θέατρο Λαμπέτη

Παύλος Χαικάλης: Το σήριαλ συνεχίζεται, το “Λαμπέτη” διαψεύδει το «Ένα μωρό για τρεις»

Ανατροπή στην ανατροπή είχαμε γράψει για τον Παύλο Χαϊκάλη, καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα αποχώρησε από το “Δάφνες και Πικροδάφνες”, έκλεισε να παίξει στο «Ένα μωρό για τρεις» στο Λαμπέτη και τώρα οι αποκλειστικές πηγές μας αναφέρουν πως και αυτή η δουλειά συναντά σημαντικά εμπόδια, αφού το θέατρο Λαμπέτη διαψεύδει τη πληροφορία.

Η συγκεκριμένη παράσταση, η οποία πράγματι ήταν στο τραπέζι μέχρι πρότινος, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη και σκηνοθέτη τη Θέμιδα Μαρσέλου, δεν θα γίνει τελικά όπως περιμέναμε στο θέατρο Λαμπέτη, στο οποίο θα λάβει χώρα άλλη παράσταση, όπως αναφέρει η εκπρόσωπος του θεάτρου. 

Το θέατρο Λαμπέτη και η Δραματική Σχολή Ίασμος βρίσκονται σε καθημερινές συζητήσεις και ζυμώσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι, χωρίς όμως ακόμα να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.

Από την άλλη, οι δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες λένε πως η θεατρική παράσταση «Ένα μωρό για τρεις» της Κολίν Σερό  θα πάρει σάρκα και οστά, και δεν θα ακυρωθεί, απλώς θα ανέβει σε άλλο χώρο που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις και τις νέες ανακοινώσεις και για τις δυο πλευρές.

Αλέξανδρος Κατσαρίδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ