22.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν θα πετάξει φέτος το Γλυκό πουλί της νιότης

Ραντεβού για την χειμερινή σεζόν 2021-2022 έδωσαν ο Γιάννης Χουβαρδάς με τον Πάνο Κατσαρίδη για το ανέβασμα του «Γλυκού πουλιού της νιότης» που θα βλέπαμε φέτος στο θέατρο «Αλκυονίς».

Ματαιώνονται ή αναβάλλονται, η μια μεγάλη παραγωγή μετά την άλλη από αυτές που θα παίζονταν τον χειμώνα στα μεγάλα θέατρα. Τα νέα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την πανδημία της κυβέρνησης, οι οδηγίες για παραγωγές με μικρότερους θιάσους κλπ οδήγησαν τις «Θεατρικές Σκηνές» στην απόφαση να αναβάλλει για τη χειμερινή σεζόν 2021-2022 το ανέβασμα του έργου «Το γλυκό πουλί της νιότης» του Τένεσι Ουίλιαμς.

Όπως είχε γίνει γνωστό το έργο αυτό θα ανέβαινε σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά με την Καρυοφυλιά Καραμπέτη στο ρόλο της Αλεξάνδρας Ντε Λάγκο και τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο ρόλο του νεότερου εραστή της Τσανς Γουέιν. Μαζί τους θα έπαιζαν οι Στάθης Σταμουλακάτος, Έλλη Τρίγγου κ.α. και η «ανάγνωση» που ετοίμαζε ο Χουβαρδάς ήταν εξαιρετικά φιλόδοξη με δώδεκα άτομα θίασο.

Το αισιόδοξο είναι πως το «Γλυκό πουλί» θα…πετάξει με ένα χρόνο καθυστέρηση ύστερα από συμφωνία των Θεατρικών Σκηνών με τον σκηνοθέτη.

Youfly.com Team

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ