Τηλεόραση

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα τρία νέα κορίτσια της σειράς

20/10/2020
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Τρία νέα δροσερά κορίτσια κάνουν την εμφάνιση τους στις «Άγριες Μέλισσες» και φέρνουν ανατροπές!

H Nεφέλη Κουλούρη που υποδύεται τη  Δόμνα ερωτεύεται τον Κωνσταντή με τον οποίο και αρραβωνιάζονται.

Η 30χρονη Κερκυραία  ηθοποιός  σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν». Την περσινή σεζόν συμμετείχε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», στην οποία υποδυόταν μια ρομαντική κοπέλα που ζούσε στο χωριό Φτασμένο.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η συμμετοχή της στην παράσταση «Αλίμονο στους νέους» το 2019, όπου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «θα ήταν ιεροσυλία να μιμηθώ τη Μάρω Κοντού».

Η νέα αγαπημένη του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Μόλις 23 χρόνων, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι η νέα αγαπημένη του Μελέτη. Ο τελευταίος αναγκάζεται από τον Κωνσταντή να φύγει στο Παρίσι κι εκεί η Ανέτ του γνωρίζει μια νεαρή κοπέλα την Ζορζέτ με την οποία έρχεται πολύ κοντά, μιας και τον γοητεύει ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή.

Η ζωή του στο Παρίσι αλλάζει με την Ζορζέτ να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, με τον Μελέτη όμως να σκέφτεται την Πηνελόπη πίσω στο Διαφάνι.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποφοίτησε πριν περίπου ένα χρόνο από δραματική σχολή. Έχει υποδυθεί την Άννα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή»!

Φέτος έκλεψε τις εντυπώσεις στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Φεγγάρι από χαρτί» των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Η Σοφούλα που ερωτεύεται σφόδρα τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου θα υποδυθεί την Σοφούλα, τη μεγάλη κόρη του κοινοτάρχη Περικλή Τόλλια. Η πανέμορφη κόρη του Τόλλια θέλει να γίνει μαία και εκπαιδεύεται στο πλάι της Ρίζως.

Η Σοφούλα  νιώθει ερωτικά σκιρτήματα για τον Λάμπρο, τον οποία ερωτεύεται, σφόδρα και αρχίζει να διεκδικεί έντονα την καρδιά του. Από την άλλη πάλι τη Σοφούλα ερωτεύεται ο εγγονός του Νέστορα ο οποίος νιώθει απογοήτευση όταν βλέπει ότι η Σοφούλα τον αγνοεί καθώς έχει μάτια μόνο για τον Λάμπρο. Η Σοφούλα δεν θα διστάσει να ομολογήσει τον έρωτα της στο Λάμπρο, αλλά εκείνος αφοσιωμένος και δοσμένος απόλυτα στην Λενιώ θα απορρίψει την κόρη του Τόλλια.

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου έχει ήδη φοιτήσει στην Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο και συνεχίζει τις σπουδές της στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Στη μικρή οθόνη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του AΝΤ1 «Daddy Cool».

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία νέα κορίτσια που μπαίνουν στη σειρά Άγριες Μέλισσες και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

Στα δίχτυα του έρωτα μπλέκονται τα δύο όμορφα παλικάρια από τις «Άγριες μέλισσες», Κωνσταντής και Μελέτης, επτά χρόνια μετά το δικαστήριο της Λενιώς και ζουν το δικό τους λαβ στόρι με… φόντο το Διαφάνι.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Άκης Φωτόπουλος

Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.