21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

42497: Πλήθος καλεσμένων στην πρεμιέρα – Τι δήλωσαν Καπουτζίδης, Οικονομάκου

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «42497» του Γιώργου Καπουτζίδη που έγινε χθες στο Θέατρο Ήβη μεταξύ των καλεσμένων που παραβρέθηκαν και μίλησαν στους δημοσιογράφους, ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατερίνα Βρανά, ο Γιάννης Βασιλώτος, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το έργο»

Μιλώντας ο δημιουργός της παράστασης Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το έργο και για αυτό τον κόσμο, αυτό το σύμπαν που φτιάξανε αυτοί οι οκτώ υπέροχοι ηθοποιοί πάνω στη σκηνή», ενώ όταν ρωτήθηκε για την Eurovision είπε ότι δεν θα πάει επιβεβαιώνοντας ότι είναι δική του απόφαση. Απάντησε επίσης στον δημοσιογράφο για το θέμα με τον κύριο Σμαραγδή και είπε ότι μίλησε με τον κύριο Σμαραγδή «Ήταν γλυκύτατος. Στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκε. Δεν ήταν και κάτι φοβερό»

Αθηνά Οικονομάκου

Επίσης μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία θα συμμετέχει στην παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στο Θέατρο Παλλάς και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με προτάσεις που της έχουν γίνει, είπε: «Σαν guest μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις». Και συνέχισε λέγοντας ότι επειδή κάνει πρόβες και ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της είναι δύσκολο να κάνει κάτι εξτρά.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ