ad

10 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Τσάρλι" με τον Θανάση Τσαλταμπάση

10 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Τσάρλι" με τον Θανάση Τσαλταμπάση
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την Ταινία "Τσάρλι" avant-première στα VILLAGE CINEMAS ΑΤ THE MALL

H πρώτη βωβή, έγχρωμη ταινία με τον Θανάση Τσαλταμπάση για μικρούς και μεγάλους, έρχεται στις 12 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους Αθήνας και Θεσ/νικης, σε διανομή VILLAGE και παραγωγή Red Line Productions.

Ο Τσάρλι ξεπηδά από το παρελθόν και προσγειώνεται στο σύγχρονο παρόν. ‘Ενας ρομαντικός περιπλανώμενος oνειροπόλος, μια ύπαρξη ευαίσθητη και τρυφερή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση.
Ένα μεσημέρι, καθισμένος στο παγκάκι ενός πάρκου, ξεφυλλίζει μια εφημερίδα στην οποία υπάρχει ένα μήνυμα αποκλειστικά για αυτόν. Εάν περάσει πέντε δοκιμασίες με επιτυχία, τότε ένας πολύ μεγάλος θησαυρός θα γίνει δικός του. Χωρίς να χάσει χρόνο, αποδέχεται την πρόκληση και από αυτό το σημείο ξεκινάνε οι περιπέτειες του.
Μία νοσταλγική κωμική περιπέτεια για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη δύναμη της αγάπης, τους ρόλους της ζωής και τις αξίες της. Μια ταινία - ύμνος στην ανθρωπιά και την τρυφερότητα.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και ΔΕΚΑ (10) τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ΠΡΕΜΙΕΡΑ της Ταινίας "Τσάρλι" στα VILLAGE CINEMAS ΑΤ THE MALL.

Ο Μεγάλος διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα Σάββατο 7/12/2019 και θα τελειώσει την Δευτέρα 9/12/2019 το απόγευμα στις 18:00.

Οι προσκλήσεις είναι για:

ΤΡΙΤΗ 10/12/2019 Η ΤΑΙΝΊΑ αρχίζει στις 19:30

Στα VILLAGE CINEMAS ΑΤ THE MALL ATHENS

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μετά από κλήρωση, με προσωπικό e-mail το βράδυ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 9/12/2019

( Θα σας σταλεί e-mail, πατήστε για επιβεβαίωση)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τα ακριβή στοιχεία τους, και έχουν ακολουθήσει τα τρία απαιτούμενα βήματα συμμετοχής ( Εγγραφή στο youfly.com, share post στο facebook, απαραίτητη προυπόθεση να κάνετε δύο βαθμολογίες και κριτική σε οποιοδήποτε θέαμα: κινηματογράφο, θέατρο, μουσική, τηλεόραση).


1 ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ youfly.com ( Θα σας σταλεί e-mail, πατήστε για επιβεβαίωση)


2 Κάντε μια κριτική σε οποιοδήποτε θέαμα: Κινηματογράφο, Θέατρο, Μουσική, Τηλεόραση. (Αν έχετε ήδη εγγραφεί κάντε 1 κριτική)

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

3 Κάντε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share το post στο facebook


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΗΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣOι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι η επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας σε ισχύ.

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δώσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet).

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.

Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται να υποβληθούν στη φόρμα εγγραφής, δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.

Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.
ad