20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

1899: Η νέα σειρά τρόμου του Netflix από τους δημιουργούς του Dark

Η νέα γερμανική σειρά τρόμου του Netflix από τους δημιουργούς της δημοφιλούς σειράς Dark, με τίτλο «1899» φαίνεται πως θα είναι η επόμενη εμμονή μας.

Η πολλά υποσχόμενη σειρά που θα μας κάνει να κολλήσουμε στο Netflix

1899 σειρά netflix

Η πλοκή της να  επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών που κατευθύνονται δυτικά για να φύγουν από τη γηραιά ήπειρο και το Λονδίνο για τη Νέα Υόρκη. Τους επιβάτες, οι οποίοι είναι από διάφορα μέρη της Ευρώπης, ενώνουν οι ελπίδες και τα όνειρά τους για τον νέο αιώνα και το μέλλον τους στο εξωτερικό. Στο ταξίδι τους προς τη Νέα Υόρκη, συναντούν ένα πλοίο που παρασύρεται στη μέση του ωκεανού και τότε το ταξίδι τους παίρνει μια απροσδόκητη τροπή και αυτή είναι η αρχή του εφιάλτη τους.

Η σειρά «1899» που αναμένεται στο netflix, όπως φαίνεται έχει πολύ καλή παραγωγή, με ένα τεράστιο καστ, περίπλοκα σενάρια, εντυπωσιακά σχέδια κοστουμιών και φιλόδοξα ειδικά εφέ. Από την άποψη της ιστορίας, η αφήγηση υποδηλώνει ότι η παρατήρηση θα είναι το κλειδί για την αποκάλυψη τυχόν μυστικών και γρίφων που θα μας δίνει η σειρά και θα χρειαστεί να αλλάξουμε την οπτική μας για να την κατανοήσουμε πλήρως. Άρα σύντομα θα έρθει η ώρα να κάνουμε εικασίες.

Το πρώτο teaser trailer αποκαλύπτει ότι η ιστορία είναι γεμάτη μυστήρια, περίεργα αντικείμενα και σύμβολα, αινιγματικά άτομα, σημαντικές ημερομηνίες και ζοφερή κινηματογράφηση και μας ωθεί να σχηματίσουμε κάποιες θεωρίες ως προς το τι κατοικεί στο χαμένο πλοίο.

Οι δημιουργοί της σειράς, Jantje Friese και Baran bo Odar, αποκάλυψαν ότι η σειρά θα είναι ένα διασκεδαστικό παζλ για το κοινό. Είπαν επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται στην εξεύρεση του μυστηρίου κάθε χαρακτήρα: «Όλοι οι επιβάτες στο πλοίο ταξιδεύουν με μυστικά που δεν θέλουν να βγάλουν έξω. Φτιάχτηκε ξανά σαν παζλ».

Στο καστ θα δούμε τους Anton Lesser (Game of Thrones), Alexandre Willaume (The Wheel of Time), Aneurin Barnard (Dunkirk), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain), Mathilde Ollivier (Overlord), Miguel Bernardeau ( Elite), Clara Rosager (Morbius), Richard Hope (Broadchurch) και Jonas Bloquet (Elle).

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ