δημοφιλείς Streaming υπηρεσίες Ελλάδα 2021

Oι πιο δημοφιλείς Streaming υπηρεσίες στην Ελλάδα για το 2021

Πρόσφατη έρευνα αναλύει τις πιο δημοφιλείς streaming υπηρεσίες στην Ελλάδα για το πρώτο τετράμηνο του 2021, και τα ποσοστά αλλά και την αύξηση ή μείωση σε συνδρομητές της καθεμίας. Όπως αναμενόταν, ‘βασιλιάς’ του online streaming στην Ελλάδα παραμένει το Netflix, με περιθώριο 11% έναντι του Prime Video. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τέσσερις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες αποτελούν το 87% της αγοράς. Το Apple TV + και το Mubi μοιράζονται την τρίτη θέση στην προτίμηση του ελληικού κοινού.

Ποσοστά με τις πιο δημοφιλείς streaming υπηρεσίες στην Ελλάδα το 2021

Ποια ήταν η ανάπτυξη μεριδίου αγοράς το πρώτο τρίμηνο του 2021 στη χώρα μας; Βάσει της έρευνας, η δημοφιλής πλατφόρμα του Netflix, αν και έχει αποφασίσει να βάλει φρένο στην κοινή χρήση κωδικών χρήσης από πολλαπλούς χρήστες, είχε το ισχυρότερο τρίτο τρίμηνο των streaming υπηρεσιών στην Ελλάδα. Με συνολική αύξηση 4% και 5% μόνο τον μήνα Μάρτιο. Το Prime Video κέρδισε 3% τον Φεβρουάριο, αλλά τελικά έχασε το 2% στο τρίμηνο.

Ποσοστά συνδρομητών για Netflix Prime Video Apple TV Mubi

Το Netflix λοιπόν, κρατάει τη θέση του στην κορυφή ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς online streaming υπηρεσίες στην Ελλάδα και για την αρχή του 2021. Τα παραπάνω στατιστικά βασίζονται  στον διεθνή οδηγό για streaming υπηρεσίες JustWatch.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


About Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.
Copy link