14.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντώνης Ρέμος: Πού θα τον δούμε μετά την ακύρωση στη Ρόδο

Η χτεσινή συναυλία στη Ρόδο ήταν η μία και μοναδική που είχε προγραμματίσει ο Αντώνης Ρέμος για το φετινό καλοκαίρι μετά και την οριστική ακύρωση του «Αντώνης Ρέμος – Live Experience Tour 2020».

Γράφει ο Χρήστος Χρήστου 

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση του δημοφιλούς καλλιτέχνη με το κοινό του θα είναι στην Ιερά Οδό του επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, με τον οποίο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο από φέτος.

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο πρόκειται να ανακαινιστεί ριζικά για να υποδεχθεί το δημοφιλή καλλιτέχνη που επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα. Και αυτό το σχέδιο του όμως έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό αφού η οριστική απόφαση για το πότε και αν θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για τις πληρότητες αλλά και την προστασία του κοινού.

Ήδη το επικρατέστερο σενάριο είναι η πρεμιέρα να γίνει τις γιορτές και να μην έχει ο Ρέμος δίπλα του άλλο μεγάλο όνομα, όπως ήταν το αρχικό σενάριο.

Χρήστος Χρήστου
Χρήστος Χρήστου
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ