27.2 C
Athens
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Καινούργιου και η Μπάρκα, η ατζέντα, ο Παπανώτας και ο Βασάλος

Νάτα Τώρα…

Εμείς τα γράψαμε από αυτήν εδώ τη στήλη την περασμένη εβδομάδα και αμαρτίαν ουκ έχομεν: Σταματήστε όποια δημοσιότητα αφορά τη σχέση, ή την απουσία σχέσης ανάμεσα στην Κατερίνα, τη Δανάη και τον πρώην σύντροφο της πρώτης, γιατί θα γίνει μαλακία. Κι ορίστε τώρα…

Συγκεκριμένα, πρότεινα να σταματήσουν ό,τι έχει να κάνει με τη δημόσια αναπαραγωγή των «μεταξύ τους» θεμάτων (αν αυτά υπάρχουν) με κίνδυνο να προσβληθεί, ή να θιχτεί κάποιος. Ωραία η καυλάντα, καλός ο ντόρος στα So.Me. αστείο (;) ενδεχομένως ακόμη και το «τσίγκλισμα» στην Καινούριου, αλλά όταν άνθρωποι στεναχωριούνται το πράγμα σοβαρεύει, αδέλφια.

Η Πτώση Των Μπλοκ (Μου)

Και τώρα ορίστε… Βίντεο, φωτογραφίες, σπόντες από «αέρος» και μπράβο τηλεόραση σε ακόμη μια ευκαιρία. Όχι τίποτα, χάσαμε και το «Τρόπαιο της Αυτοαναφορικότητας» μετά από 10 μέρες κυριαρχίας των μπλοκ μου σε κάθε εκπομπή, συζήτηση και ερώτηση εσωτερικού, ή εξωτερικού χώρου που σέβεται τον εαυτό της, τώρα με «έριξαν» απ’την κορυφή των charts. Μωρ’δε λες καλά που δεν κάνω πρωινό, νά ‘τρωγα κι εγώ κανα φιλί και να ψαχνόμουνα τώρα;

«Πληρωμένη» Άποψη

Δείτε όμως το άλλο παράδοξο στην ελληνική μας την TV που όμως αγγίζει τα όρια του φαιδρού: Η κάθε εκπομπή παίρνει θέση σε ένα προσωπικό θέμα που δεν αφορά κανέναν, βάσει ατζέντας. Ο Λιάγκας αναφέρεται στην Κατερίνα ως «η άλλη κυρία» στηρίζοντας διακριτικά (ή και όχι) τη Δανάη μαζί με την αδιάφθορη πανελάρα του.

Η Σταματίνα που έχει μιλήσει με Κατερίνα δίνει εκείνη την εκδοχή. Η Ελεωνόρα απ’την άλλη, αναφέρεται σε άνδρα φίλης, ξαδέλφης, αδελφής που δεν (πρέπει να) υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο, ενώ η Φαίη που, ακόμη ακούει τον αντίλαλο της αναίτιας επίθεσης της Κατερίνας, εύχεται στα καινούρια ζευγάρια τα καλύτερα…

Συμπέρασμα: Καμιά αντικειμενικότητα, ούτε καν άποψη στην ελληνικιά TV, μόνο ατζέντα με βάση τα «προηγούμενα», τις συμπάθειες, ή τις αντιπάθειες όποιου καλείται να σχολιάσει.

«Κάτσε Μωρέ… Πού Θα Βρεις Καλύτερα;»

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, έχεις και εκπομπή να κρατά στα ώπα-ώπα τον «παλαιοχριστιανό» μετά τη συνέντευξη που τους έδωσε για να μην «δώσει» αλλού στα καπάκια. Και δώσε τα κεράσματα και πάμε η φιλοξενία «στα πούπουλα» και «κάτσε μέχρι να φύγεις» και θα σε πάμε εμείς μωρέ με τ’αμάξι μην παίρνεις το γαϊδουράκι σου… Αφού δεν του κάνανε και μασάζ στα πέλματα για να καθυστερήσει να φύγει, πάλι καλά να λέμε.

Μην τα προφτάξουμε όμως όλα στην εισαγωγή μας. Ας «κουμπώσουμε» Phil Collins και «You Can’t Hurry Love» να μη σας «χάσω» απ’την αρχή, αδέλφια.

Reminders – Αυτήν την Τεταρτάρα να θυμάμαι…

 • ότι διαβάζω συγκεντρωτικά άρθρα για τις σχέσεις των δύο γυναικών (Κατερίνα – Δανάη) που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα. Αφού δε «βγάζουν» και το Βιβλιάριο Υγείας με τα εμβόλιά τους, ευχαριστημένοι νά ‘μαστε.
 • ότι το μεγαλύτερο ποσοστό «αποψούλας» έπεσε πάνω στις δύο κοπέλες. «Ατσαλάκωτος» ο «λεγάμενος».
 • ότι και οι δύο κοπέλες είναι πολύ στεναχωρημένες.
 • ότι τελικά, καταλήξαμε στο προαιώνιο ερώτημα: Μπορούν-δικαιούνται τα δημόσια πρόσωπα να έχουν ιδιωτική ζωή, ή μόνο αυτή που προβάλλουν;
 • ότι παρατήρησα πως, αυτοί που «έκραξαν» τον Κωνσταντίνο Βασάλο ήταν άνθρωποι για τους οποίους δεν είχε εκφράσει την άποψή του στο επίμαχο YouTube βίντεό του. Μήπως πρέπει κι εγώ; Ούτε μαζί μου ασχολήθηκε, ο ασέβαστος.
 • ότι ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του για οποιονδήποτε με δημόσια εικόνα απ’όποιο «βήμα» προτιμά, όσο το κάνει με ευπρέπεια και χωρίς να προσβάλλει – ισχύει χρόνια αυτό. Μη σας πω ότι είναι κατοχυρωμένο συνταγματικά #αμέ
 • ότι ήταν λάθος η αναφορά του Δημήτρη Παπανώτα στην ηλικία της Μπέτυς Μαγγίρα ειδικά σε συνάρτηση και με τις επαγγελματικές της, δραστηριότητες που είναι κι επιτυχημένες. Πρόκειται για λόγο που δεν χρησιμοποιείται πια ακόμη κι αν θες να θίξεις κάποιον. Κανείς δεν κατηγορεί κανέναν πλέον ότι είναι τόσων ετών κι εργάζεται σε δυό δουλειές και μάλιστα με τέτοια επιτυχία – είναι από άκαιρο έως παράλογο.
 • ότι τα δύο βασικά μέλη της παρέας του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» διαφώνησαν με τον Κώστα Τσουρό στο θέμα «Βασάλος». Πρόκειται για ανταρσία κανονική που πρέπει να «τακτοποιηθεί» νωρίς και να φανεί σαν ατύχημα #γνώμημο
 • ότι στο «Κιμούλης-Νταλάρας σε παρουσίαση βιβλίου», ακόμη κι αν δεν είχα κάμερα, θ’αγόραζα μια για να τη στείλω να «το καλύψει».
 • ότι μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση πως τις περισσότερες αντιδράσεις απ’το «Θάρρος Ή Αλήθεια», το vidcast μας με τον Fipster προκάλεσαν τα καλά λόγια που είπα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σκέψου να την έβριζα κιόλας, δηλαδή.
 • ότι, αν το αμοιβαίο ανφόλο Τζόζεφιν και Νίνο είναι πρόμο για κάποιο ντουέτο, μια χαρά «γλεντάνε», όλους αυτούς που επειδή δεν έχουν θέματα «ψαχουλεύουν» τα ξένα So.Me. Μακάρι να μη χώρισαν τα παιδιά, ή αν χώρισαν να είναι καλά και οι δύο.
 • ότι όχι σεβασμιώτατε, δε θα σιωπήσει κανείς μέχρι οι υπεύθυνοι για τους 57 νεκρούς (κυρίως νέα παιδιά) στα Τέμπη να σαπίσουν στη φυλακή. Έως τότε, μόνο θόρυβο θα κάνουμε.
 • ότι, όταν ρωτήθηκε ο Άγγελος Διονυσίου για παλαιότερες φήμες αναφορικά με φερόμενη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη απάντησε αξιοπρεπέστατα πως αυτά δε λέγονται γιατί είναι προσωπικά. Επιτέλους το αυτονόητο στο δημόσιο λόγο.
 • ότι καιρός ήταν, αφού πήρε συνέντευξη κι απ’την «κουτσή Μαρία» να φιλοξενήσει στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Γιώργο Λιάγκα. Εκτός της σημαντικής πορείας και του αδιαμφισβήτητου στίγματος που έχει αφήσει στο χώρο μας ο Γιώργος είναι και κουμπάρος του, διάολε. Αυτή η συνέντευξη αποτελεί αποκατάσταση της ισορροπίας και όφειλε να γίνει είτε συμφωνείς, είτε όχι.

Καινούργιου Μπάρκα Παπανώτας Μαγγίρα Βασάλος

Πεινάω, Αδέλφια…

Πεινάω απ’την ώρα που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, αδέλφια. Νομίζω, ήρθε η ώρα (λίγο πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι) να επιστρέψω στα παλιά μου κιλά και στα πληθωρικά μου, μπούτια. Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις, αν κι εδώ θά ‘μαστε και θα τις βλέπετε. Όχι πως σας νοιάζει, αλλά στην αυτο-αναφορικότητα της τηλεόρασης όλοι αναζητούν αφορμή από οποιοδήποτε θέμα να μιλήσουν για το «πώς τον πίνουν τον καφέ» οι τζουτζούκοι μου. Εγώ «στο πηγάδι κατούρησα»;

Για να έχετε την ωραιότερη υπόλοιπη εβδομάδα σας αφιερώνω Bryan Adams και “Heaven” από τη νιότη μας, αδέλφια. Ραντεβού την Κυριακή στα «FlyNews» μας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δημήτρης Ουγγαρέζος
Γεννήθηκα στις 9 Φεβρουαρίου 1980 κατά τη 1 και 25’ το ξημέρωμα στην Αθήνα και κατάγομαι από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο με προπάππου σφουγγαρά (όχι Σφουγγαρέζο - απ’το άλλο σόι) και παππού, ψάλτη. Το Mappes Show, αφού πέρασε απ’τον Ρυθμό 94.9, όπου κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, ανέλαβε την πρωινή ζώνη του νεοσύστατου My Radio 104.6! Παράλληλα - από το 2008 - δοκιμάζω μάταια (μπορεί και όχι) να τα καταφέρω στην τηλεόραση, ως παρουσιαστής στο Mad, Mega, ΑΝΤ1 και φέτος, ξανά στο Mega που με ανέδειξε. Μου λείψατε και χαίρομαι πολύ που οι διαδικτυακές συζητήσεις και οι αποψούλες μας θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, χωρίς λογοκρισία, στη γεμάτη όρεξη οικογένεια του YouFly.com (μπλέξανε οι άνθρωποι). Καλά μας, ταξίδια στα FlyΝews!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ