NETFLIX News

Spiderhead – Netflix: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Chris Hemsworth

19/05/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα ταινία του Netflix με τίτλο Spiderhead με τον Chris Hemsworth, η οποία βασίζεται στο διήγημα του George Saunders «Escape From Spiderhead».

Spiderhead – Το νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας στο Netflix

Στην ταινία επιστημονικής φαντασίας πρωταγωνιστεί επίσης ο Miles Teller ως κρατούμενος στο υπερσύγχρονο σωφρονιστικό ίδρυμα, σχεδιασμένο από τον εφευρέτη Steve Abnesti (Chris Hemsworth), που βρίσκεται σε ένα πανέμορφο νησί και προσφέρει στους κρατουμένους του μειωμένες ποινές φυλάκισης και καλά καταλύματα, με ένα τίμημα. Κάθε κρατούμενος φοράει μια χειρουργικά προσαρτημένη πειραματική συσκευή που χορηγεί φάρμακα που αλλάζουν τον εγκέφαλό τους.

Αν και ο Abnesti είναι πεπεισμένος ότι το έργο του θα σώσει ζωές, τα πειράματα που κάνει στους ασθενείς του αρχίζουν να δοκιμάζουν τα όρια της ελεύθερης βούλησης. Όταν δύο υποκείμενα, ο Steve (Teller) και η Lizzy (Jurnee Smollett) δημιουργούν μια ρομαντική σχέση, οι δυο τους αρχίζουν να επαναστατούν εναντίον του και των προσπαθειών του να τους προγραμματίσει. Το τρέιλερ δείχνει τεταμένες σκηνές δράσης σε όλο το συγκρότημα, γεμάτες με αρκετές στιγμές χιούμορ.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Miles Teller στο “Top Gun: Maverick”, ενώ το σενάριο γράφτηκε από τους Rhett Reese και Paul Wernick, οι οποίοι είναι περισσότερο γνωστοί για το σενάριο του “Zombieland” και του franchise ταινιών “Deadpool”.

Η ταινία «Spiderhead» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.