20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

1821 Οι Ήρωες: Άρωμα Άγριων Μελισσών στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

«1821, Οι Ήρωες» είναι η νέα σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και θα αποτελέσει το επιστέγασμα των εορτασμών των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Μια ξεχωριστή τηλεοπτική πρόταση που θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, με κινηματογραφική οπτική, άρτια τεκμηρίωση, υψηλή αισθητική και σπουδαίους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το κορυφαίο γεγονός της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια των ηρώων. Τα εμβληματικά πρόσωπα της Ελληνικής Επανάστασης, η πορεία της ζωής τους, η συμμετοχή και η προσφορά τους στον αγώνα. Ιστορικοί-ομιλητές παρουσιάζουν και αναλύουν το γενικό ιστορικό πλαίσιο στα χρόνια της Επανάστασης του 1821 και αναλύουν πτυχές της προσωπικότητας του εκάστοτε ήρωα.

Το δυνατό καστ της νέας υπερπαραγωγής του ΣΚΑΪ

Το μεγαλύτερο μέρος της αφήγησης και των συνεντεύξεων αποτελείται από δραματοποιημένες σκηνές και γραφικές αναπαραστάσεις. Πολλά από τα εντυπωσιακά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε φυσικούς χώρους εντός και εκτός Αττικής, όπως στην Τρίπολη, το Μεσολόγγι και τις Σπέτσες.

Εικόνα από το 1821 οι ήρωες

Ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών ενσαρκώνει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κατά σειρά εμφάνισης θα δούμε: τον Λεωνίδα Κακούρη στον ρόλο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τον Ερρίκο Λίτση στον ρόλο του Ανδρέα Μιαούλη, τη Θεοφανία Παπαθωμά ως Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, τον Αργύρη Πανταζάρα στον ρόλο του Γεώργιου Καραϊσκάκη, την Ιφιγένεια Καραμήτρου ως Μαντώ Μαυρογένους, και τους Αντώνη Καραθανασόπουλο και Σπύρο Σταμούλη που υποδύονται τους Φιλέλληνες Λόρδο Βύρωνα και Σάμιουελ Χάου αντίστοιχα. Νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί συμπληρώνουν το καστ της σειράς.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν η Ανιές Σκλάβου και ο Στέλιος Τατάκης, τη Διεύθυνση Φωτογραφίας ο Παναγιώτης Βασιλάκης ενώ την Εκτέλεση Παραγωγής έχει αναλάβει η JK Productions.

Η σειρά 1821 Οι Ήρωες έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από το φθινόπωρο!

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ