Σινεμά

Γουέντγουορθ Μίλερ: Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω στρέιτ ρόλο

12/11/2020
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Γουέντγουορθ Μίλερ, αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στρέιτ ρόλο στην καριέρα του.

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Γουέντγουορθ Μίλερ είναι γνωστές εδώ και αρκετά χρόνια. Για την ακρίβεια από το 2013. Όπως επίσης γνωστά είναι και τα ψυχολογικά προβλήματα που πέρασε, όπως η κατάθλιψη, λόγω των πιέσεων που δέχτηκε. Θα αναρωτηθείτε γιατί πιέστηκε;

Γιατί όταν είσαι ο πρωταγωνιστής σε μια σειρά που σάρωνε , όπως το Prison Break, και αποτελείς διακαή πόθο πάρα πολλών γυναικών , μάλλον δεν είναι και πολύ εύκολο να σου επιτρέψουν να εκφράσεις ανοιχτά τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Καταστρέφοντας την εικόνα του γοητευτικού αρσενικού.

Αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν καθώς ο 48χρονος ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Instagram ξεκαθαρίζει αρχικά πως δεν πρόκειται να παίξει ξανά στο Prison Break, ακόμα και αν γυριστεί μελλοντικά νέος κύκλος. Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως δεν πρόκειται γενικότερα να υποδυθεί κάποιον στρέιτ χαρακτήρα μελλοντικά. Τονίζοντας μάλιστα πως αν οι γυναίκες ερωτεύθηκαν έναν ωραίο άντρα που όμως στην πραγματική ζωή είναι ομοφυλόφιλος, δεν είναι δικό του πρόβλημα.

Γουέντγουορθ Μίλερ: Ποτέ ξανά στρέιτ ρόλο

Χαρακτηριστικά είπε:

«Είμαι εκτός. Από το PB. Οριστικά… Οι ιστορίες τους έχουν ειπωθεί και ξαναειπωθεί. Επομένως, τέρμα ο “Μάικλ”.

«Αν αισθάνεστε αναστάτωση επειδή ερωτευτήκακε έναν πλασματικό στρέιτ άνδρα που υποδύθηκε ένας αληθινός γκέι… αυτό είναι δικό σας θέμα»

Επειδή η αρχική του ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις, έκανε μια διευκρινιστική την επόμενη ημέρα. Αρχικά ξεκαθάρισε πως επειδή αυτός δεν θέλει να υποδύεται στρέιτ χαρακτήρες, δεν σημαίνει πως γκέι ηθοποιοί δεν μπορούν να παίξουν ένα στρέιτ ρόλο. Επίσης τόνισε ότι πέρασε πολύ δύσκολα όσο γυριζόταν το Prison Break καθώς είχε λάβει μηνύματα από την κοινωνία και το Χόλιγουντ ότι έπρεπε να κρύβει ομοφυλοφιλία του προκειμένου να κρατήσει τα δικαιώματά του ή τυχόν προνόμια.

Έκλεισε την ανάρτηση του γράφοντας «Μια από τις ειρωνείες του να κρύβεις ότι είσαι γκέι είναι ότι γίνεσαι ο δεσμοφύλακας του εαυτού σου. Μιλάμε για αληθινό “Prison Break”».

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Netflix και τις σειρές του στο Youfly.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Χρήστου

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?