23.1 C
Athens
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο γάμος του Μουζουράκη, η Μάγισσα, ο Λιάγκας και η Παπίλα

Μουζού And The Zoo

Δηλαδή ένας Μουζουράκης έκανε μια τηλεόραση ώπα. Με τους παρουσιαστές, τα πάνελ, τους αρχισυντάκτες, τους δημοσιογράφους, ακόμη και τους οπερατέρ να γίνονται ένα κουβάρι. Το τι συνέβη δε θα το θίξω, γιατί μέχρι τώρα θα το έχετε ακούσει 50 φορές μαζί με καναδυό (τουλάχιστον) διαφορετικές αποψούλες τη φορά. Αν πράγματι δε, σας νοιάζει θα έχετε ήδη διαμορφώσει και γνώμη για τη διαβόητη «Ναυμαχία της Αίγινας».

Αυτό που έχει ενδιαφέρον ωστόσο, ν’αναφερθεί είναι το πόσο το συγκεκριμένο περιστατικό «ξεμπρόστιασε» τις παθογένειες ενός ολόκληρου συστήματος «σηκώνοντας το χαλί», ώστε να φανούν όσα επιμελώς εγώ και η «φάρα» μου κρύβουμε απ’όλους εσάς (λες και δεν τα έχετε καταλάβει).

Μέθοδος «Μουζού»

Μέχρι τώρα, είχαμε ανυποψίαστες παρουσιάστριες που δεν ξέρουν γιατί τις μπλοκάρουν αυτοί που έθαβαν την προηγούμενη και σας κλαίγονται, λες κι εσείς δεν «παίρνετε τα χαμπάρια σας». Ακούγεται ότι ηθοποιός παίρνει την εκπομπή άλλης του χρόνου. Η κοπέλα τηλεφωνεί αυτοβούλως σ’εκείνη που ακούστηκε ότι θα αντικαταστήσει να την καθησυχάσει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δε βαριέσαι… Την επομένη το «δρομολογημένο» θάψιμο πέφτει κανονικά και όταν τελικά (πράγματι) η παρουσιάστρια δίνει τα χέρια με το κανάλι για να συνεχίσει και του χρόνου, κράζει λίγο ακόμα την ηθοποιό για τα ρέστα. Και όλα αυτά νιώθουν ότι δεν τα καταλαβαίνετε, ότι δε «βγάζουν μάτι» και ότι σας «τουμπάρουν», σα να είστε τίποτα χτεσινοί.

Στο ίδιο μοτίβο λοιπόν, ένας Μουζουράκης με τον άγαρμπο μεν, δικαίωμά του δε, επικοινωνιακό χειρισμό του γάμου του «φώτισε στα σκοτάδια» ολόκληρης της τηλεόρασης και της αυτο-αναφορικότητάς της. Παρουσιάστριες/στές βρήκαν την ευκαιρία να βριστούν, πανελίστες/στριες άλλαζαν τη φανατική (κατά τα άλλα) γνώμη τους κατά πώς τους συνέφερε (ανά μέρα μπορώ να σας πω), αρχισυντάκτες αφήνιασαν και είχαμε «συμμαχίες» εκπομπών λόγω κοινής παραγωγής και όχι κοινής (λογικής) ανθρωπιάς. Αυτά κάνετε κι αναγκάζετε την Κατερίνα να αγανακτεί με τη γκρίνια των άλλων εκπομπών, η Κατερίνα…

«Τα Σιγουράκια» της Υπόθεσης

Πριν περάσουμε στα σημερινά #Reminders αδέλφια, θέλετε να καταλήξουμε στα βασικά συμπεράσματα του πιο όμορφου περιστατικού στη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν; Ας το τολμήσουμε:

 • Η ιδέα του Παύλου και του «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν μαλακία, μια που άλλο στόχο είχε και άλλο αποτέλεσμα (τελικά). Δεν τολμώ ν’αναφέρω ποιός φταίει για την έκβαση αυτή, απλά αποτυπώνω το μόνο ασφαλές συμπέρασμα.
 • Ό,τι και να έγινε δεν καταφέρεσαι εναντίον του δημοσιογράφου (ειδικά, αν δεν έχει και την ανάλογη εμπειρία). Αν έχεις κότσια πάρε και διαμαρτυρήσου στους δικούς σου ανωτέρους, ή στους δικούς της. Δε σκοτώνουν πλέον τον αγγελιαφόρο κακών ειδήσεων, δεν τα μάθατε;
 • Ο Μουζουράκης πιστεύω ότι ακόμη και τώρα δεν έχει αποφασίσει αν θέλει δημοσιογράφους στο γάμο του. Πάλι καλά που παντρεύτηκε.
 • Μ’αυτά και με τ’άλλα, πέρασαν άλλες 5 μερούλες θεματολογικά. Από αύριο να δούμε ποιός θα «την πληρώσει»…
 • Αν η Κατερίνα και ο Γιώργης ήταν στην «αντίπερα όχθη» θα αποτελούσαν τους βασικούς πολέμαρχους. Μην το παίζουν τώρα κυανόκρανοι του ΟΗΕ #γνώμημο.

Φύγαμε για τραγουδάρα και ξεκινάμε τα σημερινά #Reminders, αδέλφια. “Runaway” από Bon Jovi.

#Reminders

Να θυμάμαι…

 • ότι για τις ανάγκες της «Μάγισσας» του ΑΝΤ1 έχουν «σκαρώσει» ολόκληρο παλάτι (κανονικό). Ετοιμάζει παραγωγή-μεγαθήριο ο σταθμός, μαθαίνω…
 • ότι, όσο «βρίζονταν» οι πολιτικοί στην προηγούμενη εκλογική περίοδο, τα έλεγαν «νερό». Τώρα που «συμφωνήθηκε» να μιλήσουν για τα προγράμματα των κομμάτων τους, λένε τη μια παπαριά πίσω απ’την άλλη σαν άλλο να διάβασαν και άλλο «να έπεσε».
 • ότι η Ελένη Χατζίδου δήλωσε πως προσωπικά δεν έχει τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου. Σκέψου να είχε κιόλας…
 • ότι ο Λιάγκας μας «άνοιξε τα μάτια» στο περιστατικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη μάνα του: «Για μένα φταίει η μάνα του» απεφάνθη ο Γιώργης. Εμ «τ’άκουσε», εμ φταίει κι από πάνω η κυρα-Yulia, δηλαδή. Γι’αυτό μ’αρέσει να βλέπω το «Το Πρωινό», αδέλφια: «Ανοίγει» το μυαλό μου. Τι κι αν «βαφτίζουμε» το κρέας, ψάρι; Όλα στο στομάχι αλέθονται.
 • ότι μόνο η Ελίνα Παπίλα δε φταίει για την πορεία του «Είμαστε Μαζί». Ποιός πρωτο-φταίει απ’τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, μη με ρωτάτε – εγώ είμαι σ’άλλη εκπομπή. Η Ελίνα πάντως, έχει τη μικρότερη ευθύνη.
 • ότι εδώ που τα λέμε, εκτός Βλοντάκη νιώθω ότι το υπόλοιπο πάνελ «εγκαταλείπει το καράβι» – μπορεί και να λέω μαλακίες, βέβαια (πάλι).
 • ότι το υπέρμετρο κολλητιλίκι Νατάσσας-Γιώργη είναι λίγο κριντζ. Άντε τό ‘πα εγώ.
 • ότι μπορεί βέβαια και να ζηλεύω που μού ‘κλεψε το φιλαράκο μου. Μπορεί και όχι.
 • ότι, τα μισά «μαλλιοτραβήγματα» στη Σόουπιτς «λύνονται» με ένα τηλεφώνημα, όπως στην περίπτωση Τσιμτσιλή-Κωνσταντάρα. Άρα, όσοι τα συνεχίζουν on-air δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να «τα βρουν», παρά μόνο να τα προβάλλουν. Τι; Όχι;
 • ότι όταν ο Αντρέας (ένας είναι ο Αντρέας) «πήρε» εκλογές με το σύνθημα «Τσοβόλα, δώσ’τα όλα» οι σημερινοί υποψήφιοι του Πα.Σο.Κ. μάλλον είχαν αφοσιωθεί στη μπεμπελάκ τους. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι προεκλογικές δηλώσεις για επιβολή φόρων, έστω και σε συγκεκριμένες ομάδες ψηφοφόρων.
 • ότι συμφωνώ με τον Νίκο Γεωργιάδη να μην «παίρνει πίσω» το ρεπορτάζ του στο «Πρωινό Μας». Αν είσαι επαγγελματίας ετών γνωρίζεις την αξιοπιστία των πηγών σου και τον τρόπο που κάνεις ρεπορτάζ. Δε γίνεται με κάθε τηλέφωνο διαμαρτυρίας στην επικεφαλής σου, να «σκορπάς». Εκτός, αν είναι απ’το αφεντικό σας, οπότε κάνεις την «κότα» υπερήφανα.
 • ότι, όσον αφορά το παραπάνω, στη συγκεκριμένη εκπομπή έχουν μεταδωθεί ρεπορτάζ και για μένα που δεν ισχύουν (όχι μόνο απ’τον Νίκο) – συμβαίνουν αυτά. Οφείλω όμως, να υποστηρίξω το σωστό.
 • ότι η κυκλοφορία φωτογραφιών, ή καρέ από βίντεο υποψηφίων 20 χρόνια πριν ως πιτσιρικάδες προεκλογικά είναι πιο παλιακή μέθοδος κι απ’το να πατάς το μηδέν, όταν η τηλεφωνική γραμμή δεν είναι καλή…

Να «κλείσουμε» ευχάριστα, να «κλείσουμε» ωραία, αδέλφια. «Κουμπώνω» Ριφιφί και «Αμετανόητα Τρελός», έτσι επειδή καλοκαίριασε και σας θυμίζω ότι έχουμε ραντεβού την Κυριακή στα #FlyNews μας. Περιμένω αποψούλα στα σόσιαλ…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δημήτρης Ουγγαρέζος
Γεννήθηκα στις 9 Φεβρουαρίου 1980 κατά τη 1 και 25’ το ξημέρωμα στην Αθήνα και κατάγομαι από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο με προπάππου σφουγγαρά (όχι Σφουγγαρέζο - απ’το άλλο σόι) και παππού, ψάλτη. Το Mappes Show, αφού πέρασε απ’τον Ρυθμό 94.9, όπου κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, ανέλαβε την πρωινή ζώνη του νεοσύστατου My Radio 104.6! Παράλληλα - από το 2008 - δοκιμάζω μάταια (μπορεί και όχι) να τα καταφέρω στην τηλεόραση, ως παρουσιαστής στο Mad, Mega, ΑΝΤ1 και φέτος, ξανά στο Mega που με ανέδειξε. Μου λείψατε και χαίρομαι πολύ που οι διαδικτυακές συζητήσεις και οι αποψούλες μας θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, χωρίς λογοκρισία, στη γεμάτη όρεξη οικογένεια του YouFly.com (μπλέξανε οι άνθρωποι). Καλά μας, ταξίδια στα FlyΝews!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
61,862ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,418ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,543ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ