15.8 C
Athens
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία – Διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια

Μεγάλος διαγωνισμός από το Youfly.com για έξι δωρεάν εισιτήρια αξίας 15.00 ευρώ το καθένα, για τη live streaming πρωτοχρονιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιήσει η σπουδαία ερμηνεύτρια Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση έρχεται με μια μοναδική διεθνή Live Streaming συναυλία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά από το Θέατρο Παλλάς. Απολαύστε την αγαπημένη ερμηνεύτρια, η οποία θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και διασκευές-έκπληξη τραγουδιών που αγαπά, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας και του lockdown που διανύουμε, αποκλειστικά από το σπίτι σας.

Ο μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 15/12 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 22/12, στις 16:00 το απόγευμα. Ακολουθούν παρακάτω οι όροι συμμετοχής και πώς μπορείτε να λάβετε μέρος.

Μία μεγάλη διαδικτυακή συναυλία σε live αναμετάδοση για όλο τον κόσμο, απ’ άκρη σ’ άκρη της γης, για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «Πάει ο παλιός ο χρόνος…».

άννα βίσση live πρωτοχρονιάτικη συναυλία διαγωνισμός για εισιτήρια

Άννα Βίσση Live: Πληροφορίες για την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία

Σε μια περίοδο που τα ζωντανά θεάματα – που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη – δεν επιτρέπονται, η Άννα Βίσση μαζί με την 13μελη «χρυσή» ορχήστρα της, θα φέρουν τη μουσική και τα διαχρονικά τραγούδια της στα σπίτια μας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του 2021. Η διεθνής Live Streaming συναυλία με την Άννα Βίσση, θα χαρίσει ένα όμορφο κλίμα την Πρωτοχρονιά, από το Θέατρο Παλλάς.

Οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες όλου του κόσμου, να παρακολουθήσουν μια εορταστική παγκόσμια συναυλία σε LIVE αναμετάδοση από το θέατρο Παλλάς, με οικοδέσποινα την μοναδική Άννα Βίσση!

Μέρα & Ώρα Live Streaming Συναυλίας:

Παρασκευή 1/1/2021: Live Streaming Συναυλία στις 21:00

Άννα Βίσση: Διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια για την Πρωτοχρονιάτικη Live Συναυλία

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Youfly.com για έξι δωρεάν εισιτήρια για την πρωτοχρονιάτικη live streaming συναυλία της Άννας Βίσσης. Ο μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και θα τελειώσει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, 16:00. Η κλήρωση για τους 5 νικητές θα γίνει την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου, στις 16:30 το απόγευμα.

Διαγωνισμός μέσω Facebook για τρία δωρεάν οnline εισιτήρια για τη Live Streaming συναυλία

Τρία εισιτήρια για την online συναυλία, αξίας 15.00 ευρώ το καθένα, θα κληρωθούν σε τρεις τυχερούς μέσω Facebook. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω Facebook comment στο σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα Facebook του Youfly.com.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook, ολοκληρώστε όλα από τα ακόλουθα βήματα:

  • Κάνετε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook
  • Κάνετε SHARE στο Facebook προφίλ σας το σχετικό post του διαγωνισμού
  • Κάνετε σχόλιο με TAG το άτομο με το οποίο θα θέλατε να απολαύσετε μαζί του την online συναυλία

Διαγωνισμός μέσω Instagram για τρία δωρεάν οnline εισιτήρια για τη Live Streaming συναυλία

Τρία εισιτήρια για την online παράσταση, αξίας 15.00 ευρώ το καθένα, θα κληρωθούν σε τρεις τυχερούς μέσω Instagram. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω Instagram story στο λογαριασμό Instagram του Youfly.com.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Instagram, ολοκληρώστε όλα από τα ακόλουθα βήματα:

  • Κάνετε FOLLOW το προφίλ μας στο Instagram (@youflycom)
  • Κάνετε LIKE στο σχετικό post του διαγωνισμού
  • Κάνετε TAG το άτομο με το οποίο θα θέλατε να απολαύσετε μαζί του την online συναυλία
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη youfly (@youflycom)

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά. Η διαδικτυακή προβολή της παράστασης προστατεύεται από την MEDIASTALKER™

Δείτε επίσης: 

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στον Διαγωνισμό:

[box type=”info” align=”alignleft” class=”” width=””]
♦ Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.
♦ Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet).
♦ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.
♦ Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.
♦ Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται για επικοινωνία και αποστολή των προσκλήσεων, δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.
♦ Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
♦ Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.
♦ Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.[/box]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ζωή Καραθανάση
Ζωή Καραθανάση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
63,157ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ