Κερδίστε -25- Διπλές Προσκλήσεις για τη μεγάλη Πρεμιέρα της υπερπαραγωγής «Moby Dick» στο Παλλάς

Το Youfly.com κατάφερε να εξασφαλίσει για εσάς 25! διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη Πρεμιέρα της υπερπαραγωγής «Moby Dick» στο θέατρο Παλλάς. 

Είμαστε η πρώτη ιστοσελίδα, οδηγός θεαμάτων και κριτικής, που εξασφαλίζει προσκλήσεις για τόσους πολλούς τυχερούς, και μάλιστα για τη μεγάλη Πρεμιέρα της παράστασης, στις 28 Φεβρουαρίου 2020. 

Το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας του Χέρμαν Μέλβιλ γίνεται παράσταση από το Onassis Culture σε συνεργασία με τις Θεατρικές Σκηνές στο Θέατρο Παλλάς.

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας όλων των εποχών, μετατρέπεται σε μιούζικαλ (λιμπρέτο και μουσική σύνθεση) από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Μια συγκλονιστική μουσική περιπέτεια παίρνει θεατρική μορφή και μεταφέρεται στη σκηνή του Παλλάς με καινοτομίες στη σκηνογραφία, ολογράμματα, 3D graphics, ζωντανή ορχήστρα και χορογραφίες.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και οι 25 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη Πρεμιέρα του «Moby Dick» στο Θέατρο Παλλάς.
 
Ο Μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα Σάββατο 22/02/2020 και τελειώνει την ερχόμενη Τετάρτη 26/02/2020.
 
Οι προσκλήσεις είναι φυσικά για:
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/02/2020 και Η παράσταση αρχίζει στις 20:00

 

Στο θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
 
Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μετά από κλήρωση, με προσωπικό e-mail τη Τετάρτη 26/02/2020.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
 
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τα ακριβή στοιχεία τους, και έχουν ακολουθήσει τα απαιτούμενα βήματα συμμετοχής ( Εγγραφή στο youfly.com είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε μέσω σύνδεσης απευθείας από facebook, share post στο facebook, και απαραίτητη προυπόθεση να κάνετε ΜΙΑ βαθμολογία και κριτική σε οποιοδήποτε θέαμα: κινηματογράφο, θέατρο, μουσική, τηλεόραση).

 

 
1 ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ youfly.com  (Θα σας σταλεί e-mail, πατήστε για επιβεβαίωση, Αν έχετε ήδη εγγραφεί κάντε απλά Μια Κριτική) 

 

2 Κάντε μια βαθμολογία και κριτική σε οποιοδήποτε θέαμα: Κινηματογράφο, Θέατρο, Μουσική, Τηλεόραση. Μπορείτε και μέσω σύνδεσης από Facebook.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 
3 Κάντε like και share το post στο facebook

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η βαθμολόγηση με τη κριτική σας πρέπει να είναι αληθινή, και φυσικά όχι η ίδια με τις υπόλοιπες. Η έγκριση και δημοσίευση τους γίνεται χειροκίνητα από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου.

 
Oι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι η επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας σε ισχύ.
 
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δώσει.
 
Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.
 
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet).
 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.
 
Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.
 
Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται να υποβληθούν στη φόρμα εγγραφής, δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.
 
Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 
Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.
 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.

 

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.comAbout Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!
Copy link
Powered by Social Snap