Έρωτας με Εγγύηση: Μια ρομαντική κωμωδία στο Netflix

Στην αισθηματική κομεντί «Έρωτας με εγγύηση» (Love, Guaranteed) στο Netflix, η Σούζαν, μια έντιμη δικηγόρος, προσπαθεί να σώσει το δικηγορικό της γραφείο το οποίο αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Έρωτας με εγγύηση Netflix

Έτσι αναλαμβάνει την υπόθεση ενός καλοπληρωτή και γοητευτικού  πελάτη, του Νικ. Εκείνος  θέλει να κάνει μήνυση και να ζητήσει αποζημίωση από ένα  site γνωριμιών το οποίο υπόσχεται ότι χρήστες του θα βρουν την αγάπη.

Έρωτας με εγγύηση Netflix

Ανάμεσα στη δικηγόρο και τον πελάτη της δημιουργείται φλερτ και τα συναισθήματα τους εξελίσσονται καθώς προχωράει η υπόθεση που έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο.

Έρωτας με εγγύηση Netflix Δείτε το τρέιλερ της ταινίας , εδώ:

Διάρκεια ταινίας: 1 ώρα και 31 λεπτά

Είδος: Αισθηματική Κομεντί

Σκηνοθέτης: Μαρκ Στίβεν Τζόνσον

Πρωταγωνιστούν:

  • Ρέιτσελ Λι Κουκ
  • Ντέιμον Γουέιανς  Τζούνιορ
  • Χέδερ Γκράχαμ
  • Κέιτλιν Χάουντεν

Έρωτας με εγγύηση Netflix

Επίσης μπορείτε να δείτε τη νέα αισθηματική σειρά Η Έμιλι στο Παρίσι που ήρθε αποκλειστικά στο Netflix όπως είχαμε γράψει.

About Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.