Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Πρόγραμμα 19-25 Ιουλίου Αθήνα

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΑΘηνών και Επιδαύρου συνεχίζονται 19-25 Ιουλίου οι παραστάσεις τόσο στην Πειραιώς 260 όσο και στο Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης.

Φεστιβάλ ΑΘηνών και Επιδαύρου 19-25 Ιουλίου – Πρόγραμμα :

Έκτορας Λυγίζος – Το Σχολείο των Γυναικών του Μολιέρου

Πειραιώς 260 – Χώρος Δ

17-20 Ιουλίου, 21:00
Το σχολείο των γυναικών - Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 19-25 Ιουλίου

Ένα από τα αριστουργήματα του Μολιέρου, το Σχολείο των Γυναικών, μια αρχετυπική ιστορία γυναικείας εξέγερσης σε ένα περιτύλιγμα αλλεπάλληλων, ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου, από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου στην Πειραιώς 260 (Χώρος Δ). Από φόβο μην γίνει «κερατάς», ο Αρνόλφος γίνεται δυνάστης! Για τον ίδιο, μια γυναίκα μπορεί να είναι ενάρετη μόνο όταν είναι αδαής και ανόητη. Για να αποκτήσει μια σύζυγο όπως τη φαντάζεται, ο Αρνόλφος μεγαλώνει τη μικρή Αγνή σε απομόνωση, με σκοπό να την παντρευτεί, μόλις εκείνη φτάσει σε ηλικία γάμου. Εν ολίγοις, τα έχει προβλέψει όλα. Όλα;

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Βασιλικό Θέατρο Palais στις 26 Δεκεμβρίου 1662, εγκαινιάζοντας στο γαλλικό θέατρο το είδος της ψυχολογικής κωμωδίας. Η παράσταση  έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής αλλά και δριμειών αντιδράσεων –γνωστών και ως «κωμικός πόλεμος»-, στις οποίες ο Μολιέρος απάντησε με ένα σύντομο έργο με τίτλο «Κριτική του Σχολείου των Γυναικών», γελοιοποιώντας τους πολέμιούς του και εκθέτοντας τις θεωρητικές του απόψεις για την κωμωδία.

Παρότι Το Σχολείο των Γυναικών αποτελεί μια φάρσα πιστή στην παράδοση του είδους, απομονώνοντας κανείς τη διαδρομή του κεντρικού ήρωα, αποκαλύπτει άλλα αρχέτυπα, τραγικά. Ο στερεοτυπικός χαρακτήρας του απατημένου συζύγου, αυτός ο καταγέλαστος τύπος, ντύνεται τα άμφια ενός ιερέα της πατριαρχίας που κόβει το αίμα, και βαδίζει στα χνάρια ενός φαρσικού Οιδίποδα που βλέπει τις βεβαιότητές του, μία μία, να γκρεμίζονται. Την ίδια ώρα, ο χαρακτήρας της αθώας Αγνής, ένα –εκ πρώτης όψεως- πρόβατο μεγαλωμένο για σφαγή, μετατρέπεται σε λέαινα μόλις αντιλαμβάνεται την απύθμενη δύναμη που πηγάζει από την ίδια της την αθωότητα. Και αυτή η σπάνιας μορφής σωματική και ιδεολογική βία του δυνάστη της, θα στραφεί εναντίον του με την ένταση ενός εφιάλτη, μέσα, όμως, από τον σπαρταριστά κωμικό θεατρικό λόγο του σπουδαίου Γάλλου συγγραφέα.

Άλλωστε, μπορεί φαινομενικά Το Σχολείο των Γυναικών να στοχεύει να εκπαιδεύσει τις γυναίκες, να τις κάνει πιστές συζύγους, ποιος, όμως, αποκλείει ότι ο ύστατος σκοπός του δεν είναι να απελευθερώσει (μέσα μας) το σκλαβωμένο θήλυ; Με όχημα την ευρηματική μετάφραση της Χρύσας Προκοπάκη σε ομοιοκατάληκτο δεκαπεντασύλλαβο στίχο, ο Έκτορας Λυγίζος συνεχίζει τον πειραματισμό του στο απαιτητικό είδος της φάρσας, αναδεικνύοντας τη μουσικότητα του έμμετρου λόγου. Ταυτόχρονα, εξερευνά την ερεθιστική αμφισημία της «εκπαίδευσης» με στόχο την «ορθή» επιτέλεση των έμφυλων ρόλων.

Έκτορας Λυγίζος

Έχει σκηνοθετήσει έργα των Αισχύλου, Ευριπίδη, Σαίξπηρ, Μπέκετ, Τσέχοφ, Ίψεν, Βέρντι, Ζαρρύ, Φρέιν, Μπόρετζ και Μάρρεϋ, Κουμεντάκη, Γουόλς, Μινυανά, Μάτεσι, Κλάους, Όουεν, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στο Εθνικό Θέατρο, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Φεστιβάλ Αθηνών, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο Κ.Θ.Β.Ε., στο θέατρο Αμόρε, στο θέατρο του Νέου Κόσμου, στο θέατρο Χώρα, στο Από Μηχανής, στο Ίδρυμα Κακογιάννη και στο Bios.

Έχει γράψει και σκηνοθετήσει τη μεγάλου μήκους ταινία «Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού» (2012)  [συμμετοχή σε πάνω από 50 διεθνή φεστιβάλ, 15 βραβεία και διακρίσεις, βραβείο καλύτερης ταινίας από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου].

Επίσης, έχει γράψει και σκηνοθετήσει τις μικρού μήκους ταινίες «Αγνά Νιάτα» (επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Βενετίας 2004) και «Εσωτερικό σπιτιού με γυναίκα που καθαρίζει μήλα» (Κρατικό βραβείο 2002).

Εισιτήρια: ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 25€ • ΖΩΝΗ Α΄ 20€ – ΦΟΙΤΗΤΙΚO / 65+ / ΚΑΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 16€ • ΖΩΝΗ Β΄ 15€ – ΦΟΙΤΗΤΙΚO / 65+ / ΚΑΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 12€ • ΑΜΕΑ / ΑΝΕΡΓΩΝ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚO ΚΑΛΛ. ΣΧΟΛΩΝ 5€

 • Μετάφραση: Χρύσα Προκοπάκη
 • Διασκευή – Σκηνοθεσία: Έκτορας Λυγίζος
 • Σκηνικό: Κλειώ Μπομπότη
 • Κοστούμια: Άλκηστη Μάμαλη
 • Φωτισμοί: Δημήτρης Κασιμάτης
 • Μουσική: The Boy
 • Μακιγιάζ: Ιωάννα Λυγίζου
 • Ηχητικός σχεδιασμός: Brian Coon
 • Φωνητική προετοιμασία: Ευαγγελία Καρακατσάνη
 • Βοηθός σκηνοθέτη: Εύα Βλασσοπούλου
 • Βοηθός σκηνογράφου: Φιλάνθη Μπουγάτσου

Διανομή

 • Κωνσταντίνος Ζωγράφος (Οράτιος)
 • Ευαγγελία Καρακατσάνη (Κρυζάλντ)
 • Γιάννης Κλίνης (Ζωρζέτ)
 • Σοφία Κόκκαλη (Αγνή)
 • Έκτορας Λυγίζος (Αρνόλφος ή κύριος Ντε λα Σους)
 • Άρης Μπαλής (Αλαίν/Ορόντ)
 • The Boy (Ανρίκ)

Διεύθυνση παραγωγής: Ρένα Ανδρεαδάκη, Ζωή Μουσχή

Παραγωγή: Grasshopper

Ομάδα SUM – Latinitas Nostra

Danke / Ευχαριστώ
Βασισμένο στο Membra Jesu Nostri του Ντήτριχ Μπουξτεχούντε

Πειραιώς 260 – ΧΩΡΟΣ Ε

20 Ιουλίου, 23:00 & 21 Ιουλίου, 21:00

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 19-25 Ιουλίου DANKE

Μία απροσδόκητη συνομιλία τεχνών, στο Φεστιβάλ Αθηνών. Πρωταγωνιστές στη σκηνή του Χώρου Ε της Πειραιώς 260 είναι δύο αργαλειοί Jaquard! Επί σκηνής και ένας υπολογιστής, ένας ηθοποιός, αλλά και το σύνολο παλαιάς μουσικής Latinitas Nostra, που μαζί με τη δημιουργική ομάδα SUM παρουσιάζουν το Danke (Ευχαριστώ).

Τ παράσταση βασίζεται στο κορυφαίο έργο του μπαρόκ Γερμανού συνθέτη Dietrich Buxtehude (1637-1707), Μembra Jesu Nostri. Κάθε μία από τις εφτά καντάτες είναι αφιερωμένη σε ένα διαφορετικό πληγωμένο μέλος του σώματος του Χριστού. Η εμφανής ομοιότητα της κωδικοποιημένης χειρόγραφης παρτιτούρας του Buxtehude, με τις διάτρητες καρτέλες που χρησιμοποιούνται τόσο στις μηχανές ύφανσης όσο και στους πρώτους υπολογιστές, οδήγησε στον πρωτότυπο διάλογο ανάμεσα στα τόσο ετερόκλιτα μέρη: Ενώ η ορχήστρα ερμηνεύει την κάθε καντάτα, οι δύο αργαλειοί υφαίνουν υπερμεγέθη υφασμάτινα τάματα του αντίστοιχου μέλους. Ο ίδιος κώδικας μεταφράζεται ζωντανά σε ηλεκτρονικό ήχο μέσω υπολογιστή, που συνδυαστικά με τον μηχανικό ήχο των αργαλειών δημιουργεί ένα αναπάντεχα απολαυστικό μουσικό αποτέλεσμα.

Εισιτήρια: ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 20€ • ΖΩΝΗ Α΄ 15€ • ΦΟΙΤΗΤΙΚO / 65+ / ΚΑΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 12€ • ΑΜΕΑ / ΑΝΕΡΓΩΝ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚO ΚΑΛΛ. ΣΧΟΛΩΝ 5€

 • Σύλληψη – Σκηνοθεσία – Δραματουργία – Σκηνογραφία – Βίντεο Ομάδα SUM: Ανδρέας Λινός, Μυρσίνη Λινού, Όλγα Σφέτσα
  Μουσική διεύθυνση Μάρκελλος Χρυσικόπουλος
  Μετάφραση – Επιμέλεια κειμένων Γιώργος Κοροπούλης, Στέλα Ζουμπουλάκη
  Σύνθεση – Ηλεκτρονικά Πάνος Ηλιόπουλος
  Κοστούμια Γιώργος Σουμπάσης
  Σχεδιασμός φωτισμού Βαγγέλης Μούντριχας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
  Βοηθός σκηνοθέτη Αναστασία Χίντζογλου
  Κινησιολογία Κωνσταντίνος Παπανικολάου
  Ανάπτυξη λογισμικού Δημήτρης Χριστάρας
  Τεχνικοί σύμβουλοι αργαλειών Jacquard La maison des Canuts
  Ηχοληψία Γιάννης ΣκανδάμηςΕρμηνεύουν οι Latinitas Nostra:
 • Φωνητικό σύνολο – Φανή Αντωνέλου σοπράνο Ι, Θεοδώρα Μπάκα σοπράνο ΙΙ, Σοφία Πάτση άλτο, Γιάννης Φίλιας τενόρος, Μάριος Σαραντίδης βαρύτονος
 • Οργανικό σύνολο – Αθανασία Τέλιου, Ανδρέας Λινός βιόλα ντα γκάμπα, Ζωή Πουρή μπαρόκ βιολί, Πάνος Ηλιόπουλος, Μάρκελλος Χρυσικόπουλος  εκκλησιαστικό όργανο, τσέμπαλο και πλήκτρα και ο ηθοποιός Γιώργος Κριθάρας


Οργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής Delta Pi
Διεύθυνση παραγωγής Κωνσταντίνος Σακκάς
Βοηθός οργάνωσης παραγωγής Άννα Βακόντιου
Βοηθός εκτέλεσης παραγωγής Κωνσταντίνα Χρίστου

Συμπαραγωγή Μουσείο Μπενάκη / Νηματουργία Μέντης Αντωνόπουλος (ΝΗ.Μ.Α.)

Δημήτρης Τηλιακός – Ex Silentio

Incanto

Το τραγούδι σαν άλλη πνοή από τη Δύση στην Ανατολή

Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης – Αίθριο

24  Ιουνίου, 21:00

26 & 27 Ιουλίου, 21:00

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 19-25 Ιουλίου - Δημήτρης Τηλιακός

Incanto στα ιταλικά σημαίνει στο τραγούδι (in canto) αλλά και μαγεία. Από αυτήν, ακριβώς, τη μαγεία του τραγουδιού που ταξιδεύει από τόπο σε τόπο διαπνέεται η πρώτη συνεργασία του Δημήτρη Τηλιακού και των Ex Silentio.

Ο διεθνώς καταξιωμένος βαρύτονος Δημήτρης Τηλιακός παρουσιάζει στο Αίθριο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης, ένα μουσικό ταξίδι από τη Γερμανία μέχρι τη νοτιοανατολική Μεσόγειο, στο οποίο παντρεύονται συνθέσεις του Κλάουντιο Μοντεβέρντι και του Όσβαλντ φον Βόλκενσταϊν με παραδοσιακά θρακιώτικα, κρητικά, σεφαραδίτικα και συριακά τραγούδια. Ένα σημαντικό μουσικό ταξίδι από τη Δύση στην Ανατολή, μια ονειρική ηχητική περιπλάνηση στην οποία ο Δημήτρης Τηλιακός θα συνταξιδέψει με τα μέλη του συνόλου παλαιάς μουσικής Ex Silentio.

Δημήτρης Τηλιακός

Ο Δημήτρης Τηλιακός εμφανίζεται από το 2004  σε σημαντικές λυρικές σκηνές ανά τον κόσμο, συνεργαζόμενος με διακεκριμένους μονωδούς, αρχιμουσικούς και σκηνοθέτες όπως Ντέιβιντ Ώλντεν, Γκράχαμ Βικ, Ντμίτρι Τσερνιακόφ κ.ά. Έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα θέατρα διεθνώς, όπως Εθνική Όπερα Παρισιού, Βασιλική Όπερα Λονδίνου, Θέατρο Ο Φοίνικας Βενετίας, Μητροπολιτική Όπερα Νέας Υόρκης, Θέατρο Μπολσόι, Κρατική Όπερα Δρέσδης, Λισέου Βαρκελώνης, Εθνική Όπερα Βαρσοβίας, Λα Μονναί Βρυξελλών, καθώς επίσης σε Τόκυο, Μόντε Κάρλο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Ζυρίχη, Αμβούργο, Κολωνία, Νίκαια, Σάο Πάολο, Μόσχα. Έχει ερμηνεύσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε όπερες Βέρντι, Γκλουκ, Μότσαρτ, Μπελλίνι, Πουτσίνι, Βάγκνερ, Ραχμάνινοφ κ.ά.

Ex Silentio

Το σύνολο Ex Silentio αποτελείται από τους μουσικούς Δημήτρη Κούντουρα, Θύμιο Ατζακά, Φλώρα Παπαδοπούλου, Φανή Βοβώνη, Ηλέκτρα Μηλιάδου, Νίκο Βαρελά. Εδώ και δύο δεκαετίας συστήνει τον πλούτο της παλαιάς μουσικής στο κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχοντας διακριθεί για τις σημαντικές εμφανίσεις του σε φεστιβάλ και σειρές μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόγραμμα:

«Es fuegt sich» / «Συνέβη»

Όσβαλντ φον Βόλκενσταϊν (1376-1445)

Αυτοβιογραφικό τραγούδι, που περιγράφει ταξίδια του Aυστριακού τροβαδούρου

«Σε ψηλό βουνό»

Παραδοσιακό, Κρήτη

«Γίνου στον κάμπο λεμονιά»

Παραδοσιακό, Κρήτη

«J’avais cru qu’en vous aimant» / «Έλεγα πως αφού σας αγαπούσα»

Κριστόφ Μπαλλάρ (1641-1715)

«Le sabotier» / «Ο παπουτσής»

Ανώνυμου συνθέτη (17ος αιώνας)

«Les tenders souhaits» / «Επιθυμίες τρυφερές»

Ανώνυμου συνθέτη (16ος αιώνας)

«Hal asmar ellon» / «Αυτή η μελαχρινή»

Παραδοσιακό, Συρία

«Ciaconna» / «Σακόν»

Αλεσσάντρο Πιτσινίνι (1566-1638)

«Tu ch’ hai le penne, Αmore» / «Έρωτα, συ, που ’χεις φτερά»

Τζούλιο Κατσίνι (1551-1618)

«Se dolce è il tormento» / «Πόσο γλυκός ο πόνος»

Κλάουντιο Μοντεβέρντι (1567-1743)

«Tres hermanicas eran» / «Τρεις αδερφούλες ήτανε»

Σεφαραδίτικο

Ζωναράδικος

Οργανικός σκοπός, Θράκη

«Tu sei morta» / «Έχεις πεθάνει»

Κλάουντιο Μοντεβέρντι

Θρήνος του Ορφέα, από την ομώνυμη όπερα

«Μέρα μέρωσε»

Παραδοσιακό, Κάλυμνος

Εισιτήρια: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€ • ΑΜΕΑ / ΑΝΕΡΓΩΝ 5€

 • Τραγούδι: Δημήτρης Τηλιακός
 • Ex Silentio: Δημήτρης Κούντουρας μουσική διεύθυνση, μεσαιωνικά φλάουτα, Θύμιος Ατζακάς ούτι, Φλώρα Παπαδοπούλου μεσαιωνική και αναγεννησιακή άρπα, Φανή Βοβώνη βιόλι, βιέλα, Ηλέκτρα Μηλιάδου βιόλα ντα γκάμπα, βιέλα, Νίκος Βαρελάς παραδοσιακά κρουστά.

Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου – Μαρίνα Βρόντη

Εσμέ του Σπύρου Περεσιάδη

Πειραιώς 260 – ΧΩΡΟΣ Δ

23 & 24 Ιουλίου, 21:00

ESME

Σε ένα χωριό των Καλαβρύτων, κοντά στη μονή της Αγίας Λαύρας, λίγο πριν ξεσπάσει η Ελληνική Επανάσταση του 1821, δύο νεαρά παιδιά, ο Δρόσος και η Εσμέ, δίνουν όρκο αγάπης. Εμπόδιο στον όρκο αυτό είναι η καταγωγή τους. Ο Δρόσος είναι Έλληνας και η Εσμέ Τουρκοπούλα. Ο έρωτάς τους θα συναντήσει τη σθεναρή αντίσταση των δικών τους ανθρώπων και θα δοκιμάσει τα όριά του.

Το δραματικό ειδύλλιο του Σπύρου Περεσιάδη, συγγραφέα της περίφημης Γκόλφως, γραμμένο στη δημοτική και σε δεκαπεντασύλλαβο στίχο, εστιάζει στη δύναμη της αληθινής αγάπης των ανθρώπων, που δεν υποχωρεί όποια κι αν είναι τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο της.

Η Μαρίνα Βρόντη και οι συνεργάτες της αναδεικνύουν τη συγκίνηση, το χιούμορ και τον ιδιαίτερο ποιητικό λόγο ενός έργου που έχει ταυτιστεί με την ελληνική παράδοση, και καλούνται να του δώσουν σύγχρονη πνοή, μεταδίδοντας το διαχρονικό μήνυμα της αγάπης. Όπως λέει η ίδια: «Μια ερωτική ιστορία παραμονές της Ελληνικής Επανάστασης. Όρκοι που δίνονται κάτω από έναν πλάτανο. Και μάχες. Όχι, εδώ δεν θα παλέψουμε για την απελευθέρωση του ελληνικού λαού από την Τουρκοκρατία, αυτό είναι κάτι που έγινε και ξέρουμε όλοι το αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε για τη νίκη του έρωτα πάνω από τα λάβαρα, πάνω από τη θρησκεία. Αν το τίμημα του έρωτα είναι το «αρνήσου τον πατέρα σου κι άλλαξε το όνομά σου», όπως θα έλεγε και ο αγαπητός μας Σαίξπηρ στο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, στην “Εσμέ” το τίμημα έχει άλλο βάρος».

Η παράσταση εντάσσεται στον Κύκλο 1821, τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Η πρεμιέρα δόθηκε στις 24 Ιουνίου 2021 στη Λευκωσία.

Εισιτήρια: ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 15€ • ΖΩΝΗ Α΄ 10€ – ΦΟΙΤΗΤΙΚO / 65+ / ΚΑΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 8€ • ΖΩΝΗ Β΄ 8€ – ΦΟΙΤΗΤΙΚO / 65+ / ΚΑΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 6,50€ • ΑΜΕΑ / ΑΝΕΡΓΩΝ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚO ΚΑΛΛ. ΣΧΟΛΩΝ 5€

 • Σκηνοθεσία: Μαρίνα Βρόντη
 • Σκηνικά-Κοστούμια: Γιώργος Γιάννου
 • Μουσική: Κώστας Κακογιάννης
 • Στίχοι: Πάμπος Κουζάλης
 • Κίνηση: Χλόη Μελίδου
 • Σχεδιασμός φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης
 • Βοηθός σκηνοθέτιδας: Μυρτώ Κουγιάλη  
 • Διανομή (με αλφαβητική σειρά): Προκόπης Αγαθοκλέους, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Έρικα Μπεγέτη, Αθηνά Μουστάκα, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Παυλίδου, Ανδρέας Τσουρής, Βασίλης Χαραλάμπους
 • Μουσικοί επί σκηνής: Βερόνικα Αλωνεύτου, Κώστας Κακογιάννης, Πάμπος Κουζάλης, Τζόναθαν Μπετίτο, Χαράλαμπος Παντελή

Ανακοίνωση από το Φεστιβάλ ΑΘηνών και Επιδαύρου για τις ακυρώσεις παραστάσεων λόγω Covid:

Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις της Χρονιάς με τα 13 φεγγάρια, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Γιαννοπούλου που ήταν προγραμματισμένες για τις 14, 15 και 16 Ιουλίου στην Πειραιώς 260, ματαιώνονται, λόγω επαφής μέλους της καλλιτεχνικής ομάδας με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid19.

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθεί νέα ημερομηνία εντός των χρονικών ορίων του τρέχοντος καλλιτεχνικού προγράμματός μας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Λυπούμαστε πολύ και ζητούμε την κατανόηση σας.

Ανακοινώνεται ότι, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στο Μπαλέτο της ΕΛΣ, η παραγωγή Χορός με τη σκιά μου θα παρουσιαστεί για δύο μόνο παραστάσεις στο Ηρώδειο, στις 27 και 29 Ιουλίου 2021.

Όσοι θεατές είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση της 25ης Ιουλίου, η οποία ματαιώνεται, θα λάβουν ενημέρωση από τα ταμεία της ΕΛΣ είτε για να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους σε μια από τις δύο επόμενες παραστάσεις της παραγωγής είτε για να τα ακυρώσουν και να λάβουν τα χρήματά τους πίσω.

Τέλος, σας ενημερώνουμε για τις νέες ημερομηνίες της παράστασης Αίαντας, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα, που είναι 27-31 Ιουλίου, στις 22:30. Η προπώληση έχει ανοίξει.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.


Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!
Copy link