15.2 C
Athens
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Το Τρίτο Στεφάνι Online: Διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια

Μεγάλος διαγωνισμός από το Youfly.com για πέντε δωρεάν εισιτήρια αξίας 12.99 ευρώ το καθένα, για την online παράσταση “Το Τρίτο Στεφάνι”. Η θεατρική παράσταση “Το Τρίτο Στεφάνι” του Κώστα Ταχτσή έρχεται online για δύο μοναδικές παραστάσεις στις 15 και 16 Ιανουαρίου, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr. Απολαύστε τη μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή της χρονιάς με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δωρεάν από το σπίτι σας! Ο μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και θα τελειώσει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, 16:00. Η κλήρωση για τους 5 νικητές θα γίνει την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, στις 16:00 το απόγευμα. Ακολουθούν παρακάτω οι όροι συμμετοχής και πώς μπορείτε να λάβετε μέρος.

το τρίτο στεφάνι online παράσταση

Το Τρίτο Στεφάνι: Πληφοφορίες για τις online παραστάσεις

Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής. Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο.

Με την σκέψη αυτή και εν αναμονή της επαναλειτουργίας των θεάτρων, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που ανέβηκε για 15 μόνο ημέρες και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με καθημερινά sold-out.

Με καταγραφή υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο παράστασης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σήριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

Ακολουθούν οι πληροφορίες και όροι συμμετοχής για τον διαγωνισμό για δωρεάν εισιτήρια για την online παράσταση Το Τρίτο Στεφάνι.

το τρίτο στεφάνι διαγωνισμός δωρεάν εισιτήρια

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ONLINE STREAMING

 • Σάββατο 15 Ιανουαρίου, από 19:00 έως 00:00
 • Κυριακή 16 Ιανουαρίου, από 15:00 & για 24h

Διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια για την online παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι»

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Youfly.com για πέντε δωρεάν εισιτήρια για την online παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή. Ο μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και θα τελειώσει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, 16:00. Η κλήρωση για τους 5 νικητές θα γίνει την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, στις 16:00 το απόγευμα.

Διαγωνισμός για δύο δωρεάν οnline εισιτήρια για Το Τρίτο Στεφάνι μέσω Facebook

Δύο εισιτήρια για την online παράσταση, αξίας 12.99 ευρώ το καθένα, θα κληρωθούν σε δύο τυχερούς μέσω Facebook. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω Facebook comment στο σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα Facebook του Youfly.com.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook, ολοκληρώστε όλα από τα ακόλουθα βήματα:

  • Κάνετε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook
  • Κάνετε SHARE στο Facebook προφίλ σας το σχετικό post του διαγωνισμού
  • Κάνετε σχόλιο με TAG το άτομο με το οποίο θα θέλατε να απολαύσετε μαζί του την online παράσταση

Διαγωνισμός για τρία δωρεάν οnline εισιτήρια για Το Τρίτο Στεφάνι μέσω Instagram

Τρία εισιτήρια για την online παράσταση, αξίας 12.99 ευρώ το καθένα, θα κληρωθούν σε τρεις τυχερούς μέσω Instagram. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω Instagram comment στο σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα Instagram του Youfly.com.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Instagram, ολοκληρώστε όλα από τα ακόλουθα βήματα:

    • Κάνετε FOLLOW το προφίλ μας στο Instagram (@youflycom)
    • Κάνετε LIKE στο σχετικό post του διαγωνισμού
    • Κάνετε TAG το άτομο με το οποίο θα θέλατε να απολαύσετε μαζί του την online παράσταση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη youfly (@youflycom)

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης εάν κερδίσετε:

     • Εισάγετε τον κωδικό του εισιτήρίου που κερδίσατε στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή που έχετε επιλέξει:
     • Η σελίδα προβολής για την Παρασκευή, 15/01/2021 είναι: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352333
     • Η σελίδα προβολής για το Σάββατο, 16/01/2021 είναι: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352332
     • Παρακολουθείτε την παράσταση. Καλή σας διασκέδαση!

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση στην πλατφόρμα του VIVA.gr παρακαλούμε να μπείτε στην σελίδα προβολής 15′ πριν την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τυχόν απαραίτητες ρυθμίσεις έγκαιρα και με ασφάλεια. Το βίντεο δεν θα είναι διαθέσιμο μετά το τέλος της παράστασης.

*Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά. Η διαδικτυακή προβολή της παράστασης προστατεύεται από την MEDIASTALKER™.*

Δείτε επίσης: 

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στον Διαγωνισμό:

[box type=”info” align=”alignleft” class=”” width=””]
♦ Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.
♦ Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet).
♦ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.
♦ Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.
♦ Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται για επικοινωνία και αποστολή των προσκλήσεων, δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.
♦ Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
♦ Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.
♦ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.[/box]

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
63,157ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ