Αναβολή Πρεμιέρας για το «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι»

Προσωρινή Αναβολή Πρεμιέρας για το «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» του Βαλτινού

Το Θέατρο Ιλίσια αναβάλλει τη πρεμιέρα της παράστασης «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» με το Γρηγόρη Βαλτινό, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25/3.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής, η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν των προληπτικών μέτρων της χώρας μας. Προληπτικά μέτρα κατα της νόσου του Κορονοιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες που επικρατούν και φροντίζοντας για την ασφάλεια του κοινού μας, αποφασίσαμε να αναβληθεί η πρεμιέρα της παράστασης μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.»

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε, πως είναι πολλές οι παραστάσεις που συνεχίζονται. Συνεχίζονται λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία του κοινού.

Παραστάσεις όπως το «Δείπνο Ηλιθίων» στο θέατρο ΚΑΠΠΑ, «Ψύλλοι στ’αυτιά» και «Βρε καλώς τους» σε Μουσούρη και Βρετάνια, αλλά και το «Moby Dick» στο θέατρο Παλλάς.

Επιπλέον, συνεχίζονται τα «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», «Περηφάνια και Προκατάληψη».  Στα θέατρα ΗΒΗ και Αλκυονίς αντίστοιχα.

Τέλος, συνεχίζονται και οι παραστάσεις «Μάμα Ρόζα», «Θάνατος του Εμποράκου», «Πατέρας» και «Άνθρωποι και Ποντίκια».

About Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!