18.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαρροή: Στις 24 Ιουλίου η “Λυσιστράτη” με Σταυροπούλου στην Επίδαυρο

Έγινε γνωστό χθες, πως το Φεστιβάλ Επιδαύρου θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου με τους «Πέρσες» που ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης με το Εθνικό Θέατρο και το youfly.com έρχεται να σας ενημερώσει ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από αυτούς, μια εβδομάδα μετά. 

Οι πηγές μας λένε, πως στις 24, 25 και 26 Ιουλίου θα παιχτεί η δεύτερη παραγωγή της κρατικής μας σκηνής που δεν είναι άλλη από την «Λυσιστράτη» που θα σκηνοθετήσει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος με την Βίκυ Σταυροπούλου στον ομώνυμο ρόλο! Στον θίασο ανήκουν επίσης οι Στεφανία Γουλιώτη, Νίκος Ψαρράς, Βίκυ Βολιώτη, Γιάννης Κότσιφας, Αγορίτσα Οικονόμου, Στέλιος Ιακωβίδης κ.α.

Να σημειωθεί εδώ ότι είναι η πρώτη φορά που «κατεβαίνει» στην Επίδαυρο η Βίκυ Σταυροπούλου και πως σε όλη την περίοδο της καραντίνας μελετούσε τον αριστοφανικό ρόλο, που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες ηθοποιοί.

Στο Φεστιβάλ Επιδαύρου θα δούμε επίσης τους «Όρνιθες» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαια πως το πράσινο φως έχουν πάρει και οι «Ιχνευτές» που σκηνοθετεί ο Μιχαήλ Μαρμαρινός με τους Φραγούλη, Μουτούση, Κραουνάκη.

Αύριο που αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ενδέχεται να ρίξει κι άλλο έναν άσσο από το μανίκι, για την οποίο τηρεί σιγή ιχθύος.

 

Youfly.com Team

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ