Vikings σεζόν 6 netflix

Vikings σεζόν 6 στο Netflix: Εξαιρετικά νέα για τους fans

Η σεζόν 6 της επικής σειράς Vikings στο Netflix ολοκληρώνεται με 10 νέα επεισόδια που είναι διαθέσιμα από τις 30 Δεκεμβρίου. Με αυτά δυστυχώς θα ολοκληρωθεί η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Η σειρά Vikings έχει καθηλώσει πραγματικά εκατομμύρια θεατές στην πλατφόρμα του Netflix και ο δημιουργός της Michael Hirst προσπάθησε όπως είπε ο ίδιος να δικαιώσει όλους τους χαρακτήρες στα τελευταία επεισόδια.

Vikings τα τελευταια 10 επεισόδια από τη σεζόν 6 στο netflix

Vikings – τα τελευταία επεισόδια της σεζόν 6 στο Netflix από τις 30 Δεκεμβρίου

Το 2o μέρος της σειράς Vikings για τη σεζόν 6 ήρθε στο Netflix  με 10 νέα επεισόδια. Στο 11ο επεισόδιο ο Μπιορν προσπαθεί να κινητοποιήσει τον λαό του για τελευταία φορά. Ενώ οι Ρως προετοιμάζουν μια μαζική επιδρομή και ο  Ούμπα μαθαίνει την αλήθεια για τον Τσέτιλ. Στη συνέχεια στο 12ο επεισόδιο ο Ούμπα θα πείσει τους αποίκους στην Ισλανδία να κάνουν ένα ταξίδι εξερεύνησης. Η ήττα των Ρως θα προκαλέσει κενά εξουσίας. Ένας  απροσδόκητος επισκέπτης διακόπτει τη διαδικασία της εκλογής νέου άρχοντα στο Κάτεγκατ και ο  Άιβαρ θέτει σε εφαρμογή ανατροπής του  Όλεγκ στο 13ο επεισόδιο. Συνεχίζοντας στα επεισόδια 14 και 15, ο Χάραλντ προετοιμάζεται για τη στέψη του και επιλέγει βασίλισσα. Η ομάδα του Ούμπα αφήνει την αιματοβαμμένη Γροιλανδία. Και οι πολεμιστές του Άιβαρ και του Ντιρ κυριεύουν το Κίεβο. Ενώ η Γκούνχιλντ κάνει την μοιραία κίνηση.

Vikings σεζόν 6 νεα επεισόδια στο netflix

Στο 16ο, βλέπουμε τον Ούμπα και τους ακόλουθους του να υποφέρουν στο πέλαγος. Το Κάτεγκατ θα υποδεχθεί  ψυχρά τον Άιβαρ και τον Χβίτσερκ. Στα επόμενα επεισόδια 17 και 18 ο Άιβαρ και ο Χβίτσερκ οδηγούν τον στρατό του βασιλιά Χάραλντ στην Αγγλία. Εκεί, ο βασιλιάς Άλφρεντ καθώς και  ο στρατός του αφήνουν το παλάτι. Προσπαθούν να βρουν τους γιους του Ράγκναρ. Στη συνέχεια ο βασιλιάς Άλφρεντ όμως αρρωσταίνει, ενώ ο στρατός των Βίκινγκ κερδίζει. Ο Ούμπα και ο λαός του βρίσκουν νέα γη. Στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Ούμπα έρχεται  σε επαφή με τους ντόπιους της νέας γης, ενώ η στρατηγική του Άιβαρ θα παρασύρει τις δυνάμεις του Άλφρεντ σε μια δύσκολή και ολέθρια μάχη. Ο Ούμπα συναντά έναν παλιό του φίλο  και οι στρατοί των Άλφρεντ και Άιβαρ θα συγκρουστούν ενώ και οι δύο αρχηγοί ελπίζουν σε μια θεϊκή βοήθεια.

Vikings η σεζόν 6 στο netflix

Vikings: Valhalla

Η σεζόν 6 θα είναι και η τελευταία του Vikings δυστυχώς. Ωστόσο, όπως έχουμε μάθει, ετοιμάζεται ήδη η spin-off σειρά με τίτλο “Vikings: Valhalla” που θα προβληθεί και αυτή στο Netflix μέσα στο 2021. Θα διαδραματίζεται έναν αιώνα μετά και θα προβάλλει τις ζωές των πιο διάσημων Vikings, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει δει κάποιος την προηγούμενη σειρά για να την παρακολουθήσει.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

About Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.