14.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε Μαραθώνιο ο δημοφιλής ηθοποιός

Με ένα ρόλο ζωής θα αναμετρηθεί την άνοιξη του 2021 ο Πέτρος Φιλιππίδης που θα ερμηνεύσει τον «Βασιλιά Ληρ» σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Η φιλόδοξη παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Ακροπόλ και στη συνέχεια στόχος είναι να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. 

Δίπλα στο μεγάλο πρωταγωνιστή, στο ρόλο της μίας κόρης του Ληρ η Λένα Παπαληγούρα, η οποία ετοιμάζεται για τη καλοκαιρινή περιοδεία της “Κατερίνας”, όπως πρώτο είχε γράψει το Youfly.com, αλλά και που είχε ξανασυνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν χρόνια στον «Ηλίθιο» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Παράλληλα γίνοται ζυμώσεις για τη διανομή. 

Πριν τον Βασιλιά Ληρ όμως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πολύ … δρόμο. Το φετινό καλοκαίρι ο δημοφιλής πρωταγωνιστής θα περιοδεύσει σε όλη τη χώρα με τις «Δάφνες και Πικροδάφνες» έχοντας δίπλα του τον Τάσο Χαλκιά, τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, αλλά και το Θανάση Πατριαρχέα που αντικατέστησε τον Παύλο Χαικάλη. 

Τον Οκτώβριο θα επιστρέψει στη βάση του, το Θέατρο Μουσούρη. Είτε θα παρουσιάσει την τεράστια περσινή του επιτυχία «Ψύλλοι στ´ αυτιά» που κέρδισε κοινό και κριτικούς είτε μια νέα πιο ολιγοπρόσωπη παράσταση αν τα μέτρα κατά της πανδημίας το επιβάλλουν.

Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει κάποιες παραστάσεις. Η μία από αυτες είναι οι «Τέλειοι Ξένοι» στο ανακαινισμένο Θέατρο Αθηνά, αν τελικά η δουλειά προχωρήσει φέτος.

Κώστας Γεωργίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ