20.7 C
Athens
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Ρωσική Κούκλα: Όσα ξέρουμε για τη σεζόν 2 της σειράς στο Netflix

Μία από τις καλύτερες πρωτότυπες σειρές του Netflix για το 2019, η Ρωσική Κούκλα, ανανεώθηκε για σεζόν 2, η οποία έπρεπε να είχε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Μάρτιο του 2020. Η παραγωγή καθυστέρησε για ευνόητους λόγους, αλλά υπάρχουν ακόμη ελπίδες. Έτσι, σας παρουσιάζουμε όλα όσα ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν της Ρωσικής κούκλας στο Netflix.

Πόστερ από τη ρωσική κούκλα

Η Ρωσική Κούκλα είναι μία κωμική – δραματική σειρά στο netflix με δημιουργούς τις Natasha Lyonne, Amy Poehler και Leslye Headland. Ήδη από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ενώ απέσπασε άριστες κριτικές. Μάλιστα, προτάθηκε για 5 Emmy.

Η ιστορία είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από τη Μέρα της μαρμότας (1993) και περιτριγυρίζεται από την Nadia Vulvokov, η οποία πηγαίνει στο πάρτι έκπληξη των γενεθλίων της, που της διοργανώνει η καλύτερή της φίλη. Όταν η Nadia πεθαίνει τυχαία όταν την χτυπάει αμάξι, βρίσκεται ξαφνικά πάλι πίσω στο πάρτι. Ενώ είναι μπερδεμένη και πιστεύει ότι είναι και ναρκωμένη, η Nadia αρχίζει να πεθαίνει επανηλλημένα και να ξαναζεί την ίδια νύχτα έχοντας παγιδευτεί μέσα σε μία χρονική λούπα. Η Nadia προσπαθεί, λοιπόν, να βρει έναν τρόπο να λύσει το μυστήριο κι εμείς παρακολουθούμε μία καλογραμμένη σειρά με έξυπνο σενάριο γεμάτο ανατροπές.

Ρωσική Κούκλα: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν στο Netflix

Τα γυρίσματα για τη σεζόν 2 της σειράς του Netflix, Ρωσική Κούκλα, ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 30 Μαρτίου του 2020. Ωστόσο, επειδή η Νέα Υόρκη επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό, η σειρά δεν έχει ανακοινώσει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Daniel Richtman (ένας ρεπόρτερ του εξωτερικού που είναι γνωστός ότι δημοσιεύσει αποκλειστικές πληροφορίες) ανακοίνωσε έναν νέο ρόλο στη σεζόν 2 στη Ρωσική Κούκλα του Netflix που αφορά συγκεκριμένα ένα άντρα πρωταγωνιστή.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Νέος κεντρικός χαρακτήρας για τη σεζόν. Θα είναι άντρας και θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον, γοητευτικός, αλλά φαίνεται να είναι ένας καλλιτέχνης-απατεώνας. Μας περιγράφεται ως ένας “νεαρός Benicio Del Toro” και η Natasha οραματίζεται ονόματα όπως ο Oscar Isaac ή ο Andre Holland».

Σε εικόνα η Natasha Lyone από τη ρωσική κούκλα

Τι δήλωσε η δημιουργός για τη σεζόν 2 στο Netflix

Ωστόσο, έχουμε δρόμο ακόμα για τη σεζόν 2 της σειράς Ρωσική κούκλα στο Netflix, αφού η Lyonne σε μία συνέντευξη τον Ιούλιο του 2019 στο Deadline είχε αποκαλύψει ότι η δεύτερη σεζόν δεν έχει καν γραφτεί. Ωστόσο, σε μία άλλη συνέντευξη στο ET online, η Natasha μίλησε για τη δεύτερη σεζόν: «Τι να σου πω; Είναι σαν να θες να πηδήξεις από τον γκρεμό δημιουργικά… Νομίζω ότι πρόκειται να δώσω μία σειρά από μπερδεμένες απαντήσεις, αλλά είμαι πολύ συγκινημένη που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το τέλος και αυτή ήταν η αποκάλυψη της Ρωσικής Κούκλας που τη συνδέει, επομένως οι προθέσεις μου στα πλάνα μας είναι να συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε με έναν τρόπο που είναι αισθητικά ευχάριστος και φαίνεται αστείος από την πλευρά σας».

Πώς μπορεί να συνεχιστεί η δεύτερη σεζόν της Ρωσικής κούκλας;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα που όλοι όσοι έχουν δει τι σειρά αναρωτιούνται. Εάν λάβουμε υπόψη πώς τελείωσε η πρώτη σεζόν, άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο κοινό και πολλές διαφορετικές ερμηνείες. Η τελευταία σκηνή του φινάλε φαίνεται να υποδεικνύει ότι η Nadia και ο Alan κάπως κατάφεραν να ξεπεράσουν τις διάφορες πραγματικότητες και να ενωθούν. Ή απλώς ήταν ένα από τα εκατομμύρια χρονοδιαγράμματα που πολύ πιθανόν να συνέβησαν.

Ωστόσο, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιθανά σενάρια για το πώς μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν 2 στη Ρωσική Κούκλα του Netflix.

Ο alan και η nadia από τη ρωσική κούκλα του netflix

Η ιστορία συνεχίζει με την Nadia και τον Alan

Η Nadia και ο Alan κατάφεραν να δεθούν πολύ στην πρώτη σεζόν και να εξελιχθούν σε καλύτερα άτομα επηρεάζοντας ο ένας τον άλλον. Φαίνεται ότι ο τρόπος για να ξεφύγουν από την χρονική λούπα ήταν ο Alan και η Nadia να σώσουν ο ένας τον άλλον.  Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να διαφέρουν οι ερμηνείες με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν.

Εάν η ιστορία ακολουθήσει τα χρονοδιαγράμματα της Nadia και του Alan, είναι δύσκολο να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι και οι δύο χαρακτήρες έζησαν εμπειρίες και εξελίχθηκαν πολύ, επομένως το να υποχωρήσουν τώρα δεν είναι πολύ πιθανή επιλογή. Βέβαια, μάθαμε πολλά για το παρελθόν της Nadia σε αντίθεση με του Alan, επομένως υπάρχει αρκετός χώρος για την εξέλιξη της ιστορίας.

Από την άλλη, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τα δύο χρονοδιαγράμμα από την οπτική πλευρά του Alan. Αυτή η οπτική θα έδινε μεγαλύτερη έμφαση στο πώς μία απόφαση μπορεί να επηρεάσει τη δική σου ζωή, αλλά και των γύρω σου.

Διαφορετικοί χαρακτήρες εγκλωβίζονται σε μία χρονική λούπα

Μία άλλη ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι εάν δούμε νέους χαρακτήρες να εγκλωβίζονται σε μία χρονική λούπα. Εάν πράγματι η Nadia και ο Alan ξέφυγαν από την λούπα τότε πιθανώς να δούμε μερικούς από τους φίλους τους, όπως η Maxime να εγκλωβίζεται σε αυτή. Μία άλλη εναλλακτική είναι να δούμε τα προηγούμενα love interests των πρωταγωνιστών, τον Mike και την Beatrice να είναι επίκεντρο στη σειρά. Η απιστία της Beatrice και ο γυναικοκατακτητής Mike θα έδιναν μία άλλη ενδιαφέρουσα νότα στην αφήση. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, τους δύο ως βασικούς χαρακτήρες θα μπορούμε να δούμε λίγο καλύτερα την Nadia και τον Alan.

Η nadia στη ρωσική κούκλα του Netflix με τη φίλη της

Νέα ιστορία με νέους χαρακτήρες

Μία άλλη – φαινομενικά απίθανη – εκδοχή είναι να δούμε ένα ολοκαίνουργιο καστ με μία νέα ιστορία. Υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα να δούμε ένα διαφορετικό καστ στη σεζόν 2 στη Ρωσική κούκλα του Netflix. Χρησιμοποιώντας το ίδιο ή παρόμοιο concept υπάρχει αρκετός χώρος να εξερευνήσουμε τη χρονική λούπα. Αυτή η θεωρία θα έκανε τη σειρά μία ανθολογία, αλλά δε νομίζουμε ότι οι δημιουργοί έχουν τέτοιες βλέψεις για την εξέλιξη της ιστορίας.

Παρόλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα στο 2021, θα έχουμε τη δεύτερη σεζόν της Ρωσικής Κούκλας στο Netflix. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τρεις δημιουργοί παρουσίασαν τη σειρά προκειμένου να ολοκληρώνεται σε τρεις σεζόν. Επομένως, έχουμε σίγουρα ακόμη πολλά να δούμε.

Δείτε επίσης: 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Η Ζωή Καραθανάση
Ζωή Καραθανάση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
55,058ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,861ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,732ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ