Σινεμά

Αρχηγός από Κούνια: Επιστρέφει με νέα ταινία!

26/11/2020
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η ταινία που αγάπησαν παιδιά και ενήλικες, επιστρέφει με δεύτερη ταινία. Ο Αρχηγός από Κούνια, ή αλλιώς “The Baby Boss” έρχεται το 2021 στους κινηματογράφους, με ένα αρκετά διαφορετικό κόνσεπτ, από αυτό της πρώτης ταινίας.

Αρχηγός από Κούνια: Τι θα δούμε στη νέα ταινία – Ποιοι πρωταγωνιστούν

Στη νέα ταινία “Αρχηγός από Κούνια”, ο μικρός μπόμπιρας μεγαλώνει. Ο αγαπημένος μας μπέμπης, γίνεται ενήλικος, όπως και ο αδερφός του, ο Τιμ. Στην ταινία, το κοινό θα παρακολουθήσει τον επιχειρηματία και ενήλικο, πλέον, ήρωά μας να επισκέπτεται τον αδερφό του, ο οποίος έχει τη δική του οικογένεια.

Η μικρότερη κόρη του Τιμ, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Σε αυτή την ταινία, ο αρχηγός, ή μάλλον το “αφεντικό μωρό” είναι η κόρη του Τιμ. Η μικρή δίνει στον μπαμπά της και στον θείο της την ειδική φόρμουλα (που δεν είναι άλλη από σχεδιασμένες πιπίλες), με αποτέλεσμα πατέρας και θείος να μετατρέπονται ξανά σε παιδιά. Όλοι μαζί περνούν από φοβερές περιπέτειες, κάνοντας την ταινία οικογενειακή υπόθεση!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Άλεκ Μπάλντουιν, Στιβ Μπουσέμι, Τζίμι Κίμελ, Λίζα Κούντροου κ.ά, ενώ τη φωνή της μικρής αρχηγού θα κάνει η Έιμι Σεντάρις.

Μήπως όλα αυτά ακούγονται απίστευτα; Δείτε το τρέιλερ που ακολουθεί:

Για όσους  δεν είδαν την πρώτη ταινία Αρχηγός από Κούνια

Ο Αρχηγός από Κούνια (αγγλικά: The Boss Baby) είναι τρισδιάστατη αμερικανική ταινία περιπέτειας και κωμωδίας του 2017, που παράγεται από τα Dreamworks Animation και διανέμεται από το 20th Century Fox, σε σκηνοθεσία Τομ Μακ Γκραθ.

Η ιστορία αποτελεί αφήγηση του Τιμ Τέμπλτον, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας. Όταν οι γονείς του αποφασίζουν να φέρουν στο σπίτι το νέο του αδερφάκι, έρχονται τα πάνω κάτω για τον ίδιο, καθώς ο αδερφός του δεν είναι απλώς ένα μωρό. Ο κουστουμαρισμένος μπέμπης έρχεται στον κόσμο με μια και μοναδική αποστολή: Να εμποδίσει τις εταιρείες να προωθούν τα κατοικίδια ως υποκατάστατα μωρών, στις νέες οικογένειες.

Μαζί με τους συνεργούς του, που είναι επίσης μωρά, καταστρώνουν αθόρυβα και διακριτικά το σχέδιό τους, μέχρι που ο Τιμ τους καταλαβαίνει. Ενώ στην αρχή σοκάρεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει στην οικογένειά του πως ο αδερφός του δεν είναι ένα κανονικό μωρό, στο τέλος γίνονται σύμμαχοι. Μαζί, μπλέκονται σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες, χαρίζοντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με τον Πάνο Μουζουράκη να υποδύεται τον μικρό αρχηγό. Είναι μια αρκετά διασκεδαστική ταινία, με λαμπερές και έξυπνες σκηνές. Μπορούν να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, ενώ περνάει ένα όμορφο μήνυμα: Δεν υπάρχει αληθινή ζήλια ανάμεσα στα αδερφάκια, όταν υπάρχει αληθινή αγάπη.

Για όσους δε χορταίνουν τις περιπέτειες του μικρού αρχηγού, υπάρχει αντίστοιχη σειρά στο Netflix με τις περιπέτειες του μικρού μας πρωταγωνιστή, συγκεντρωμένες σε επεισόδια των 25 λεπτών!

Δείτε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας Αρχηγός από Κούνια:

Διαβάστε επίσης: Τομ και Τζέρι: Η πρώτη live action ταινία έρχεται!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!