NETFLIX News

Netflix: Ψηλά στο ελληνικό Top 10 σειρές και ταινίες τρόμου

18/10/2020
3 λεπτά ανάγνωσης
Share

Τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί πως στο ελληνικό Top 10 του Netflix, υψηλή θέση καταλαμβάνουν ταινίες και σειρές τρόμου. Καθώς πλησιάζουν οι μέρες του Halloween, το κοινό επιθυμεί να μπει στο κλίμα, παρακολουθώντας θρίλερ, σκοτεινές ταινίες και σειρές με έντονο σασπένς. Εμείς σας παρουσιάζουμε αναλυτικά αυτές που βρίσκονται ψηλά στο ελληνικό Top 10, με αναλυτικές περιγραφές και τρέιλερ.

Σας ευχόμαστε ένα τρομακτικό και διασκεδαστικό Halloween!

Netflix: Ψηλά στο ελληνικό Top 10 σειρές και ταινίες τρόμου

Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάϊ

Χαμός έχει γίνει με τη νέα σειρά του Netflix με τίτλο “Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάϊ”, καθώς βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην κορυφή στο ελληνικό Top 10. Είναι μια δραματική σειρά τρόμου με υπερφυσικά γεγονότα, που δημιουργήθηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Mike Flanagan. Βασίζεται χαλαρά στο μυθιστόρημα του 1959 με το ίδιο όνομα της Shirley Jackson. Μια νταντά αναλαμβάνει την επιμέλεια δύο ανήλικων παιδιών, που ζουν σε ένα τεράστιο παλιό ιστορικό σπίτι. Δεν περνούν λίγες μέρες μέχρι η ίδια να διαπιστώσει πως στο σπίτι κρύβονται πολλά σκοτεινά μυστικά. Μια ανατριχιαστική σειρά στο Netflix που δικαίως βρίσκεται ψηλά στο Top 10, καθώς έχει καθηλώσει.
“Όταν πεθαίνεις, δε φεύγεις…”

Προς τη Λίμνη

Η σειρά “Προς τη Λίμνη”, έφτασε πολύ γρήγορα ψηλά στο ελληνικό Top 10, του Netflix. Πρόκειται για μια ρωσική παραγωγή με πρωταγωνιστές τους Kirill Käro, Maryana Spivak, Aleksandr Robak. Είναι μια σειρά τρόμου, ανατριχιαστική και με πολύ σασπένς. Η υπόθεση πλησιάζει αρκετά την επικαιρότητα, καθώς αφορά έναν φονικό ιό που ξεσπάει στη Μόσχα. Ο ιός μεταδίδεται με απίστευτη ταχύτητα και σκοτώνει ακαριαία όποιον κολλήσει. Τα συμπτώματα είναι βήχας και αλλαγή στο χρώμα των ματιών. Μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να σωθεί, αλλά και να σώσει την ανθρωπότητα, σε έναν πολύ σκληρό αγώνα επιβίωσης. Μια σειρά τρόμου για γερά στομάχια, βρίσκεται στην κορυφή του Netflix.

La Revolution

Το La Révolution είναι μια υπερφυσική δραματική σειρά τρόμου, γαλλικής γλώσσας του 2020. Παράγεται για το Netflix με πρωταγωνιστές τους Doudou Masta, Julien Sarazin και Ian Turiak. Μία επίσης επίκαιρη σειρά που πλησιάζει αρκετά την προηγούμενη (Προς τη Λίμνη). Η υπόθεση εστιάζει στον 18ο αιώνα και, συγκεκριμένα, στη Γαλλία. Μια ασθένεια, αρκετά μυστηριώδης, αναστατώνει τη χώρα και προκαλεί μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των επαναστατών και της αριστοκρατίας. Το Netflix χαρακτηρίζει τη σειρά ως τρομακτική, σκοτεινή και βίαιη. Έχει έντονο σασπένς και καταφέρνει να ταξιδέψει το κοινό της σε μια άλλη εποχή. Σημαντική λόγοι, που καθιστούν τη σειρά ψηλά στο ελληνικό Top 10.

Ratched

Ενώ ήταν για αρκετό καιρό ψηλά στo Top 10 του ελληνικού Netflix, φαίνεται πως αποσύρθηκε για λίγο καιρό, μέχρι να ξανά οδηγηθεί ψηλά! Πρόκειται για τη δημοφιλή σειρά Ratched, που έχει αποκτήσει μεγάλο και φανατικό κοινό. Το Ratched είναι μια αμερικάνικη δραματική σειρά στο Netflix, επικεντρωμένη στη ζωή της Mildred Ratched, η οποία το 1947 πιάνει δουλειά ως νοσοκόμα σε μια κορυφαία ψυχιατρική κλινική. Η σειρά θίγει ορισμένα κοινωνικά προβλήματα της Αμερικής της δεκαετίας του 1950, καθώς και αμφιλεγόμενες πρακτικές θεραπείας σε ασθενείς με ψυχικά προβλήματα, ενώ κάνει μια παρουσίαση ορισμένων γεγονότων που οδηγήσαν τη νοσοκόμα στο να γίνει μια σκληρή και ψυχρή γυναίκα. Χαρακτηρίζεται από το Netflix ως βίαια, τρόμου, σκοτεινή και βρίσκεται ξανά ψηλά στο ελληνικό Top 10.

Το Χάλοουιν του Χιούμπι

Για το τέλος αφήσαμε μια κωμωδία τρόμου, που βρίσκεται ψηλά στο ελληνικό Top 10 του Netflix. Φυσικά, δεν είναι ακριβώς τρόμου, καθώς το γέλιο κυριαρχεί από τον φόβο βλέποντάς τη, χαρακτηρίζεται όμως σαν μια ιδανική κωμωδία για βραδιές Halloween (όπου συνδυάζονται ο φόβος με το γέλιο). Φέτος στο Χάλοουιν, κάτι τρομακτικό θα γίνει. Ο Χιούμπι, βοηθός του Halloween στην πόλη, προσπαθεί να προειδοποιήσει τους κατοίκους της πόλης. Εκείνοι όμως δε του δίνουν σημασία. Άνθρωποι εξαφανίζονται, κάποιος ψυχασθενής το σκάει από την κλινική και διάφοροι περίεργοι ήχοι ακούγονται στην περιοχή. Έτσι θα πρέπει ο ίδιος να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του και να προστατεύσει την πόλη που ζει. Μια ξεκαρδιστική ταινία στο Netflix με αρκετά jump scare.

Αφήστε μας τα σχόλιά σας στην ιστοσελίδας μας, σε περίπτωση που έχετε παρακολουθήσει κάποια από αυτές.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Δείτε επίσης:
Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!