24.4 C
Athens
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

42°C: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί & οι χαρακτήρες της σειράς Cosmote TV

Σκοτεινά μυστικά, πάθη, εντάσεις, περίεργες ισορροπίες και έντονοι χαρακτήρες, συνθέτουν το «παζλ» του ερωτικού-ψυχολογικού θρίλερ «42°C», παραγωγής COSMOTE TV. Δείτε αναλυτικά παρακάτω ποιοι είναι οι ηθοποιοί και ποια η υπόθεση της σειράς 42°C.

Ο θάνατος μιας έφηβης κοπέλας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έρχεται να συγκλονίσει μια οικογένεια και ολόκληρη την τοπική κοινωνία ενός νησιού.

Η νέα σειρά μυθοπλασίας θα κάνει πανελλήνια τηλεοπτική πρεμιέρα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:00 στο κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD. Τα οκτώ επεισόδια θα παίξουν back to back -για binge watching όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

πλάνο από τη σειρά της cosmote tv

Λένα (Ναταλία Swift)

Η ιστορία των «42oC» ξεκινά με το ταξίδι επιστροφής της Λένας, στη γενέτειρά της, έξι χρόνια μετά τον απροσδόκητο θάνατο της μητέρας της. Η Λένα, την οποία υποδύεται η Ναταλία Swift, είναι ένα εσωστρεφές κορίτσι με εύθραυστο ψυχισμό, όπου η απώλεια της μητέρας του εξακολουθεί να αποτελεί νωπή τραυματική εμπειρία και τροχοπέδη στην καθημερινότητά του. Στο νησί, την υποδέχονται οι θείες της, Καίτη και Ελένη, η αδελφή της, Άννα κι ο ξάδελφός της, Δημήτρης.  Το πρώτο βράδυ της επιστροφής της, η Λένα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη τραγικό συμβάν: η αδερφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν.

η λένα στους ηθοποιούς της σειράς 42°C

Άννα (Σεμίραμις Αμπατζόγλου)

Η Σεμίραμις Αμπατζόγλου στο ρόλο της έφηβης Άννας βιαζόταν -από παιδί- να μεγαλώσει, θέλοντας διαρκώς να προκαλεί βλέμματα, εντάσεις και την προσοχή όλων πάνω της. Μετά τον θάνατό της, ο μοναδικός που εμπιστεύεται πλέον η Λένα είναι ο παιδικός της έρωτας, Νίκος, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Νικούλι.

άννα, στους ηθοποιούς της σειράς 42°C

Νίκος (Κώστας Νικούλι)

Ο Νίκος είναι ένα αγόρι που έχει μάθει στα ελάχιστα υλικά αγαθά με τεράστια ανάγκη για αγάπη και αποδοχή, ο οποίος θα προσπαθήσει με τον δικό του τρόπο να βοηθήσει την Λένα να εξιχνιάσει τους δύο θανάτους της οικογένειας.

42°C σειρά νίκος

Αστυνόμος (Χρήστος Λούλης)

O Χρήστος Λούλης, στο ρόλο του τοπικού αστυνόμου καλείται να διαλευκάνει το μυστήριο σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ευφυής, που προσέχει τη λεπτομέρεια και θα κάνει τα πάντα για να βρει την αλήθεια πίσω από τα σκοτεινά μυστικά.

ο χρήστος λούλης, στους ηθοποιούς της σειράς 42°C

Καίτη (Κατερίνα Λέχου)

Η Κατερίνα Λέχου, στο ρόλο της Καίτης, υποδύεται τη θεία της Λένας. Μία γυναίκα δυναμική, αυστηρή και σταθερή στις απόψεις της. Η Καίτη προσπαθεί με κάθε κόστος να διατηρήσει το κύρος και το όνομα της οικογένειας. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στον περίγυρό της. Η Καίτη είναι από τους σημαντικούς χαρακτήρες του 42°C που θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην υπόθεση της σειράς.

η κατερίνα λέχου στους ηθοποιούς της σειράς 42°C

Ελένη (Έμιλυ Κολιανδρή)

Η Έμιλυ Κολιανδρή στο ρόλο της Ελένης, αδελφή της Καίτης, είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού που προσπαθεί να εξισορροπήσει τις εντάσεις. Θα είναι εκείνη που θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τις διαμάχες που θα δημιουργηθούν μέσα σητν οικογένεια!

42°C σειρά ελένη

Μάρκος (Theo Alexander)

Από την άλλη ο Theo Alexander υποδύεται τον Μάρκο. Ο Μάρκος είναι ο άνδρας της Ελένης, ένας άντρας που ζει στη σκιά δύο γυναικών, ενώ τα δικά του όνειρα και οι ανάγκες μένουν ανεκπλήρωτα. Ο χαρακτήρας του ήρεμος, που όμως αναμένεται να εξελιχθεί ιδιαίτερα καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς!

42°C σειρά μάρκος

Μαρία (Μπέτυ Αποστόλου)

Ηθοποιοί και χαρακτήρες στη σειρά 42°C που θα καθηλώσουν με τις ανατροπές που δημιουργούν στην υπόθεση. Η Μπέτυ Αποστόλου ερμηνεύει την αδικοχαμένη Μαρία. Η Μαρία ήταν η μικρότερη αδερφή της Καίτης και της Ελένης, καθώς και η μητέρας της Λένας! Μία γυναίκα που της άρεσε να προκαλεί, ενώ αναζητούσε έντονα την επιβεβαίωση μέσα από τα βλέμματα των ανδρών. Η Μαρία δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα με την ανατροφή των δύο κορών της, Λένας και Άννας.

42°C σειρά μαρία

Μιχάλης (Αλέξανδρος Λογοθέτης)

Αντιθέτως, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης υποδύεται τον άντρα της Μαρίας, τον Μιχάλη. Ένας τρυφερός άνθρωπος με τεράστια αποθέματα αγάπης, ο οποίος επιλέγει να βλέπει μόνο τις αρετές της γυναίκας του, συνεχίζοντας να πιστεύει ότι θα μπορέσει ίσως κάποια στιγμή να την αλλάξει.

μιχάλης, στους ηθοποιούς της σειράς 42°C

Δημήτρης (Μιχαήλ Ταμπακάκης)

Οι ηθοποιοί και το cast των νέων ανερχόμενων χαρακτήρων της σειράς συμπληρώνουν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο ρόλο του Δημήτρη, γιος της Ελένης και του Μάρκου, που θα έχει ιδιαίτερο ρόλο στην υπόθεση της 42°C . Ο Δημήτρης είναι φιλοχρήματος κι εγωκεντρικός, δοκιμάζει τα όρια της τύχης του, αλλά και των γύρω του. Ζει για την αδρεναλίνη που του χαρίζει η αίσθηση του κινδύνου με αποτέλεσμα να είναι μονίμως των άκρων!

δημήτρης, στους ηθοποιούς της σειράς 42°C

Αλίκη (Μαριέλλη Μανουδάκη)

Στο ρόλο της αδελφής του Δημήτρη, Αλίκης, βλέπουμε  την Μαριέλλη Μανουδάκη. Μία δυναμική νεαρή κοπέλα, η οποία νιώθει εγκλωβισμένη στην «αποπνικτική» συμβίωση με την οικογένειά της. Ζει με τον μόνιμο φόβο μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό που μοιράζεται με την κόρη του αστυνομικού, Μυρτώ.

αλίκη, στους ηθοποιούς της σειράς 42°C

Μυρτώ (Στεφανία Σωτηροπούλου)

Η Στεφανία Σωτηροπούλου είναι εκείνη που υποδύεται την Μυρτώ. Η Μυρτώ είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, ανεξάρτητη που θέλει να ξεφύγει από την μικροαστική κοινωνία του νησιού και τις παραδόσεις του. Αναζητεί την ελευθερία με κάθε ευκαιρία. Ένας επαναστατικός χαρακτήρας που θα φέρει εντάσεις στους υπόλοιπους!

42°C σειρά μυρτώ

Σταύρος (Νικολάκης Ζεγκίνογλου)

Ξεχωριστό ρόλο στην πλοκή της υπόθεσης παίζει ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου που υποδύεται τον Σταύρο, γέννημα-θρέμμα του νησιού, καλοκαιρινός φίλος των παιδιών με ιδιαίτερη αδυναμία στην Άννα, ο οποίος χρησιμοποιεί τις ικανότητές του στην πληροφορική για παράνομες δραστηριότητες.

42°C σειρά σταύρος

Αυτοί ήταν οι κεντρικοί ηθοποιοί και χαρακτήρες από τη σειρά 42°C που θα συγκλονίσει με την υπόθεση. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την ανερχόμενη σειρά της Cosmote TV.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Ζωή Καραθανάση
Ζωή Καραθανάση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
55,721ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,950ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,728ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ