13.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Beyonce: Το τραγούδι “Halo” ξεπέρασε το 1 δις προβολές στο YouTube

Το αγαπημένο τραγούδι της Beyonce (Μπιγιονσέ) με τίτλο “Halo” ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στη πλατφόρμα του YouTube.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το τραγούδι “Halo” της Beyonce είναι το πρώτο βίντεο της σπουδαίας ερμηνεύτριας που ξεπερνά επισήμως το 1 δις προβολές στη μουσική πλατφόρμα.

Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε πριν 11 χρόνια, το 2009, ενώ παρέμεινε για 31 ολόκληρες εβδομάδες στο Top-100 των μουσικών Charts.

Σε περίπτωση που δεν… ανήκετε στις 1 δις προβολές, μπορείτε να βρείτε το βιντεοκλίπ παρακάτω!

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ