16.4 C
Athens
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Μάγισσες της Σμύρνης Online: Διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια

Μεγάλος διαγωνισμός από το Youfly.com για πέντε δωρεάν εισιτήρια αξίας 12.99 ευρώ το καθένα, για την online παράσταση “Μάγισσες της Σμύρνης”. Η παράσταση “Οι Μάγισσες της Σμύρνης”, που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία στο Θέατρο Παλλάς, έρχεται για επτά μοναδικές online προβολές. Απολαύστε τη μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή του 2018-2019 σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, με ένα θίασο εμβληματικών ηθοποιών και ομάδα σπουδαίων συντελεστών, από το σπίτι σας! Ο μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 1/12 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 7/12, στις 16:00 το απόγευμα. Ακολουθούν παρακάτω οι όροι συμμετοχής και πώς μπορείτε να λάβετε μέρος.

μάγισσες της σμυρνης online

Μάγισσες της Σμύρνης: Πληφοφορίες για τις online παραστάσεις

Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν υφίσταται, το θέατρο βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να αγγίξει την ψυχή και το πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο.

Με την σκέψη αυτή, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση-σταθμό για τα αθηναϊκά θεατρικά δρώμενα, που έσπασε κάθε ρεκόρ προπώλησης και ενθουσίασε το κοινό πραγματοποιώντας πάνω από 100 sold-out παραστάσεις, με περισσότερους από 150.000 θεατές.

Σμύρνη, 1887. Η Κατίνα είναι μια φτωχή, έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα μάγισσα, που την παίρνει υπό την προστασία της. Έτσι η Κατίνα βάζει στόχο να ανέβει ψηλά. Ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ, λιώματα και μαγικά ποτέ δεν κάνουν λάθος. Καταφέρνει να παντρευτεί τέσσερις άντρες, τον ένα καλύτερο από τον άλλον, τον έναν πλουσιότερο από τον άλλον. Όσο ανεβαίνει πιο ψηλά σε κοινωνική τάξη, η Κατίνα ανακατεύεται στις δουλειές τους και κουμαντάρει άξια τα εμπόρια, τις μπάνκες, τα καπνά, φτάνοντας μια μέρα να γίνει αρχόντισσα όλης της Σμύρνης. Εκατό χρόνια μετά, σ’ ένα σκονισμένο μπαουλάκι στο σπίτι της Αίγινας, βρέθηκαν οι γραφές, τα ξόρκια και τα μαγικά της.

Ακολουθούν οι πληροφορίες και όροι συμμετοχής για τον διαγωνισμό για δωρεάν εισιτήρια για τις online παραστάσεις Οι Μάγισσες της Σμύρνης.

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ONLINE STREAMING

-Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 20:30
-Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 20:30
-Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 20:30
-Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 12:00 & στις 20:30
-Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 12:00 & στις 20:30

οι μάγισσες της σμύρνης online εισιτήρια

Διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια για τις online παραστάσεις «Μάγισσες της Σμύρνης»

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Youfly.com για πέντε δωρεάν εισιτήρια για τις online παραστάσεις «Μάγισσες της Σμύρνης» της Μάρας Μεϊμαρίδη. Ο μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και θα τελειώσει την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, 16:00. Η κλήρωση για τους 5 νικητές θα γίνει την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, στις 16:00 το απόγευμα.

Διαγωνισμός για δύο δωρεάν οnline εισιτήρια για τις Μάγισσες της Σμύρνης μέσω Facebook

Δύο εισιτήρια για την online παράσταση, αξίας 12.99 ευρώ το καθένα, θα κληρωθούν σε δύο τυχερούς μέσω Facebook. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω Facebook comment στο σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα Facebook του Youfly.com.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook, ολοκληρώστε όλα από τα ακόλουθα βήματα:

  • Κάνετε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook
  • Κάνετε SHARE στο Facebook προφίλ σας το σχετικό post του διαγωνισμού
  • Κάνετε σχόλιο με TAG το άτομο με το οποίο θα θέλατε να απολαύσετε μαζί του την online παράσταση

Διαγωνισμός για τρία δωρεάν οnline εισιτήρια για Μάγισσες της Σμύρνης μέσω Instagram

Τρία εισιτήρια για την online παράσταση, αξίας 12.99 ευρώ το καθένα, θα κληρωθούν σε τρεις τυχερούς μέσω Instagram. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω Instagram comment στο σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα Instagram του Youfly.com.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Instagram, ολοκληρώστε όλα από τα ακόλουθα βήματα:

   • Κάνετε FOLLOW το προφίλ μας στο Instagram (@youflycom)
   • Κάνετε LIKE στο σχετικό post του διαγωνισμού
   • Κάνετε TAG το άτομο με το οποίο θα θέλατε να απολαύσετε μαζί του την online παράσταση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη youfly (@youflycom)

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης εάν κερδίσετε:

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση στην πλατφόρμα του VIVA.gr παρακαλούμε να μπείτε στην σελίδα προβολής 15′ πριν την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τυχόν απαραίτητες ρυθμίσεις έγκαιρα και με ασφάλεια. Το βίντεο δεν θα είναι διαθέσιμο μετά το τέλος της παράστασης.

*Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά. Η διαδικτυακή προβολή της παράστασης προστατεύεται από την MEDIASTALKER™.*

Δείτε επίσης:

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στον Διαγωνισμό:

[box type=”info” align=”alignleft” class=”” width=””]
♦ Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.
♦ Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet).
♦ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.
♦ Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.
♦ Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται για επικοινωνία και αποστολή των προσκλήσεων, δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.
♦ Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
♦ Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.
♦ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.[/box]

Ζωή Καραθανάση
Ζωή Καραθανάση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
63,157ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ