Διαγωνισμοί

Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία – Διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια

Άννα Βίσση Συναυλία πρωτοχρονιάς διαγωνισμός για εισιτήρια

Μεγάλος διαγωνισμός από το Youfly.com για πέντε δωρεάν εισιτήρια αξίας 15.00 ευρώ το καθένα, για την live streaming πρωτοχρονιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιήσει η σπουδαία ερμηνεύτρια Άννα Βίσση. 

Read More »

Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του Online: Διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια

Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του διαγωνισμός δωρεάν εισιτήρια

Μεγάλος διαγωνισμός από το Youfly.com για πέντε δωρεάν εισιτήρια αξίας 12.99 ευρώ το καθένα, για την online παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του".

Read More »

Μεγάλος διαγωνισμός Black Friday για δωροκάρτες Netflix

Διαγωνισμός για δωρεάν δωροκάρτες Netflix

Το Youfly.com θέλοντας να σταθεί δίπλα σας τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας και με αφορμή το Black Friday και Cyber Monday, διενεργεί διαγωνισμό για τέσσερις προπληρωμένες δωροκάρτες Netflix αξίας 25 ευρώ η καθεμία. Λάβετε συμμετοχή τώρα!

Read More »

Λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς του Youfly.com και κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για παραστάσεις, θέατρο, κινηματογράφο, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις.


Σε αυτήν τη σελίδα, δημοσιεύονται οι διαγωνισμοί που τρέχουν από την ομάδα του Youfly.com. Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για παραστάσεις και εκδηλώσεις, και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε δωρεάν προσκλήσεις. Διεκδικήστε τις πιθανότητές σας να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας παράσταση ή εκδήλωση δωρεάν, και να απολαύσετε από κοντά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.


Όλοι οι διαγωνισμοί που διενεργούμε ανακοινώνονται επίσης και στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram. Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κι εκεί για να έχετε άμεση ενημέρωση για νέες ανακοινώσεις. Οι διαγωνισμοί του Youfly.com για δωρεάν προσκλήσεις για θεατρικές και άλλες παραστάσεις, είναι αδιάβλητοι και διενεργούνται σεβόμενοι όλους τους νόμους και οδηγίες περί προσωπικών στοιχείων και πνευματικών δικαιωμάτων.

Διαγωνισμοί για δωρεάν προσκλήσεις

Στη σελίδα του κάθε διαγωνισμού, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη φύση του διαγωνισμού, τη διάρκειά του, πώς μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτόν, αλλά και τους όρους συμμετοχής.


Μείνετε συντονισμένοι για τους νέους διαγωνισμούς που θα ανακοινωθούν από το Youfly.com. Λάβετε κι εσείς μέρος και κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις και εισιτήρια για τις αγαπημένες σας θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές (ταινίες και πρεμιέρες) αλλά και για πολιτισμικές εκδηλώσεις.


Η ομάδα του Youfly.com αποτελείται από ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Με αγάπη και ζήλο, έχουν ως στόχος να μεταφέρουν τα θεατρικά και πολιτισμικά δρώμενα της Ελλάδας στο σπίτι σας.


Ακόμη, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του Youfly.com για να λαμβάνετε αμέσως ειδοποιήσεις για τρέχοντες αλλά και για νέους διαγωνισμούς για δωρεάν προσκλήσεις. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε με email στο inbox σας τα νεότερα σχετικά με νέες παραστάσεις, παραγωγές, πρεμιέρες, ειδήσεις από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και ηθοποιούς, αλλά και γενικότερα νέα από την πολιτισμική επικαιρότητα και οτιδήποτε συμβαίνει στον καλλιτεχνικό χώρο.


Ενημερωθείτε καθημερινά από το Youfly.com και προσθέστε στην εργαλειοθήκη σας την πυξίδα του θεάματος.