17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

18/5 αρχίζουν οι πρόβες για «Πέρσες» και «Λυσιστράτη»

Όπως έχει αποκαλύψει το youfly.com δύο από  τις παραγωγές που θα φιλοξενηθούν στο λαβωμένο από τον κορονοϊό Φεστιβάλ Επιδαύρου, είναι η «Λυσιστράτη» και οι «Πέρσες» του Εθνικού Θεάτρου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι πρόβες για τις δύο αυτές παραστάσεις που πρόκειται να σκηνοθετήσουν αντίστοιχα ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Δημήτρης Λιγνάδης, αποφασίστηκε να αρχίσουν στις 18 Μαίου, με μεγάλη προσοχή και με τις απαιτούμενες προφυλάξεις για όλους τους συντελεστές-απολυμάνσεις χώρων, χρήση αντισηπτικών αλλά και μασκών, αποστάσεις ασφαλείας κλπ.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως τόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης όσο και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος προσαρμόζουν αυτό το διάστημα τα project τους, βάση των οδηγιών που δόθηκαν-με πιο ευέλικτα σχήματα και με την τήρηση αναγκαίων αποστάσεων. Η νέα συνθήκη δεν είναι εύκολη,αλλά δουλεύουν πάνω σε αυτή με προσοχή, προκειμένου να είναι έτοιμοι  να παρουσιάσουν τις δύο αυτές παραγωγές στο αργολικό θέατρο.

Να σημειωθεί ότι στην «Λυσιστράτη» θα δούμε τους Βίκυ Σταυροπούλου, Στεφανία Γουλιώτη, Νίκο Ψαρρά, Βίκυ Βολιώτη, Γιάννη Κότσιφα, Αγορίτσα Οικονόμου και στους «Πέρσες» τους Λυδία Κονιόρδου, Αργύρη Ξάφη, Αργύρη Πανταζάρα, Γιάννο Περλέγκα, Λαέρτη Μαλκότση, Κωνσταντίνο Γαβαλά κα.

Youfly.com Team

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ