19.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη – Αδέρφια ο Βόσκαρης & ο Δούκας

Μετά την ανακοίνωση ότι οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν νωρίτερα απ’ ότι περίμεναν οι θεατές, η αγωνία έχει ήδη φουντώσει. Ραγδαίες εξελίξεις και καθηλωτικές ανατροπές αναμένεται να δούμε στα νέα επεισόδια από το νέο έτος. Μάλιστα, μία μεγάλη ανακάλυψη πρόκειται να γίνει στις Άγριες Μέλισσες, η οποία θα συγκλονίσει τόσο το Διαφάνι, όσο και τους θεατές, αφού ο Βόσκαρης και ο Δούκας είναι αδέρφια.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό Tv24, στα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε από το 2021, θα μάθουμε ότι ο Μάνος Βόσκαρης, ο Δούκας Σεβαστός και ο Μιλτιάδης είναι ετεροθαλή αδέρφια! Αυτή η εξέλιξη θα προκαλέσει μεγάλο σοκ στο Διαφάνι και κυρίως στη Λενιώ, η οποία έχει ένα τραυματικό παρελθόν με τον Βόσκαρη.

Σε εικόνα ο Μάνος Βόσκαρης από τις άγριες μέλισσες

Η εξομολόγη του Βόσκαρη για τα παιδικά του χρόνια

Όπως είδαμε ήδη από την αρχή της σεζόν, ο Μάνος Βόσκαρης ήταν ένας αδίστακτος χαραρκτήρας, εκδικητικός και μοχθηρός. Κάτι που φάνηκε ήδη από τη δίκη της Λενιώς και επιβεβαιώθηκε με την φυλάκισή της. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βόσκαρης είχε κάνει τη ζωή δύσκολη και ανυπόφορη στη Λενιώ. Το γεγονός, όμως, ότι ο πρώην διοικητής των φυλακώς ήταν κολλητός φίλος του Σέργιου έπαιξε κομβικό ρόλο για την αντιμετώπισή του απέναντι στην πρωταγωνίστρια. Η Λενιώ, όταν ήταν κλεισμένη στην απομόνωση είδε τη φιγούρα της Μυρσίνης από το μικρό παραθυράκι με αποτέλεσμα να υποψιαστεί ότι για όλα όσα υπέστη υπεύθυνη ήταν η οικογένεια των Σεβαστών.

Η αλήθεια για τη σχέση του Βόσκαρη με τον Σέργιο αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Βόσκαρη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του κολλητού του, της οικογένειάς του. Ο ίδιος δεν είχε οικογένεια, αλλά μάθαμε γι’ αυτή με αφορμή την εγκυμοσύνη και την έκτρωση της Λενιώς. Ο Βόσκαρης τότε εξομολογήθηκε στην Λενιώ για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τη μητέρα του λέγοντάς της: «Ξέρω από κακές μάνες! Η μητέρα μου ήταν κρατούμενη σ’ αυτή τη φυλακή!».

Όταν η Ελένη τον ρώτησε για ποιο λόγο φυλακίστηκε, εκείνος της απάντησε: «Σκότωσε τον άντρα της σαν του λόγου σου! Ηταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι. Εμεινα τρία χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σ’ ένα ορφανοτροφείο».

Ο Μάνος Βόσκαρης

Άγριες Μέλισσες: Πώς ο Βόσκαρης και ο Δούκας είναι αδέρφια

Εδώ, λοιπόν, έρχεται η μεγάλη ανακάλυψη. Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα και του Μιλτιάδη, πήρε τον μικρό Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει γι’ αυτόν έχοντάς τον υπό την προστασία του. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σέργιος Σεβαστός πήρε κοντό του το νόθο παιδί που είχε από την παράνομη σχέση του, δηλαδή τη μητέρα του Βόσκαρη.

Ειδικότερα, όταν η μητέρα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικός της, έκρυψε την αλήθεια από τον βίαιο άντρα της. Ωστόσο εκείνος έμαθε την αλήθεια και από το θυμό του προσπάθησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και το αγέννητο παιδί. Εκεί, όμως, προκειμένου να σώσει τον εαυτό της και το παιδί της, τον σκότωσε.

Η συνέχεια έχει γίνει γνωστή από τον Βόσκαρη. Η μητέρα του, Ελένη κι αυτή, φυλακίζεται, γεννάει το παιδί στη φυλακή κι ύστερα πηγαίνει σε ορφανοτροφείο. Η μόνη χάρη που ζήτησε τότε η μάνα από τον εραστή της, ήταν το παιδί της να έχει μία εύκολη ζωή. Έτσι κι έκανε ο Σέργιος Σεβαστός όταν πήρε το παιδί κοντά του.

Σε εικόνα ο δούκας σεβαστός από τις άγριες μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη ότι ο Βόσκαρης και ο Δούκας είναι αδέρφια

Όταν ο Βόσκαρης πηγαίνει στο Διαφάνι το μόνο που θέλει είναι να εκδικηθεί την Ελένη, τόσο για τον θάνατο του Σέργιου όσο και για την μετέπειτα απόλυσή του από την φυλακή. Κατά τη διάρκεια της μετακόμισης βρίσκει μία φωτογραφία της μητέρας του, αλλά δεν την σκίζει. Αργότερα, βρίσκει ένα απόκομμα εφημερίδας από τη δίκη της Λενιώς και την κατάθεση του Δούκα, εκεί η σκηνή κάνει ένα flashback όπου μαθαίνει από τον Σέργιο ότι εκείνος και ο πατέρας του σκότωσαν τον Γιωργή Σταμίρη.

Ο Βόσκαρης, ωστόσο, θέλει να εδραιωθεί στο Διαφάνι, καθώς και να εκδικηθεί τον Δούκα, αφού είχε σημαντικό ρόλο στην απόλυσή του από το κτήμα των Σεβαστών. Έτσι, παίρνει την απόφαση να χρησιμοποιήσει το μυστικό του προς δικό του όφελος.

Ο βόσκαρης δίνει το χέρι του στον λάμπρο

Η εκδίκηση του Βόσκαρη

«Με πολέμησες μέχρι να με διώξει ο πατέρας σου, αλλά ο σεβασμός μου για εκείνον δεν έσβησε ποτέ! Οταν ήρθε να με πάρει από το ορφανοτροφείο ένιωσα σαν να ήρθε μόνο για εμένα! Εγινε ο προστάτης μου και εγώ ορκίστηκα να του ξεπληρώνω για πάντα! Ημουν ιδιαίτερος για εκείνον, τον ρώτησα κάποια στιγμή γιατί διάλεξε εμένα και μου απάντησε με μία λέξη: τυχαία! Αλλά εγώ στο βλέμμα του έβλεπα κάτι άλλο», θα πει ο Βόσκαρης στον Δούκα κι έτσι θα ξετυλιχθεί το μεγάλο μυστικό στις Άγριες Μέλισσες.

Η αποκάλυψη ότι ο Μάνος Βόσκαρης και ο Δούκας Σεβαστός είναι αδέρφια στις Άγριες Μέλισσες θα γίνει στις αρχές τις άνοιξης. Κομβικό ρόλο, μάλιστα, θα έχει και η δίψα του Μιλτιάδη για εκδίκηση. Ο Μάνος Βόσκαρης, τότε, θα δείξει πάλι τον βίαιο και αδίστακτο χαρακτήρα του, αφού θα διεκδικήσει όλα όσα του αναλογούν στα περιουσιακά της οικογένειας. Θα προσπαθήσει, βέβαια, να διεκδικήσει και την κοινωνική θέση που του αρμόζει ως ένας ακόμη Σεβαστός, αλλά εννοείται ότι ο Δούκας δε θα του το επιτρέψει. Έτσι, μία μεγάλη μάχη θα ξεσπάσει στο Διαφάνι και αυτή τη φορά δε θα είναι ανάμεσα στην οικογένεια Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών!

Σε εικόνα ο Δούκας που πάει να κάνει χαμό

Ραγδαίες εξελίξεις και συνταρακτικές ανατροπές αναμένεται να δούμε, λοιπόν, στις Άγριες Μέλισσες από το 2021. Ανυπομονούμε με αγωνία για τη συνέχεια.
Δείτε επίσης: 
Ζωή Καραθανάση
Ζωή Καραθανάση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ