14.2 C
Athens
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Κερδίστε Διπλές προσκλήσεις για τo sold-out «Δείπνο Ηλιθίων»

Το Youfly.com κατάφερε να εξασφαλίσει για εσάς διπλές προσκλήσεις για τη sold out παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων» στο θέατρο ΚΑΠΠΑ!

Οι προσκλήσεις είναι για τη Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

Το Δείπνο Ηλιθίων στο Θέατρο Κάππα, η sold out παράσταση των τελευταίων ετών, συνεχίζεται για 4η χρονιά.

Μάλιστα, οι παραστάσεις θα φτάσουν μόλις μέχρι τις 29 Μαρτίου, καθώς μετά η παράσταση …ταξιδεύει! 

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Οι υπερτυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το «Δείπνο Ηλιθίων» στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ. 
 
Ο Μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 09/03/2020 και τελειώνει την ερχόμενη Τετάρτη 11/03/2020 το πρωί.
 
Οι προσκλήσεις είναι για:

Δείπνο Ηλιθίων θέατρο ΚΑΠΠΑ

 
ΤΕΤΑΡΤΗ 11/03/2020 και Η παράσταση αρχίζει στις 19:00.

 

Στο θέατρο ΚΑΠΠΑ, Κυψέλης 2, Αθήνα
 
Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μετά από κλήρωση, με προσωπικό e-mail τη Τετάρτη 11/03/2020.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τα ακριβή στοιχεία τους, και έχουν ακολουθήσει τα απαιτούμενα βήματα συμμετοχής ( Εγγραφή στο youfly.com είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε μέσω σύνδεσης απευθείας από facebook, share post στο facebook, και απαραίτητη προυπόθεση να κάνετε ΜΙΑ βαθμολογία και κριτική σε οποιοδήποτε θέαμα: κινηματογράφο, θέατρο, μουσική, τηλεόραση).

 

 
1 ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ youfly.com  (Θα σας σταλεί e-mail, πατήστε για επιβεβαίωση, Αν έχετε ήδη εγγραφεί κάντε απλά Μια Κριτική) 

 

2 Κάντε μια βαθμολογία και κριτική σε οποιοδήποτε θέαμα: Κινηματογράφο, Θέατρο, Μουσική, Τηλεόραση. Μπορείτε και μέσω σύνδεσης από Facebook.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 
3 Κάντε like και share το post στο facebook

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η βαθμολόγηση με τη κριτική σας πρέπει να είναι αληθινή, και φυσικά όχι η ίδια με τις υπόλοιπες. Η έγκριση και δημοσίευση τους γίνεται χειροκίνητα από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου.

 
Oι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι η επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας σε ισχύ.
 
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δώσει.
 
Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.
 
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet).
 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.
 
Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.
 
Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται να υποβληθούν στη φόρμα εγγραφής. Δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.
Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ