13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνεργασία έκπληξη Βανδή – Θεοφάνους στο Παλλάς

Μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση ετοιμάζουν υπό άκρα μυστικότητα η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους παράλληλα με την πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία. 

 

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια έδωσε τα χέρια με τις Θεατρικές Σκηνές για να ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του Παλλάς το 2021 όπου θα συναντήσει τον καταξιωμένο συνθέτη. Οι δυο τους θα παρουσιάσουν όχι μια κλασική συναυλία όπως πολλοί θα περίμεναν αλλά μια ιδιαίτερη παράσταση που θα συνδυάζει το θέατρο με τη μουσική και θα φέρει και άλλες δυνατές υπογραφές.

 

Το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Δέσποινα Βανδή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο από την Panik Records και όσοι ξέρουν προβλέπουν τεράστια επιτυχία. 

 

Με αφορμή την πρώτη δισκογραφική τους συνάντηση αλλά και την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο πλατό του XFactor Βανδή και Θεοφάνους ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο θέατρο Παλλάς με μια εντυπωσιακή παραγωγή. 

 

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα….

 

Αλέξανδρος Κατσαρίδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ