14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

42497: Ξεκίνησαν οι πρόβες – Καπουτζίδης και Γκοτσόπουλος μαζί

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει δυναμικά στο Θέατρο ΗΒΗ, τη θεατρική του στέγη εδώ και τρία χρόνια, με το νέο του θεατρικό έργο με τίτλο «42497» στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Οι πρόβες μόλις ξεκίνησαν και η πολυαναμενόμενη παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου!

Ο CEO των Θεατρικών Σκηνών, Πάνος Κατσαρίδης, δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα την πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες στην οποία βλέπουμε τον δημιουργό και σκηνοθέτη της παράστασης, Γιώργο Καπουτζίδη μαζί με τον ένα εκ των πρωταγωνιστών, Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Η υπόθεση του «42497»

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.


Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δεν διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν την συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο. «Μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ακόμα, αλλά μπορεί και να την ζούμε ήδη». Η συνέχεια επί σκηνής!

«42497» Οι συντελεστές της παράστασης

  • Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης
  • Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
  • Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
  • Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
  • Graphic design: Indigo Creative
  • Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Ανθή Σαββάκη, Ειρήνη Βαλατσού, Απόστολος Ψαρρός και η Κατιάνα Μπαλανίκα.

42497: Ξεκίνησαν οι πρόβες - Καπουτζίδης και Γκοτσόπουλος ποζάρουν μαζί

Η προπώληση του νέου θεατρικού έργου του Γιώργου Καπουτζίδη στο Θέατρο Ήβη με τίτλο «42497» έχει ανοίξει! Εισιτήρια ΕΔΩ!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Χρήστος Γκόγκος
Χρήστος Γκόγκος
Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ