NETFLIX News

The Gray Man: Το τρέιλερ της πιο ακριβής παραγωγής του Netflix

25/05/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το νέο κατασκοπευτικό θρίλερ «The Gray Man» που θα δούμε σύντομα στο Netflix, με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Έβανς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εκρήξεις, πυροβολισμοί, αυτοκινητιστικά δυστυχήματα και  πυροτεχνήματα γεμίζουν το πρώτο τρέιλερ του καλοκαιρινού θρίλερ δράσης.

The Gray Man – Netflix: Το τρέιλερ με τους Κρις Έβανς και Ράιαν Γκόσλινγκ

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μαρκ Γκρέινι, έχει σκηνοθετηθεί από τους Τζο και Άντονι Ρούσο, που είναι και σκηνοθέτες του «Avengers: Endgame» και είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή που έχει κάνει έως τώρα το Netflix, καθώς έφτασε τα 200.000.000 δολάρια.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί έναν μυστικό πράκτορα της CIA, που καταδιώκεται σε ολόκληρο τον κόσμο από τον ήρωα που θα παίξει ο Κρις Έβανς, που επίσης είχε υπηρετήσει στο παρελθόν την CIA.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, μετά τον τελευταίο πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «First Man» του 2018 και υποδύεται τον Court Gentry “Sierra Six”, έναν κορυφαίο μισθοφόρο της CIA που κρατά μυστική την ταυτότητά του λόγω των ευαίσθητων αποστολών  για τις οποίες εργάζεται. Κάποια στιγμή όμως, διαρρέει κατά λάθος μυστικά και έτσι γίνεται στόχος ενός από τους άλλους κορυφαίους δολοφόνους της κυβέρνησης, του Lloyd Hansen που υποδύεται ο Κρις Έβανς.

Στο καστ θα δούμε ακόμα τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, την Άνα ντε Άρμας, τον Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ, την Τζέσικα Χένγουικ.

Η ταινία «The Gray Man» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.