Βάρβαροι νέα σειρά Netflix

Βάρβαροι: Η νέα σειρά του Netflix στην κορυφή της Ελλάδας

Οι Βάρβαροι είναι μια νέα ιστορική σειρά του Netflix που βρίσκεται στην πλατφόρμα από τις 23 Οκτωβρίου. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια.

Βάρβαροι: το σενάριο της νέας σειράς του Netflix

Στη σειρά εξιστορούνται τα γεγονότα γύρω από μια μάχη που άλλαξε τον κόσμο και σημάδεψε την Ιστορία. Την Μάχη του Τευτοβούργιου Δρυμού, η οποία έλαβε χώρα το 9 μ.Χ. στη Γερμανία. Αντίπαλα Γερμανικά φύλα προσπάθησαν να ανακόψουν την εξάπλωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η μοίρα τριών ανθρώπων κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης θα ενωθεί.

Σκηνή από τη νέα σειρά του Netflix Βάρβαροι

Τα Γερμανικά φύλλα αντιδρούν στις απαιτήσεις της Ρώμης για την εξάπλωση της κυριαρχίας της και έτσι ξεκινούν εξεγέρσεις που θα εξελιχθούν σε συμμαχίες ενάντια στον Ρωμαϊκό στρατό.

Η σειρά είναι αρκετά πιστή ως προς την μεταφορά των ιστορικών γεγονότων. Και αυτό είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των δημιουργών με ιστορικούς, έτσι ώστε να αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται τα γεγονότα. Εστιάζεται περισσότερο στην πολιτική πλευρά του πολέμου και όχι τόσο στο θέαμα μιας μάχης.

Βάρβαροι νέα σειρά Netflix σκηνή από τη σειρά

Πρόκειται για μια Ιταλο-Γερμανική παραγωγή, της οποίας η σκηνοθεσία αλλά και η φωτογραφία είναι εξαιρετική.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς “Βάρβαροι” στο Netflix, έχουν γίνει στην Ουγγαρία και τα τoπία που βλέπουμε είναι θαυμάσια.  Στη σειρά χρησιμοποιούνται δύο γλώσσες, τα γερμανικά και τα λατινικά, κάτι που μας έκανε εντύπωση. Οι πρωταγωνιστές έχουν πολύ καλή ερμηνεία, κάνοντας τους θεατές κάποιες φορές να συμπαθήσουν τους χαρακτήρες και κάποιες να τους αντιπαθήσουν. Τα υπέροχα κοστούμια και τα σκηνικά είναι πολύ καλά σχεδιασμένα και μας μεταφέρουν στην εποχή που διαδραματίζεται η σειρά.

Βάρβαροι: πληροφορίες για τη νέα σειρά στο Netflix

  • Είδος: Ιστορικό, Δράμα
  • Xώρα προέλευσης: Γερμανία
  • Δημιουργοί: o Arne Nolting, o Jan-Martin Scharf και ο Andreas Heckmann.
  • Σκηνοθέτες: η Barbara Eder (Thank You for Bombing) και η Steve Saint Ledger (Vikings).
  • Ηθοποιοί: Laurence Rupp, David Schütter, Bernhard Schütz, Gaetano Aronica, Bence Ferenczi, Jeanne Goursaud
  • Χαρακτηριστικά: Βίαιο, Συναρπαστικό
  • Διάρκεια επεισοδίων: 41 – 51 λεπτά

Διαβάστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες σε σειρές και ταινίες στο Netflix.

About Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.