Σινεμά

Air Jordan: Έρχεται η ταινία των Ben Affleck και Matt Damon

25/01/2023
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η ταινία «Air» σε σενάριο των Ben Affleck & Matt Damon, βασισμένη στην αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της εμβληματικής μάρκας Air Jordan έρχεται με πρωταγωνιστές τους ίδιους αλλά και τους Viola Davis, Marlon Wayans και άλλους.

Όλη η ιστορία πίσω από τη μάρκα Air Jordan, δια χειρός Ben Affleck

Το Air είναι μια ταινία που επικεντρώνεται στις πρώτες μέρες της μάρκας Nike, Air Jordan, και της σχέσης της εταιρείας με τον τότε πρωτάρη των Chicago Bulls, Michael Jordan. Με την απίστευτα υποστηρικτική μητέρα του στο πλευρό του, ο all-star του μπάσκετ και η οικογένειά του θα παλέψουν με τα στελέχη στην κορυφή της εταιρείας για να εγγυηθούν ότι θα πάρουν το ίδιο κομμάτι από την πίτα.

Ο Matt Damon ηγείται του καστ στην ταινία «Air» ως στέλεχος της Nike Sonny Vaccaro με τον Ben Affleck να πρωταγωνιστεί ως o συνιδρυτής της Nike, Phil Knight. Το δίδυμο κατάφερε να βρει το τέλειο καστ για την τελευταία τους ταινία με ένα σύνολο που περιλαμβάνει τον Jason Bateman (Ozark) ως Rob Strasser, τον Chris Messina (The Mindy Project) ως David Falk, τον Marlon Wayans (White Chicks) ως George Raveling, Viola Davis (The Woman King) ως Deloris Jordan, Matthew Maher (Our Flag Means Death) ως Peter Moore, Chris Tucker (The Fifth Element) ως Howard White, Julius Tennon ως James Jordan και ο Gustaf Skarsgård (The Way Back) ως Horst Dassler.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε με την ανακοίνωση κυκλοφορίας της ταινίας, ο Affleck είπε ότι αυτός και ο Damon ήταν «πολύ ενθουσιασμένοι που το κοινό θα δει τον Air». Μίλησε επίσης για την «εξαιρετική εμπειρία» που του δόθηκε για να δουλέψει μαζί με «μερικούς από τους καλύτερους ηθοποιούς και συνεργεία στην παραγωγή, που όλοι έφεραν πάθος, επιμονή και δημιουργικότητα σε μια συλλογική προσπάθεια για την αναδημιουργία μιας αξιοσημείωτης και φιλόδοξης ιστορίας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει πρώτα στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου 2023, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στο Prime Video.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.