15.5 C
Athens
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Εκδόσεις Key Books: 4 νέα βιβλία από Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Νέες κυκλοφορίες – Οι εκδόσεις Key Books καλοσωρίζουν 4 νέους και ξεχωριστούς τίτλους, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Διαβάστε λεπτομέρειες για τις νέες κυκλοφορίες από την Key Books

Νέες κυκλοφορίες Key Books

TITΛΟΣ: Ε

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Λεωνίδας Καραΐσκος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσωπική Ανάπτυξη

ISBN: 978-618-5265-35-9

ΣΕΛΙΔΕΣ: 288

ΣΧΗΜΑ:  14 Χ 20,5

Μαλακό εξώφυλλο

ΤΙΜΗ: 13,99€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Ειλικρινές και συγκινητικό. Υπέροχο». Στέφανος Ξενάκης

Ευτυχία, ευγνωμοσύνη, ευημερία.

«Εὖ». Δύο γράμματα είναι αρκετά για να ρίξουν φως σε μια λέξη, ένα συναίσθημα,μέχρι και στον τρόπο που βλέπουμε την ίδια μας τη ζωή.

Με οδηγό αυτή τη μικρή λέξη, το «Εὖ», ο Λεωνίδας Καραΐσκος ανακαλύπτει το καλό μες στην καθημερινότητά μας. Μέσα από τις ιστορίες του, ταξιδεύει τον αναγνώστη σε έναν κόσμο γεμάτο συναίσθημα, σε έναν κόσμο που μπορούμε να κατοικήσουμε όλοι– αρκεί να στρέψουμε την προσοχή μέσα μας.

Το Ε εστιάζει σε όσα συμβαίνουν γύρω μας και μπορεί να δει μόνο η καρδιά – εκεί που βρίσκεται το κλειδί για μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας.

Το καλό υπάρχει παντού. Βρες το…

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

O ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Νέες κυκλοφορίες Key Books

O Λεωνίδας Καραΐσκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει φυσική αγωγή και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη μεγιστοποίηση αθλητικής επίδοσης και απόδοσης. Επίσης, έχει πραγματοποιήσει σπουδές στη μουσικοκινητική αγωγή, στο Sports Marketing, στην κινησιοπαιδαγωγική μέθοδο Σέρμπορν και στη μέθοδο Μοντεσόρι.

Μέσα από τους τομείς ευθύνης του, του δόθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψει σε πολλούς προορισμούς του κόσμου, να συλλέξει εμπειρίες και να επικοινωνήσει με πολλούς ανθρώπους, έχοντας κοινή γλώσσα την εκπαίδευση, το βόλεϊ, τις ψυχοκινητικές δεξιότητες, τις σύγχρονες κινησιοπαιδαγωγικές μεθόδους, τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό και τη συναισθηματική νοημοσύνη.
Είναι Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας, υποστηρίζοντας το έργο των συναδέλφων του εκπαιδευτικών. Είναι δημιουργός των ειδικών εκπαιδευτικών πλατφορμών epaizovolley.weebly.com, volleon.com  και e-swimming.weebly.com.

Νέες κυκλοφορίες Key Books

TITΛΟΣ: Ζήσε σαν καλλιτέχνης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Austin Kleon

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Βασίλης Βαρδάκας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δημιουργικότητα

ISBN: 978-618-5265-36-6

ΣΕΛΙΔΕΣ: 224

ΣΧΗΜΑ:  15 Χ 25

Μαλακό εξώφυλλο

ΤΙΜΗ: 12,90€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο συγγραφέας των New York Times bestsellers Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης, Πούλα Σαν Καλλιτέχνης και Κλέψε σαν Καλλιτέχνης: Η Μέθοδος επιστρέφει με το 4ο βιβλίο του.
Ο σύγχρονος γκουρού της ψηφιακής εποχής και αγαπημένος συγγραφέας της δημιουργικής κοινότητας συνεχίζει να μας μυεί στον υπέροχο κόσμο του. Μέσα από  έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό δεκάλογο αναζωπυρώνει τη διάθεσή μας για δημιουργικότητα και μας μαθαίνει πώς να την αξιοποιούμε σε καλές και δύσκολες εποχές.

Οι δεκάλογος του Austin Kleon:

 1. Κάθε μέρα είναι η μέρα της μαρμότας
 2. Φτιάξε ένα σταθμό χαράς
 3. Ξέχνα το ουσιαστικό, κάνε το βήμα
 4. Κάνε δώρα
 5. Συνηθισμένο + ιδιαίτερη φροντίδα = εξαιρετικό
 6. Σφάξε τα κέρατα της τέχνης
 7. Επιτρέπεται να αλλάξεις γνώμη
 8. Όταν αμφιβάλεις, συγύρισε
 9. Οι δαίμονες μισούν τον καθαρό αέρα
 10. Φύτεψε έναν κήπο

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

O ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Νέες κυκλοφορίες Key Books

Ο Austin Kleon είναι ένας συγγραφέας που ζωγραφίζει.Είναι ο δημιουργός των bestsellers Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης, Πούλα Σαν Καλλιτέχνης, Κλέψε σαν Καλλιτέχνης: Η Μέθοδος και της αφαιρετικής ποιητικής συλλογής Newspaper Blackout. Δίνει τακτικά διαλέξεις στα TEDx, στο SXSW και στα συνέδρια του Economist για τη δημιουργικότητα στην ψηφιακή εποχή.
H δουλειά του έχει παρουσιαστεί στους New York Times και στη WallStreet Journal. Ζει στο Ώστιν του Τέξας και online στο austinkleon.com

Νέες κυκλοφορίες από την Key Books

Νέες κυκλοφορίες Key Books

TITΛΟΣ: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: George S. Clason

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Βασίλης Πουλάκος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσωπική Ανάπτυξη

ISBN: 978-618-5265-34-2

ΣΕΛΙΔΕΣ: 207

ΣΧΗΜΑ:  14 Χ 20,5

Σκληρό εξώφυλλο

ΤΙΜΗ: 13,90€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 • «Σε νεαρή ηλικία, διάβασα το κλασικό βιβλίο του George Samuel Clason Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα, που παρείχε απλές οικονομικές συμβουλές, μέσα από τη διήγηση αρχαίων παραβολών.
  Απαραίτητο ανάγνωσμα για όλους
  ». Tony Robbins
 • «Πολύτιμες αρχές και συμβουλές για επιτυχημένες επιλογές στη διαχείριση των οικονομικών μας που προσδιορίζουν την ευημερία μας , δοσμένες με ένα εξαιρετικό διηγηματικό τρόπο». καθ. Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης New York College
 • «Ένα μέρος απ’ όσα βγάζεις είναι δικό σου και το φυλάς΄. Κει μετά το βάζεις να δουλεύει για σένα. Το σωστό παιχνίδι του χρήματος ξεκινάει με αυτό το βιβλίο». Αλέξιος Βανδώρος, δημιουργός του ελληνικού  Game of Money podcast

Στο κλασικό bestseller Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα, που έχει χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο βιβλίο όλων των εποχών πάνω στον οικονομικό προγραμματισμό και την προσωπική οικονομική εξέλιξη, ο George S. Clason αποκαλύπτει τα μυστικά τους για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διατήρηση του πλούτου.

Μέσα από συναρπαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστές εμπόρους, τεχνίτες, αλλά και βοσκούς, θα μάθετε πώς να αποταμιεύσετε, να απαλλαγείτε από τα χρέη, να κάνετε τα έσοδά σας να παράγουν κι άλλα έσοδα, να προσελκύσετε την καλοτυχία, να επενδύσετε με σοφία και –πάνω απ’ όλα- να διασφαλίσετε την περιουσία σας για όλη σας τη ζωή.

Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα για όσους αναζητούν διαχρονικές συμβουλές που θα τους καθοδηγήσουν με ασφάλεια και θα τους εμπνεύσουν στα μελλοντικά τους βήματα.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Νέες κυκλοφορίες Key Books

O ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο George S. Clason γεννήθηκε στη Λουιζιάνα του Μιζούρι το Νοέμβριο του 1874. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα και υπηρέτησε στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τον ισπανοαμερικανικό πόλεμο. Υπήρξε επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Εταιρείας Χαρτών Clason με έδρα το Ντένβερ του Κολοράντο, η οποία εξέδωσε τον πρώτο οδικό άτλαντα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Το 1926 κυκλοφόρησε το πρώτο από την περίφημη σειρά φυλλαδίων του περί αποταμίευσης και οικονομικής επιτυχίας, στα οποία χρησιμοποιούσε παραβολές που τοποθετούσε στην αρχαία Βαβυλώνα ώστε να περνά να μηνύματα που επεδίωκε. Tα φυλλάδια διανέμονταν σε μεγάλες ποσότητες μέσω τραπεζών και ασφαλιστικών εταιρειών, και έτσι τα διάβαζαν εκατομμύρια άνθρωποι. Το πιο διάσημο ήταν
Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα, η παραβολή από την οποία πήρε τον τίτλο του αυτό το βιβλίο. Αυτές οι «βαβυλωνιακές παραβολές»  θεωρούνται πλέον κλασικά έργα, και έχουν αποτελέσει έμπνευση για πολλούς στη σύγχρονη εποχή.

Νέες κυκλοφορίες Key Books

TITΛΟΣ: Η γάτα του Χοσελίτο Περδόν

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Νίκος Παλαιολόγος

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Κωστής Σωτηράκος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παιδικό – εικονογραφημένο

ISBN: 978-618-5265-29-8

ΣΕΛΙΔΕΣ: 32

ΣΧΗΜΑ:  23 Χ 33 cm

Σκληρό εξώφυλλο

Tιμή: 13.90€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Tο πρώτο παιδικό βιβλίο του Νίκου Παλαιολόγου αγγίζει ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και ιδιαίτερο θέμα, αυτό των διαφορετικών οικογενειών, των οικογενειών που δεν ζούνε με τον συνήθη τρόπο την καθημερινότητά τους αλλά νιώθουν ελεύθεροι να εδραιώσουν τους δικούς τους όρους.

Η ιστορία της γάτας του Χοσελίτο Περδόν εξοικειώνει τα παιδιά με την πραγματικότητα μιας καθημερινότητας όπου η αγάπη μπορεί να βιωθεί παντού, χωρίς να προέρχεται αποκλειστικά από ένα μέρος, ένα σπίτι ή έναν άνθρωπο. Με την αγάπη αυτή που μοιράζεται χωρίς να γνωρίζει όρια, εθνικότητες, θρησκεία, φύλο.

Η πρωτοποριακή, χειροποίητη τυπογραφία και το μινιμαλιστικό σκίτσο του βιβλίου ξεχωρίζουν, ενώ το κείμενο ενσωματώνεται πλήρως στην ολοσέλιδη εικονογράφηση, κάνοντας την ανάγνωση μία ιδιαίτερη εμπειρία! Το εντυπωσιακό μέγεθος και η πολυτελής έκδοση θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

Η γάτα του Χοσελίτο Περδόν είναι ένα βιβλίο για να μεγαλώνει τα παιδιά και να μικραίνει τους μεγάλους.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 Νέες κυκλοφορίες Key Books

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Από τότε που γεννήθηκε, ο Νίκος Παλαιολόγος είχε πάντα απέναντί του τις λέξεις. Αυτές έμαθε, αυτές δούλεψε. Υπήρξε συντάκτης σε εφημερίδες και περιοδικά και εν συνεχεία κειμενογράφος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Πατέρας πολλών ιδεών που βγήκαν στην τηλεόραση, ακούστηκαν στο ραδιόφωνο, κολλήθηκαν στους δρόμους, τυπώθηκαν σε σελίδες.

Από το 2017, η μοναδική ιδέα που δεν χρειάστηκε brainstorming για να βγει ήταν η δημιουργία ενός design agency με στρατηγική σκέψη, τιμιότητα στην εκτέλεση και αναπάντεχη δημιουργικότητα. Η SAINT OF ATHENS μόλις είχε γεννηθεί. Αυτό το παιδί μεγαλώνει και για να κοιμάται ήσυχα τα βράδια αποφάσισε να γράψει ένα παραμύθι για την αγάπη που μοιράζεται χωρίς να νοιάζει από πού προέρχεται. Ένα αστικό παραμύθι για τη Γάτα του Χοσελίτο Περδόν.

Νέες κυκλοφορίες Key Books

Ο ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Κωστής Σωτηράκος είναι ανεξάρτητος γραφίστας και εικονογράφος. Εργάζεται ως freelancer μεταξύ Αθήνας και Ζυρίχης. Εξειδικεύεται σε πολλούς τομείς της γραφιστικής, όπως σχεδιασμός οπτικής ταυτότητας, συσκευασίας, βιβλίου και εντύπου, αφίσας, γραφικά εκθέσεων, αλλά και με την εικονογράφηση και τις ψηφιακές εφαρμογές.

Έχει συνεργαστεί ως εκπαιδευτής γραφιστικής με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, σε προγράμματα για παιδιά και εφήβους. Έργα του έχουν βραβευθεί σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς design. www.kostissotirakos.com

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Key Books την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ