25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Προδοσία: Διαγωνισμός για δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου έκανε την πρεμιέρα της η θεατρική παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, στο Θέατρο Βρετάνια.  Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αιμίλιος Χειλάκης, με πρωταγωνιστή τον Λάκη Λαζόπουλο και θα είναι μαζί μας τη χειμερινή περίοδο 2020-2021. Το Youfly.com διενεργεί διαγωνισμό για πέντε διπλές δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «Προδοσία». Δείτε τον τρόπο που μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής μετά την περιγραφή της παράστασης.

Η παράσταση «Προδοσία» στο Θέατρο Βρετάνια

Η εκτίμηση, ο σεβασμός και η σχέση τριών ανθρώπων, του Λάκη Λαζόπουλου, του Αιμίλιου Χειλάκη και της Αθηνάς Μαξίμου βρίσκει το πιο πρόσφορο έδαφος σκηνικής ένωσης στο εμβληματικό έργο του Πίντερ, «Προδοσία».

Η «Προδοσία» είναι η ιστορία τριών ανθρώπων που προδίδουν και προδίδονται. Προδίδουν τους συντρόφους τους, τον γάμο τους, τη φιλία τους, τον εαυτό τους, τα ιδανικά τους και τα πιστεύω τους.

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ εστιάζει στο πως ο χρόνος αλλάζει την αντίληψή μας για το παρελθόν, επιλέγοντας να αφηγηθεί την ιστορία αντίστροφα, αρχίζοντας από το τέλος της ερωτικής σχέσης και τελειώνοντας με την αρχή της. Aφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ της Εμμα, του συζύγου της Ρόμπερτ και του Τζέρι που είναι ο καλύτερος φίλος του Ρόμπερτ.

Καθώς το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται χρονολογικά αντίστροφα, το έργο ξεκινάει με την τελευταία συνάντηση των δυο πρώην παράνομων εραστών και σταδιακά γινόμαστε μάρτυρες όλου του χρονικού τις σχέσης τους: την αποκάλυψη της σχέσης από τον σύζυγο, της αντιπαράθεσης των δυο πρώην φίλων και του πρώτου παράνομου φιλιού που ξεκίνησε τον αέναο κύκλο της προδοσίας.

Στην διάρκεια εννέα σκηνών, μέσα από τις εξομολογήσεις τους αλλά κυρίως από τις σιωπές τους, τρεις άνθρωποι αναλογίζονται πόση αξία έχει η αλήθεια όταν αυτή απειλεί την εύθραυστη καθημερινή ισορροπία τους.

Αξίζει κανείς να παλέψει για να διατηρήσει τις αυταπάτες του προκειμένου να μπορέσει να ζήσει; Και ποια τελικά είναι η βαρύτητα της προδοσίας όταν όλοι έχουν προδώσει και προδοθεί.

Δείτε αναλυτικά τους συντελεστές της παράστασης και πληροφορίες προβολής.

Θέατρο Προδοσία διαγωνισμός για δωρεάν προσκλήσεις

Διαγωνισμός για δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «Προδοσία»

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Youfly.com για δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, στο Θέατρο Βρετάνια!

Ο μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και θα τελειώσει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, 14:00.

Συμμετοχή στο διαγωνιμό για δωρεάν προσκλήσεις μέσω Facebook

Δύο διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν σε τρεις τυχερούς μέσω Facebook. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω Facebook comment στο σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα Facebook του Youfly.com.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook, ολοκληρώστε τα ακόλουθα βήματα:

  • Κάντε LIKE (μου αρέσει) τη σελίδα μας στο Facebook
  • Κάντε SHARE (κοινοποίηση) στο Facebook προφίλ σας το σχετικό post του διαγωνισμού
  • Κάντε σχόλιο με TAG (επισύναψη) το άτομο που θα θέλατε να πάρετε μαζί σας

https://www.facebook.com/youfly.com.gr/posts/741909753078619

Συμμετοχή στο διαγωνιμό για δωρεάν προσκλήσεις μέσω Instagram

Τρεις διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν σε δύο τυχερούς μέσω  Instagram. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω Instagram comment στο σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα Instagram του Youfly.com.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Instagram, ολοκληρώστε τα ακόλουθα βήματα:

  • Κάντε FOLLOW το προφίλ μας στο Instagram (@youflycom)
  • Κάντε LIKE στο σχετικό post του διαγωνισμού
  • Κάντε TAG το άτομο που θα θέλατε να πάρετε μαζί σας
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη youfly (@youflycom) στις


[box type=”info” align=”alignleft” class=”” width=””]Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στον Διαγωνισμό:
♦ Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.
♦ Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet).
♦ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.
♦ Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.
♦ Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται για επικοινωνία και αποστολή των προσκλήσεων, δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.
♦ Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
♦ Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.
♦ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.[/box]

Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
38,592ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,395ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,042ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ