NETFLIX News

Τα φτερά της φιλοδοξίας: Η σκανδαλώδης σειρά που έρχεται στο Netflix

26/05/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Μια νέα σκανδαλώδης σειρά έρχεται στο Netflix από την Τουρκία με τίτλο «Τα φτερά της φιλοδοξίας» (As the Crow flies) που αναφέρεται σε μία νεαρή φαν γνωστής παρουσιάστριας η οποία καταφέρνει να μπει στην ομάδα της κι έρχεται αντιμέτωπη με τα δεινά της φιλοδοξίας, του φθόνου και της επιθυμίας να γίνει όνομα.

Φιλοδοξία, φθόνος και επιθυμίες τα σκαλοπάτια για την κορυφή

Η σειρά εξιστορεί τη σύγκρουση μεταξύ μιας γνωστής παρουσιάστριας που εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέσεις λήψης αποφάσεων και μιας νεαρής που ανεβαίνει γρήγορα χάρη στις φιλοδοξίες της.

Ενώ η παρουσιάστρια προσπαθεί να συμβαδίσει με την προσαρμογή στον νέο κόσμο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στους νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας, εξακολουθεί να μην έχει επίγνωση της ευρύτερης εικόνας. Το χάσμα και οι διαφορές μεταξύ των δύο γενεών είναι αναμφισβήτητα ισχυρές. Σε αυτό το σκηνικό, θα ακολουθήσουμε την ιστορία της Asli (Miray Daner) που προσπαθεί να πετάξει ως κοράκι αντί να βασίζεται στην αξία της σκληρής δουλειάς για να μπορέσει να ανέβει τις σκάλες. Η σειρά θα αμφισβητήσει αν η Asli μπορεί να κερδίσει ή να χάσει με τις μεθόδους του νέου κόσμου, προκειμένου να φτάσει στην κορυφή και να είναι το πιο αξιόπιστο άτομο στο χώρο εργασίας.

Η πρωτότυπη σειρά 8 επεισοδίων του Netflix «Τα φτερά της φιλοδοξίας» με πρωταγωνιστές τους Birce Akalay και İbrahim Çelikkol έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Irem Sak, Miray Daner και Defne Kayalar.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.