4 C
Athens
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ: Η σειρά του National Geographic στο Disney+

Η πρωτότυπη σειρά έξι επεισοδίων «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» από το National Geographic είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+. O παγκόσμιος σταρ Chris Hemsworth (Thor, Οι Εκδικητές) παρασύρει τους θεατές σε ένα προσωπικό ταξίδι, καθώς εξερευνά πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε το γήρας και να ανακαλύψουμε όλες τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος.

Βασισμένο στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, το «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» καταρρίπτει τη συμβατική γνώση για τη μεγιστοποίηση της ζωής.

Χωρίς Όριο Κρις Χέμσγουορθ Disney+

Tελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της ανθρώπινης μακροζωίας

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Darren Aronofsky (Η Φάλαινα, Μαύρος Κύκνος) και την εταιρεία παραγωγής του Protozoa, την Nutopia της Jane Root και τη νεοσύστατη Wild State των Chris Hemsworth και Ben Grayson, η πρωτότυπη σειρά του National Geogarphic «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» στο Disney+ θέτει στο επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της ανθρώπινης μακροζωίας. Εν μέρει μια παγκόσμια επιστημονική περιπέτεια και εν μέρει ένα προσωπικό ταξίδι, κάθε επεισόδιο της σειράς ακολουθεί τον Chris καθώς φέρνει εις πέρας διάφορες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες, που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς παγκοσμίου φήμης, επιστήμονες και γιατρούς, με σκοπό να ξεκλειδώσουν διαφορετικές πτυχές της διαδικασίας της γήρανσης.

Κάθε προσεκτικά σχεδιασμένη πρόκληση στηρίζεται σε επιστήμη αιχμής, που βασίζεται σε νέες έρευνες και μακρόχρονες παραδόσεις. Η αποστολή του Chris είναι να κατανοήσει καλύτερα τα όρια του ανθρώπινου σώματος και να ανακαλύψει τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μας να επεκτείνουμε την υγεία και την ευτυχία μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Διατηρώντας τον εαυτό του σε άριστη φυσική κατάσταση, ο Chris, που έγινε γνωστός ενσαρκώνοντας τον ρόλο ενός αθάνατου υπερήρωα, φρόντιζε πάντα την υγεία και την ευεξία του. Όμως, τώρα, ενώ βρίσκεται στο τέλος της δεκαετίας των 30, θέλει να μάθει πώς να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του μυαλού και του σώματός του, για να παραμείνει σε φόρμα, πιο δυνατός και πιο υγιής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα -όχι μόνο για τον εαυτό του και τα παιδιά του αλλά και για τα παιδιά των παιδιών του. Κάθε πρόκληση σπρώχνει τον Chris πιο μακριά από όσο είχε πάει ποτέ στο παρελθόν. Μέσα από τη σειρά, οι θεατές θα μάθουν τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν την υγεία και τη ζωή τους.

Μετά από χρόνια προετοιμασίας και με τους φίλους και την οικογένειά του στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Elsa Pataky και των αδελφών του LukeHemsworth και Liam Hemsworth, ο Chris μπήκε στη νέα πρωτότυπη σειρά, αποφασισμένος να εξερευνήσει τη συναισθηματική και γνωστική του υγεία, πέρα από τον να δοκιμάσει τα σωματικά του όρια. Ανοιχτόμυαλος και ειλικρινής, εργάστηκε ακούραστα για να ενισχύσει την πνευματική του ανθεκτικότητα και να αντιμετωπίσει μερικές από τις σκληρότερες αλήθειες που επιφυλάσσει η ζωή για όλους μας. Πρόκειται για μια εμπειρία που είναι βαθιά, αυθεντική και γεμάτη ταπεινότητα για τον Chris. Εκτός από τις τολμηρές και συναισθηματικές προκλήσεις του, το «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» μοιράζεται επίσης συναρπαστικές ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ενσωματώσει τα μαθήματα της μακροζωίας στη ζωή τους, με εκπληκτικά οφέλη που μπορούμε όλοι να αποκομίσουμε.

Ο Chris δεν ήθελε να μιλήσει μόνο για τις επιστημονικές θεωρίες που μπορεί να επεκτείνουν και να βελτιώσουν τη ζωή του. Ήθελε να τις δοκιμάσει πραγματικά και να τις φτάσει στα άκρα! Κάθε επική πρόκληση είναι θεαματική και μοναδική. Σε αυτές περιλαμβάνονται να κολυμπήσει μια απόσταση 244 μέτρων σε ένα αρκτικό φιόρδ με θερμοκρασία 2 βαθμών, να αναρριχηθεί σε ένα σχοινί 30 μέτρων που κρέμεται πάνω από ένα φαράγγι και να περπατήσει κατά μήκος ενός γερανού στην κορυφή ενός ουρανοξύστη 80 ορόφων, σε ύψος 274 μέτρων.

Χωρίς Όριο Κρις Χέμσγουορθ Disney+

Κάθε πρόκληση απαιτεί από τον Chris να ακολουθήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα προπόνησης και εκπαίδευσης

Κάθε πρόκληση απαιτεί από τον Chris να ακολουθήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα προπόνησης και εκπαίδευσης μαζί με ειδικούς παγκόσμιας κλάσης. Ορισμένες, όπως η αναρρίχηση με σχοινί πάνω από ένα φαράγγι, απαιτούσαν μήνες προετοιμασίας. Άλλες, όπως η τετραήμερη νηστεία του Chris μόνο με νερό, ήταν (ευτυχώς!) πολύ πιο σύντομες, αλλά ήταν τόσο σκληρές που παραλίγο να τα παρατήσει. Οι εμπειρογνώμονες και οι επιστήμονες που επιστρατεύτηκαν για να καθοδηγήσουν τον Chris σε έξι θεμελιώδεις πτυχές της μακροχρόνιας ευζωίας, είναι:

• Ο Ross Edgley, αθλητής extreme σπορ και συγγραφέας αθλητικών επιστημονικών βιβλίων, προετοιμάζει το σώμα του Chris για να αντέξει την κολύμβηση σε σχεδόν παγωμένα νερά.

• Ο Dr. Peter Attia, ιατρός μακροζωίας στο Attia Medical, διδάσκει στον Chris τη φύση της γήρανσης και πώς να την καταπολεμήσει με διάφορες τεχνικές.

• Η Modupe Akinola, αναπληρώτρια καθηγήτρια διοίκησης στο Columbia Business School, προσφέρει στον Chrisτα εργαλεία για να αντιμετωπίσει ευθέως το άγχος του.

• Η Dr. Sharon Sha, γιατρός και κλινική αναπληρώτρια καθηγήτρια καθώς και αναπληρώτρια αντιπρόεδρος κλινικής έρευνας νευρολογίας και νευρολογικών επιστημών για το Stanford Center for Memory Disorders, βοηθά τον Chrisνα καταπολεμήσει τη διαδικασία γήρανσης του μυαλού του.

• Ο Dr. BJ Miller, πρόεδρος και σύμβουλος στο Mettle Health, καθοδηγεί τον Chris σε ένα ταξίδι στα γηρατειά και στη θνητότητα.

• Η Alua Arthur, ιδρύτρια του Going with Grace, κάνει τον Chris να ανοιχτεί για τον δικό του θάνατο.

•Η Tanya Streeter, επαγγελματίας ελεύθερη δύτρια, προπονεί τον Chris στην ικανότητα να κρατάει την αναπνοή του κάτω από το νερό.

Χωρίς Όριο Κρις Χέμσγουορθ Disney+

Τα έξι επεισόδια της πρωτότυπης σειράς είναι τώρα διαθέσιμα:

• Αντοχή στο Άγχος: Το άγχος είναι μέρος της ζωής του Chris από τα εφηβικά του χρόνια και τώρα θέλει να μάθει πώς να το αντιμετωπίζει καλύτερα. Η ψυχολόγος Modupe Akinola τον προκαλεί να παραμείνει ήρεμος κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής βόλτας κατά μήκος ενός γερανού που προεξέχει από την οροφή ενός ουρανοξύστη. Η Modupe θα εκπαιδεύσει τον Chris σε ισχυρές σωματικές και ψυχολογικές τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ελέγξουμε το άγχος στη ζωή μας και να καταπολεμήσουμε τον κίνδυνο που ενέχει για τη μακροχρόνια υγεία.

• Σοκ: Για να μεγιστοποιήσετε τη μακροζωία, μπορεί να πιστεύετε ότι είναι καλύτερο είναι να παίζετε εκ του ασφαλούς και να παραμένετε άνετοι. Ωστόσο, ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουμε το αντίθετο, καθώς η έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες μπορεί να ενεργοποιήσει την άμυνα του σώματός μας ενάντια στις φονικές ασθένειες της τρίτης ηλικίας. Ο Chrisκατευθύνεται στην παγωμένη Αρκτική με τα αδέρφια του, Liam και Luke,για να ακολουθήσουν την απόλυτη παγωμένη θεραπεία.

Χωρίς Όριο Κρις Χέμσγουορθ Disney+

• Νηστεία: Ο Chris απευθύνεται στον γιατρό Peter Attia, ειδικό σε θέματα μακροζωίας, για να μάθει πώς η αλλαγή των διατροφικών του συνηθειών μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτησή του για μακροζωία. Κατά ειρωνικό τρόπο, η απάντηση του είναι να μην τρώει καθόλου φαγητό για τέσσερις μέρες. Αν μπορεί να αντέξει την πείνα, η νηστεία θα ξεκλειδώσει τις αντιγηραντικές δυνάμεις του σώματός του και θα δώσει στον Chrisτην ώθηση που χρειάζεται, όταν θα προσπαθήσει να κυνηγήσει για το επόμενο γεύμα του…με ψαροντούφεκο στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.

• Δύναμη: Καθώς ο Chris παίρνει βάρος για το «Thor: Love and Thunder», χρειάζεται να χτίσει ένα σώμα που να αντιστοιχεί σε έναν αθάνατο Θεό. Αλλά, θέλει επίσης το είδος των μυών που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι βοηθούν να παραμείνει δυνατός και υγιής, καθώς μεγαλώνει στην πραγματική ζωή. Σε συνεργασία με τον γκουρού των extreme sports, Ross Edgley, προπονείται για μια εξαντλητική πρόκληση αναρρίχησης σε σχοινί 30 μέτρων, που θα μετατρέψει το κορμί του από στολίδι σε εργαλείο.

• Μνήμη: Ο Chris πάντα προσπαθούσε να διατηρεί το σώμα του υγιές. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να αρχίσει να φροντίζει και τον εγκέφαλό του. Η νευρολόγος Dr. SharonShaτον προκαλεί να βγει στην άγρια φύση χωρίς GPS ή χάρτη. Συνεργαζόμενος με τον φίλο του, τον ιθαγενή καλλιτέχνη Otis Hope Carey, ο Chris θα πρέπει να συντονιστεί με τη φύση για να βρει τον δρόμο του στην απομακρυσμένη πατρίδα των προγόνων του Otis. Η πεζοπορία ξυπνά τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις του Chris.

• Αποδοχή: Μέχρι στιγμής, ο Chris έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να καθυστερήσει τη διαδικασία της γήρανσης. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο ακραία και συναισθηματική πρόκληση: να περάσει τρεις ημέρες σε μια κοινότητα συνταξιούχων, φορώντας μια στολή γήρανσης που μετατρέπει ακόμα και την πιο απλή δραστηριότητα σε Ηράκλειο άθλο. Δοκιμάζει τη θεωρία, πως ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει τη γήρανση και το φόβο της θνητότητας, δεν είναι τα πολεμήσει αλλά να τα αποδεχθεί.

Χωρίς Όριο Κρις Χέμσγουορθ Disney+

Το «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ» που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Disney+ είναι παραγωγή της Protozoa, της Nutopia και της Wild State για το National Geographic. Οι Chris Hemsworth και Ben Grayson είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της Wild State. Οι Darren Aronofsky και Ari Handel είναι εκτελεστικοί παραγωγοί για την Protozoa, ενώ οι εκτελεστικοί παραγωγοί για τη Nutopia είναι οι Jane Root, Arif Nurmohamed και Ruth Shurman. Τέλος, οι Bengt Anderson και Matt Renner είναι εκτελεστικοί παραγωγοί για το National Geographic.

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
58,209ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,714ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,677ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ