17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

1899: Θα έρθει σεζόν 2 στο Netflix; Όσα ξέρουμε

Η σειρά των δημιουργών του Dark, Dark Jantje Friese και Baran bo Odar, με τίτλο «1899» κέρδισε τους χρήστες του Netflix οι οποίοι αναρωτιούνται αν Θα υπάρξει και σεζόν 2.

Η σεζόν 1 ακολούθησε κάποιους μετανάστες σε ένα πλοίο για την Αμερική καθώς βρέθηκαν μπροστά σε ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο της γραμμής. Κατά τη διάρκεια των οκτώ επεισοδίων του, το 1899 αφηγήθηκε μια ιστορία για την αγάπη που ξεπέρασε τα γλωσσικά εμπόδια, την τάξη και τον ρατσισμό. Η σειρά όμως τελείωσε με ένα καθηλωτικό φινάλε.

Μετά από επτά επεισόδια, επιτέλους μάθαμε τι συμβαίνει στη Maura, τον Eyk και τους άλλους επιβάτες. Οι τελευταίες στιγμές του επεισοδίου 8 αποκάλυψαν ότι όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι μια προσομοίωση που δημιουργήθηκε από τη Maura αλλά ανέλαβε ο αδερφός της, Ciaran. Όλοι στο πλοίο βρίσκονται στην πραγματικότητα σε ένα διαστημόπλοιο που ονομάζεται Προμηθέας και το έτος είναι πραγματικά το 2099.

1899 σεζόν 2 Netflix

Θα υπάρξει νέα σεζόν;

Το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τη σεζόν 2 της σειράς «1899». Λαμβάνοντας υπόψη το τέλος και το ιστορικό των δημιουργών της, με μια από τις πρώτες διεθνείς πρωτότυπες επιτυχίες του Netflix στο Dark, φαίνεται ότι ακόμα μια σεζόν είναι αναπόφευκτη.

Μάλιστα αν υποθέσουμε ότι το Netflix είναι ευχαριστημένο με τα δεδομένα τηλεθέασης, η σειρά μπορεί να έχει και 3η σεζόν, όπως το Dark. Ο Baran bo Odar είπε στο IndieWire «Η 1η σεζόν αφορά τη δημιουργία ενός μεγάλου θέματος, ενός μεγάλου πράγματος. Ας δούμε αν υπάρχει 2η σεζόν και μετά θα αρχίσουμε να παίζουμε με αυτό το θέμα και θα έχουμε μια λύση ιδανικά στην τρίτη σεζόν.»

Πότε μπορούμε να περιμένουμε τη σεζόν 2

Το 1899 είναι μια ακριβή παραγωγή που χρησιμοποίησε την τεχνολογία αιχμής που ονομάστηκε «The Volume» και η αποκάλυψη ότι τώρα είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας δεν πρόκειται να βοηθήσει τον προϋπολογισμό. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρξει μεγαλύτερη αναμονή μεταξύ των εποχών του 1899 από ό,τι μεταξύ των εποχών του Dark.

Το 1899 μπήκε στην παραγωγή το 2020, επομένως ένα χρονοδιάγραμμα δύο ετών είναι κάτι που μπορούμε να περιμένουμε για την κυκλοφορία μιας ακόμα σεζόν.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ