13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

3000 θεατές για τα 3 βράδια κάθε παράστασης στην Επίδαυρο

Πρώτο το youfly.com αποκάλυψε πως η κάθε παράσταση στο φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου θα παίζεται για τρία βράδια αντί για δύο, όπως γινόταν μέχρι πέρσι, και οι νεότερες πληροφορίες λένε πως στο κάθε ένα από τα τρία βράδια θα επιτρέπονται αυστηρά 3000 θεατές.

Τα νέα μέτρα λόγω του κορονοϊού είναι ξεκάθαρα και ακριβέστατα, για τις πρόβες, τους κανόνες υγιεινής και τις παραστάσεις, όπως γράψαμε χθες «ανεβάζοντας» τις οδηγίες που υπάρχουν από το κράτος.

Εξίσου ξεκάθαρα και αυστηρά είναι και για το πόσο θα παίζεται η κάθε παράσταση στο αργολικό θέατρο και με πόσους ακριβώς θεατές.

Τρία είναι λοιπόν τα βράδια που θα …  απλώνεται η κάθε παράσταση, δηλαδή κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, και μόνο 3000 οι θεατές που θα μπορούν να μπαίνουν ανά μέρα.

Για την ώρα δεν έχουν δοθεί όμως οι ακριβείς οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνουν οι θεατές για να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις που θέλουν.

Τα σενάρια που ακούγονται λένε πως η προσέλευση στο χώρο θα γίνεται πολύ νωρίς το απόγευμα, προκειμένου να θερμομετρούνται οι θεατές και να μπαίνουν στο χώρο λίγοι-λίγοι, για να υπάρχει επικίνδυνος συνωστισμός. Κάποιοι λένε πως για την παρακολούθηση της παράστασης θα απαιτείται μάσκα, και πως για την έξοδο από το θέατρο, θα γίνονται ανακοινώσεις μέσω μεγαφώνων για το πως θα βγαίνουν οι θεατές-πιθανότατα ανά κερκίδα.

Το παζλ δεν είναι εύκολο, αλλά θα ετοιμαστεί άμεσα.       

Youfly.com Team 

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ