πρωταγωνιστές στις 8 λέξεις

8 Λέξεις: Ο Αρώνης μαθαίνει τον αποστολέα του βίντεο και καταρρέει

Ο Αρώνης μαθαίνει την αλήθεια για την Ηλιάνα και καταρρέει, στις 8 Λέξεις. Ο πρωταγωνιστής, παίρνει το αυτοκίνητο της κόρης του, και τα πάντα έρχονται στο φως. Στο πίσω μέρος του οχήματος, βρίσκεται το λάπτοπ της Μαίρης Ταβουλάρη, το οποίο και είχε κλέψει η Ηλιάνα για να μάθει την αλήθεια. Ο Αρώνης συνειδητοποιεί πως εκείνη του έστειλε το βίντεο και σκοτεινιάζει.

Τρέχει να την συναντήσει, ξεσπώντας σε φωνές. Εκείνη, μη μπορώντας να τον αντιμετωπίσει πια, αποφασίζει να του πει τα πάντα για τη σχέση της με τον Δημήτρη. Ο Άκης Αρώνης ακούει με λεπτομέρειες πτυχές από τη ζωή των παιδιών του που δεν γνώρισε ποτέ. Ο κόσμος του καταρρέει μέσα σε μια στιγμή. Πώς θα αντιδράσει;

Η Ηλιάνα και ο Αρώνης αγκαλιά

Η Ηλιάνα αποκαλύπτει τα πάντα

Ο Αρώνης μαθαίνει, όχι μόνο την αλήθεια για την Ηλιάνα και το βίντεο, αλλά και για τον πόλεμο που είχαν τα δύο αδέλφια τόσα χρόνια, στις 8 Λέξεις. Συγκεκριμένα, η κόρη του τού εξηγεί πως ο Δημήτρης την θεωρούσε υπεύθυνη για τον θάνατο της μητέρας του και ζητούσε εκδίκηση. Είχε προσπαθήσει να την τρελάνει, με στόχο να την κλείσει σε ψυχιατρείο.

Αντίστοιχα, η Ηλιάνα θέλησε να τον εκδικηθεί, με το να αποκαλύψει τις απάτες του με την Ταβουλάρη. Ένα εκδικητικό παιχνίδι που δεν σταματάει ποτέ. Ένα παιχνίδι από δύο αδέλφια που θέλουν ο ένας την καταστροφή του άλλου.

Ο Αρώνης μαθαίνει την αλήθεια από την Ηλιάνα στις 8 Λέξεις

Ο Αρώνης ακούει την αλήθεια, από την Ηλιάνα και καταρρέει, στις 8 Λέξεις. Δε μπορεί να διανοηθεί πως τα παιδιά του έτρεφαν τόσο μίσος, τόσα χρόνια. Φεύγει, αλλά το μυαλό του δε μπορεί να ησυχάσει. Σκέψεις, ιδέες, αναμνήσεις τον ταλαιπωρούν. Τόσο καιρό τα παιδιά του έπαιζαν θέατρο μπροστά στα μάτια του… Πώς θα το διαχειριστεί;

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link