22 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Πολιορκία» της Ζουγανέλη για το Μινόρε της Αυγής

Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο ναι είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι μετά την «Εντίθ Πιάφ» που είχε παρουσιάσει στο Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

«Πολιορκία» της Ζουγανέλη για το Μινόρε της Αυγής

Αυτή τη φορά η δημοφιλής ερμηνεύτρια δέχεται πολύ στενό μαρκάρισμα για να πρωταγωνιστήσει στο «Μινόρε της Αυγής» που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Οι δημιουργοί της παράστασης, που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Λευτέρη Γιοβανίδη, βρήκαν στο πρόσωπο της Ελεονώρας Ζουγανέλη την ιδανική ερμηνεύτρια των σημαντικών τραγουδιών του Βαμβακάρη, του Τσιτσάνη, του Παπαιωάνου και άλλων μεγάλων συνθετών που έχουν περίοπτη θέση στο «Μινόρε της Αυγής».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έπεσαν πολλά ονόματα από το χώρο του τραγουδιού και εκτός από την Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν αποκλείεται να δούμε και άλλους τραγουδιστές στη φιλόδοξη παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το θέατρο.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ