αν συμβεί κάτι σας αγαπώ netflix ταινία

Αν συμβεί κάτι σας αγαπώ: Ταινία στο Netflix που συγκλονίζει

Ψηλά στα trends του ελληνικού Netflix βρίσκεται μια μίνι ταινία που συγκλόνισε παγκοσμίως το κοινό της πλατφόρμας. Το “Αν συμβεί κάτι σας αγαπώ” ή αλλιώς “If anything happens I love you” στο Netflix, αποτελεί ένα δημιούργημα των Michael Govier και Will McCormack, σε παραγωγή από το Gilbert Films και το Oh Good Productions.

Προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Netflix το Νοέμβριο του 2020 και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, ενώ οι κριτικές που απέσπασε ήταν και είναι εξαιρετικές.

αν συμβεί κάτι netflix ταινία

Αν συμβεί κάτι σας αγαπώ: Μια ιστορία πίσω από το πένθος στο Netflix

Η μίνι ταινία του Netflix διαρκεί περίπου 12 λεπτά. Είναι κινουμένων σχεδίων, ως επί το πλείστον με ασπρόμαυρα χρώματα. Κεντρικά πρόσωπα της ταινίας είναι δύο γονείς που βιώνουν την απώλεια του παιδιού τους. Οι γονείς, μετά τον ξαφνικό θάνατο της κόρης τους, ζουν στο σπίτι αποξενωμένοι. Η επικοινωνία μεταξύ τους έχει χαθεί, καθώς τίποτα πια δε τους ενώνει.

Στην ταινία, το κοινό θα παρατηρήσει την σκιά της κόρης τους να περιστρέφεται στον χώρο. Η μικρή προσπαθεί να τους ενώσει με κάθε τρόπο, καθώς επιθυμεί οι γονείς της να κρατήσουν τις γλυκές αναμνήσεις από αυτή και να μην είναι άλλο δυστυχισμένοι. Στην ταινία αναλύονται οι στιγμές της οικογένειας, πριν χαθεί το κοριτσάκι. Στο τέλος, αποκαλύπτεται ο τρόπος που πέθανε, σοκάροντας το κοινό.

αν συμβεί κάτι σας αγαπώ netflix ταινία

Η ταινία αυτή θίγει πολύ έντονα το θέμα της απώλειας και του πένθους. Δείχνει, με έναν διαφορετικό τρόπο, το πως οι άνθρωποι βιώνουν κάτι τόσο συγκλονιστικά δύσκολο. Οι σκέψεις των γονέων αποτυπώνονται, επίσης, μέσω των σκιών τους. Ενώ οι ίδιοι βρίσκονται απομονωμένοι, οι σκέψεις τους ακολουθούν την ίδια πορεία. Ακόμη κι αν έχουν αποφασίσει να χωριστούν, η απώλεια και ο πόνος για αυτούς, είναι ο ίδιος. Άρα, δεν παύει να τους ενώνει.

Η ταινία “Αν συμβεί κάτι σας αγαπώ”, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, γεγονός που αποδεικνύεται από τη θέση της στο ελληνικό Top 10 του Netflix. Μάλιστα, στην πλατφόρμα Tik Tok, οι χρήστες κάνουν βίντεο με το πως είναι πριν δουν την ταινία και πως γίνονται μετά. Πολλοί πριν δουν την ταινία είναι χαμογελαστοί, ενώ στο μετά συνήθως βουρκωμένοι, προβληματισμένοι, ταραγμένοι.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας “Αν συμβεί κάτι σας αγαπώ”, από το Netflix:

Δείτε επίσης: Netflix Δεκέμβριος 2020: Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες & σειρές

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!