το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, υποδέχεται την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *