21 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

42497: Αυτό είναι το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο αγαπημένος σε όλους μας δημιουργός, Γιώργος Καπουτζίδης, επιστρέφει και την επόμενη σεζόν στο Θέατρο ΗΒΗ, το θεατρικό του σπίτι τα τελευταία τρία χρόνια, με ένα νέο θεατρικό έργο, που όπως πρώτα σας αποκάλυψε το youfly.com πριν λίγες ημέρες, θα έχει τίτλο «42497».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξανά στο Θέατρο Ήβη με το «42497»

Ο δημοφιλής δημιουργός, Γιώργος Καπουτζίδης, ανανεώνει την συνεργασία του με τις Θεατρικές Σκηνές, με ένα ολοκαίνουργιο έργο, την υπόθεση του οποίου κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό! Όπως μας αποκάλυψε αποκλειστικά ο ίδιος για το νέο του θεατρικό έργο, «πρόκειται για μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ακόμα, αλλά μπορεί και να την ζούμε ήδη». Η συνέχεια επί σκηνής!

Γιώργος Καπουτζίδης νέο θεατρικό έργο θέατρο ΗΒΗ 42497

Η νέα θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη στο Θέατρο Ήβη με τίτλο «42497», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας θεατρικής σεζόν, δηλαδή στα μέσα του Οκτώβρη. Όσο για τον θίασο, πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη που θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα από την παραγωγή. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αποκλειστικές πληροφορίες εδώ!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Χρήστος Γκόγκος
Χρήστος Γκόγκος
Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ