Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Youfly για τα θεάματα 2020-2021

Αποτελέσματα δημοσκόπησης του Youfly για τα θεάματα 2020-2021

Το Youfly.com διεξήγαγε τη δεύτερη μεγάλη του πανελλαδική δημοσκόπηση για το πολιτισμό και τα θεάματα το 2020-2021 και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Youfly για τα θεάματα 2020-2021

Γιατί έγινε η δημοσκόπηση για τα θεάματα

Η δημοσκόπηση έγινε με στόχο την αποτύπωση των τάσεων του κοινού σε σχέση με τα θεάματα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς πλέον χώρους.

Λίγες μόνο ημέρες πριν την προγραμματισμένη τους έναρξη για τη χειμερινή σεζόν τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και οι χώροι μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών περιμένουν με κομμένη την ανάσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να δουν αν θα καταφέρουν να δουλέψουν. Επίσης αναμένουν τις πληρότητες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να πληρούν για την προστασία κοινού και εργαζομένων.

Πληροφορίες για τη δημοσκόπηση και πόσοι συμμετείχαν

Η δημοσκόπηση του Youfly.com κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας αναγνωστών.

Το ερωτηματολόγιο της δημοσκόπησης, συμπληρώθηκε από τον αριθμό ρεκόρ των 2004 συμμετεχόντων, γεγονός που από μόνο του αντικατοπτρίζει το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την πορεία των πολιτιστικών εκδηλώσεων και του πολιτισμού εν γένει, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η πανελλαδική δημοσκόπηση, που ξεκίνησε την Δευτέρα 21/9/2020 και έληξε το Σάββατο 26/9/2020, απευθυνόταν σε κοινό 18-65 ετών και αποτελούνταν από 10 ερωτήσεις που είχαν ως στόχο την αποτύπωση των προθέσεων του φιλοθεάμονος κοινού σε σχέση με την προσέλευσή του σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την παρακολούθηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, για τη περίοδο 2020-2021.

Τα αποτελέσματα από τη δημοσκόπηση για τα θεάματα 2020-2021

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αποτυπώνουν τη γνήσια αγωνία του κοινού, για την τύχη που προδιαγράφεται για το πολιτιστικό τοπίο της χώρας, σε μια περίοδο που οι χώροι πολιτιστικού ενδιαφέροντος παραμένουν κλειστοί με κρατική οδηγία και οι Παραγωγοί αναμένουν την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τις ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων τους.

Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν τη σαφή πρόθεση της πλειοψηφίας του κοινού, να μείνει πιστό στην πολιτιστική σκηνή της χώρας, και να προσέλθει στους χώρους του πολιτισμού, εφόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι απαραίτητες συνθήκες περιορισμού του COVID-19.

Θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων (θέατρα, σινεμά, μουσικές σκηνές) το 2020-2021; Δημοσκόπηση Youfly.com

Θα πάτε σε χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων (θέατρο, σινεμά, μουσικές σκηνές) με χρήση μέτρων και μάσκας; Δημοσκόπηση YouFly.com
Αν οι πληρότητες στους χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι 50-60%, εσείς τι θα προτιμήσετε; Δημοσκόπηση Youfly.com

Θα προαγοράζετε εισιτήρια για τα θεάματα 2020-2021 και θα βλέπατε παραστάσεις και θεάματα online? Δημοσκόπηση Youfly.com
Ελπίζουμε τα συμπεράσματα να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο για όλους τους αρμόδιους φορείς και εν ευθέτω χρόνο να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις που θα επιτρέψουν στους Παραγωγούς να εκκινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, που θα εξασφαλίσουν στο κοινό αλλά και στους εργαζομένους την απρόσκοπτη λειτουργία των χώρων πολιτιστικού ενδιαφέροντος, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των ειδικών.

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα από τη δημοσκόπηση του Youfly.com για τα θεάματα 2020-2021.

Έχουν μέλλον τα θεάματα το 2020-2021;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.


Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολήθηκα για 15 χρόνια με τον Τουρισμό και την Αθλητική δημοσιογραφία, μέχρι που αποδέχτηκα το μεγάλο πρότζεκτ της ιστοσελίδας Youfly.com. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!
Copy link